jQuery vticker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 15:40:03
Quote Anchor link
Deze vticker werkt niet? Mischien zien jullie het?
Url waar het wel werkt: http://www.jugbit.com/jquery/vticker.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jquery.vticker-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
    $('#navigation').vTicker({
        speed: 500,
        pause: 3000,
        animation: 'fade',
        mousePause: false,
        showItems: 3
    });
});
</script>
</head>

<body>

   <!-- Begin Wrapper -->
   <div id="wrapper">
  
         <!-- Begin Header -->
         <div id="header">
        
              
              
         </div>
         <!-- End Header -->
        
         <!-- Begin Navigation -->
         <div id="navigation">
        
               <ul>
                <li><div>Er is op dit moment 5400 kilo verloren door 400 nederlanders.</div></li>
                <li><div>Er zijn op dit moment 3000 mensen online.</div></li>
                <li><div>Het recept van de week is spinazie al le buffle.</div></li>
               </ul>
   </div>
   <!-- End Wrapper -->
  
</body>
</html>
              
Gewijzigd op 27/05/2011 15:41:12 door Ocirina Ocirina
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 20:46:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 16:08:04
Quote Anchor link
Gokje, de JS-files zijn niet geupload, of het pad klopt niet?
Gewijzigd op 27/05/2011 16:08:33 door - Ariën -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 16:45:15
Quote Anchor link
Nou dat is het juist, als ik in de brondcode kijk en dan is er een link zeg maar.
Als ik op de link klik opent hij de file gewoon?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 16:56:08
Quote Anchor link
Geeft firebug een melding? Of kan je het ergens online zetten, want het is nu gokken?
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 16:58:36
Quote Anchor link
Je hebt er maar 3 items in staan. De ticker zal wel niet worden geactiveerd omdat het niet nodig is.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:13:56
Quote Anchor link
Weet nog steeds niet wat he probleem is. Heb het opgelost door middel van de directe bron te gebruiken.

In ieder geval bedankt
 
- Mark -

- Mark -

27/05/2011 17:16:05
Quote Anchor link
Verander

showItems: 3

eens in

showItems: 2

op regel 10.

of dump wat meer items in je navigation menu.
Gewijzigd op 27/05/2011 17:16:28 door - Mark -
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 17:18:51
Quote Anchor link
Heb nu al meer dan 3 items, maar het werkt niet. Als ik de link van de bron gebruik wel?

code Vticker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
/*
* vertical news ticker
* Tadas Juozapaitis ( [email protected] )
* http://www.jugbit.com/jquery-vticker-vertical-news-ticker/
*/
(function($){
$.fn.vTicker = function(options) {
    var defaults = {
        speed: 700,
        pause: 4000,
        showItems: 1,
        animation: '',
        mousePause: true,
        isPaused: false,
        direction: 'up',
        height: 0
    };

    var options = $.extend(defaults, options);

    moveUp = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:first').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }        
        
        obj.animate({top: '-=' + height + 'px'}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:first').remove();
            $(this).css('top', '0px');
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            obj.children('li:first').fadeOut(options.speed);
            if(options.height == 0)
            {
            obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').hide().fadeIn(options.speed).show();
            }
        }

        clone.appendTo(obj);
    };
    
    moveDown = function(obj2, height, options){
        if(options.isPaused)
            return;
        
        var obj = obj2.children('ul');
        
        var clone = obj.children('li:last').clone(true);
        
        if(options.height > 0)
        {
            height = obj.children('li:first').height();
        }
        
        obj.css('top', '-' + height + 'px')
            .prepend(clone);
            
        obj.animate({top: 0}, options.speed, function() {
            $(this).children('li:last').remove();
        });
        
        if(options.animation == 'fade')
        {
            if(options.height == 0)
            {
                obj.children('li:eq(' + options.showItems + ')').fadeOut(options.speed);
            }
            obj.children('li:first').hide().fadeIn(options.speed).show();
        }
    };
    
    return this.each(function() {
        var obj = $(this);
        var maxHeight = 0;

        obj.css({overflow: 'hidden', position: 'relative'})
            .children('ul').css({position: 'absolute', margin: 0, padding: 0})
            .children('li').css({margin: 0, padding: 0});

        if(options.height == 0)
        {
            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                if($(this).height() > maxHeight)
                {
                    maxHeight = $(this).height();
                }
            });

            obj.children('ul').children('li').each(function(){
                $(this).height(maxHeight);
            });

            obj.height(maxHeight * options.showItems);
        }
        else
        {
            obj.height(options.height);
        }
        
        var interval = setInterval(function(){
            if(options.direction == 'up')
            {
                moveUp(obj, maxHeight, options);
            }
            else
            {
                moveDown(obj, maxHeight, options);
            }
        }, options.pause);
        
        if(options.mousePause)
        {
            obj.bind("mouseenter",function(){
                options.isPaused = true;
            }).bind("mouseleave",function(){
                options.isPaused = false;
            });
        }
    });
};
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 17:40:11
Quote Anchor link
Heb je geen werkend voorbeeld?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:06:55
Quote Anchor link
De link in mijn eerste post bevat een werkend voorbeeld.



BTW, Wat vinden jullie hier van? Klikje.
Wat moet ik nog allemaal veranderen?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:11:55 door Ocirina Ocirina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 22:12:53
Quote Anchor link
Ik doelde op een voorbeeld die niet werkt... :-)
Kunnen we die bekijken?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:16:47
Quote Anchor link
Oh zo, haha verkeerde gelezen.
nou de link in mijn vorige post bevat de niet werkende nu.
Wat vind je zelf van het design. Wat moet ik veranderen?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:24:00
Quote Anchor link
JQuery is verkeerd ingeladen, ik dacht dat je de broncode had gecheckt?
Gewijzigd op 27/05/2011 22:27:10 door Niels K
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

27/05/2011 22:44:09
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Net werkte hij?
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 22:44:45
Quote Anchor link
Bekijk je jquery.js eens ...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:29:45
Quote Anchor link
Quote:
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
jquery.vticker-min.js:6Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
ocirina.bplaced.net:12Uncaught ReferenceError: $ is not defined


Je moet we de jquery file inladen. Je laad nu de vticker zonder het jquery framework
Gewijzigd op 27/05/2011 23:30:01 door Vincent Huisman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.