jQuery vticker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 15:40:03
Quote Anchor link
Deze vticker werkt niet? Mischien zien jullie het?
Url waar het wel werkt: http://www.jugbit.com/jquery/vticker.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.vticker-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
    $('#navigation').vTicker({
        speed: 500,
        pause: 3000,
        animation: 'fade',
        mousePause: false,
        showItems: 3
    });
});
</script>
</head>

<body>

   <!-- Begin Wrapper -->
   <div id="wrapper">
  
         <!-- Begin Header -->
         <div id="header">
        
              
              
         </div>
         <!-- End Header -->
        
         <!-- Begin Navigation -->
         <div id="navigation">
        
               <ul>
                <li><div>Er is op dit moment 5400 kilo verloren door 400 nederlanders.</div></li>
                <li><div>Er zijn op dit moment 3000 mensen online.</div></li>
                <li><div>Het recept van de week is spinazie al le buffle.</div></li>
               </ul>
   </div>
   <!-- End Wrapper -->
  
</body>
</html>
              
Gewijzigd op 27/05/2011 15:41:12 door Ocirina Ocirina
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:14:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 16:08:04
Quote Anchor link
Gokje, de JS-files zijn niet geupload, of het pad klopt niet?
Gewijzigd op 27/05/2011 16:08:33 door - Ariën -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 16:45:15
Quote Anchor link
Nou dat is het juist, als ik in de brondcode kijk en dan is er een link zeg maar.
Als ik op de link klik opent hij de file gewoon?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 16:56:08
Quote Anchor link
Geeft firebug een melding? Of kan je het ergens online zetten, want het is nu gokken?
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 16:58:36
Quote Anchor link
Je hebt er maar 3 items in staan. De ticker zal wel niet worden geactiveerd omdat het niet nodig is.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:13:56
Quote Anchor link
Weet nog steeds niet wat he probleem is. Heb het opgelost door middel van de directe bron te gebruiken.

In ieder geval bedankt
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 17:16:05
Quote Anchor link
Verander

showItems: 3

eens in

showItems: 2

op regel 10.

of dump wat meer items in je navigation menu.
Gewijzigd op 27/05/2011 17:16:28 door - Mark -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:18:51
Quote Anchor link
Heb nu al meer dan 3 items, maar het werkt niet. Als ik de link van de bron gebruik wel?

code Vticker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
/*
* vertical news ticker
* Tadas Juozapaitis ( [email protected] )
* http://www.jugbit.com/jquery-vticker-vertical-news-ticker/
*/
(function($){
$.fn.vTicker = function(options) {
    var defaults = {
        speed: 700,
        pause: 4000,
        showItems: 1,
        animation: '',
        mousePause: true,
        isPaused: false,
        direction: 'up',
        height: 0
    };

    var options = $.extend(defaults, options);

    moveUp = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:first').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }        
        
        obj.animate({top: '-=' + height + 'px'}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:first').remove();
            $(this).css('top', '0px');
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            obj.children('li:first').fadeOut(options.speed);
            if(options.height == 0)
            {
            obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').hide().fadeIn(options.speed).show();
            }
        }

        clone.appendTo(obj);
    };
    
    moveDown = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:last').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }
        
        obj.css('top', '-' + height + 'px')
            .prepend(clone);
            
        obj.animate({top: 0}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:last').remove();
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            if(options.height == 0)
            {
                obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').fadeOut(options.speed);
            }
            obj.children('li:first').hide().fadeIn(options.speed).show();
        }
    };
    
    return this.each(function() {
        var obj = $(this);
        var maxHeight = 0;

        obj.css({overflow: 'hidden', position: 'relative'})
            .children('ul').css({position: 'absolute', margin: 0, padding: 0})
            .children('li').css({margin: 0, padding: 0});

        if(options.height == 0)
        {
            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                if($(this).height() > maxHeight)
                {
                    maxHeight = $(this).height();
                }
            });

            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                $(this).height(maxHeight);
            });

            obj.height(maxHeight * options.showItems);
        }
        else
        {
            obj.height(options.height);
        }
        
        var interval = setInterval(function(){
            if(options.direction == 'up')
            {
                moveUp(obj, maxHeight, options);
            }
            else
            {
                moveDown(obj, maxHeight, options);
            }
        }, options.pause);
        
        if(options.mousePause)
        {
            obj.bind("mouseenter",function(){
                options.isPaused = true;
            }).bind("mouseleave",function(){
                options.isPaused = false;
            });
        }
    });
};
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 17:40:11
Quote Anchor link
Heb je geen werkend voorbeeld?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:06:55
Quote Anchor link
De link in mijn eerste post bevat een werkend voorbeeld.



BTW, Wat vinden jullie hier van? Klikje.
Wat moet ik nog allemaal veranderen?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:11:55 door Ocirina Ocirina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 22:12:53
Quote Anchor link
Ik doelde op een voorbeeld die niet werkt... :-)
Kunnen we die bekijken?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:16:47
Quote Anchor link
Oh zo, haha verkeerde gelezen.
nou de link in mijn vorige post bevat de niet werkende nu.
Wat vind je zelf van het design. Wat moet ik veranderen?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:24:00
Quote Anchor link
JQuery is verkeerd ingeladen, ik dacht dat je de broncode had gecheckt?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:27:10 door Niels K
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:44:09
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Net werkte hij?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:44:45
Quote Anchor link
Bekijk je jquery.js eens ...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:29:45
Quote Anchor link
Quote:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
jquery.vticker-min.js:6Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
ocirina.bplaced.net:12Uncaught ReferenceError: $ is not defined


Je moet we de jquery file inladen. Je laad nu de vticker zonder het jquery framework
Gewijzigd op 27/05/2011 23:30:01 door Vincent Huisman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.