Kan fout niet vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Ik ben met een forum bezig maar kan ik onderstaande code de fout niet vinden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
    include("connect.php");

    $sql = "SELECT id,titel,datum, naam FROM topics ORDER BY id DESC";
    $res = mysql_query($sql);

    if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {

    // het aantal reacties weergeven
                $nsql = "SELECT tid FROM replys WHERE tid = '" . $row[id] . "'";
    $nres = mysql_query($nsql);
    $msg = mysql_num_rows($nres);

            $row['datum'] = substr($row['datum'], 0, 10);


echo "<table width=/"100%/" height=/"100%/" cellpadding=/"3/" cellspacing=/"0/" border=/"0/">";

echo "<tr><td align=/"left/" valign=/"top/">Forum</td><td align=/"left/" valign=/"top/">Door:</td><td align=/"left/" valign=/"top/">Op:</td><td align=/"left/" valign=/"top/">reactie/'s:</td></tr>
<tr><td align=/"
left/" valign=/"top/"><a href=/"replys.php?id=/" . $row['id'] . /"\/">" . $row['titel'] ./"</a></td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $row['naam'] ./"</td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $row['datum'] . /"</td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $msg . /"</td></tr>
</table>"
;

        }
    }

    else
    {
        echo "Er zijn nog geen topics.";
    }


     echo "<p>Nieuwe topic <a href=\"addtopic.php\">toevoegen</a>";

?>


Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 07:47:41
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

15/01/2009 22:09:00
Quote Anchor link
zorg eerst maar eens voor foutafhandeling. daarmee kan je een nuttige foutmelding krijgen.

Bovendien kunnen wij niet de fout ruiken.
 
Jeroen

Jeroen

15/01/2009 22:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "<table width=/"100%/" height=/"100%/" cellpadding=/"3/" cellspacing=/"0/" border=/"0/">";
?>

bedoel je niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "<table width=\"100%\" height=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"0\" border=\"0\">";
?>
 
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Ik krijg geen een foutmeling.

Ik heb net dit erin gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

En de pagina blijft nog steeds leeg. Ik weet dat de fout in het table gedeelte zit maar ik zie het niet.

En uuh, fouten kun je niet ruiken!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Begin eerst maar eens met het aanpassen van de fouten waar Jeroen je al op wees. Dat zal zeker een aantal syntax errors opleveren.

Dat je geen syntax errors te zien krijgt, wijst erop dat de display_errors instelling in je php.ini uitgeschakeld is. Zet deze dus eens aan in je php.ini of doe dat via een .htaccess bestandje met de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag display_errors on
 
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Het is me (gedeeltelijk) gelukt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
echo "<table width=\"100%\" height=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"0\" border=\"0\">";

echo "<tr><td align=\"left\" valign=\"top\">Forum</td><td align=\"left\" valign=\"top\">Door:</td><td align=\"left\" valign=\"top\">Op:</td><td align=\"left\" valign=\"top\">reactie's:</td></tr>
<tr><td align=\"left\" valign=\"top\"><a href=\"replys.php?id=" . $row['id'] . " \">" . $row['titel'] ."</a></td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $row['naam'] ."</td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $row['datum'] . "</td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $msg . "</td></tr>
</table>";

Het is een zootje maar ik zie weer wat op het scherm.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Tip: gebruik enkele quotes voor je echo's, dan hoef je de dubbele van je HTML niet te escapen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '<table width="100%" height="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">';

echo '<tr><td align="left" valign="top">Forum</td><td align="left" valign="top">Door:</td><td align="left" valign="top">Op:</td><td align="left" valign="top">reactie\'s:</td></tr>
<tr><td align="left" valign="top"><a href="replys.php?id='
. $row['id'] . ' ">' . $row['titel'] .'</a></td><td align="left" valign="top">' . $row['naam'] .'</td><td align="left" valign="top">' . $row['datum'] . '</td><td align="left" valign="top">' . $msg . '</td></tr>
</table>'
;
?>
 
Jos

Jos

16/01/2009 00:29:00
Quote Anchor link
Het nadeel of voordeel net hoe je het wilt zien is dat je bij enkele '-s geen variable rechtstreeks in de tekst kunt zetten wat bij dubbele " wel kan bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= "Jos";
echo "Mijn naam: $naam";
?>

geeft "Mijn naam: Jos"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= "Jos";
echo 'Mijn naam: $naam';
?>

geeft "Mijn naam: $naam"
 
Hipska BE

Hipska BE

16/01/2009 00:39:00
Quote Anchor link
@Jos, dit hoef je dan ook zo te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= 'Jos';
echo 'Mijn naam: ' . $naam;
?>


Strings hoor je volgens php aan elkaar te plakken met een .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.