Kan fout niet vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Ik ben met een forum bezig maar kan ik onderstaande code de fout niet vinden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
    include("connect.php");

    $sql = "SELECT id,titel,datum, naam FROM topics ORDER BY id DESC";
    $res = mysql_query($sql);

    if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {

    // het aantal reacties weergeven
                $nsql = "SELECT tid FROM replys WHERE tid = '" . $row[id] . "'";
    $nres = mysql_query($nsql);
    $msg = mysql_num_rows($nres);

            $row['datum'] = substr($row['datum'], 0, 10);


echo "<table width=/"100%/" height=/"100%/" cellpadding=/"3/" cellspacing=/"0/" border=/"0/">";

echo "<tr><td align=/"left/" valign=/"top/">Forum</td><td align=/"left/" valign=/"top/">Door:</td><td align=/"left/" valign=/"top/">Op:</td><td align=/"left/" valign=/"top/">reactie/'s:</td></tr>
<tr><td align=/"
left/" valign=/"top/"><a href=/"replys.php?id=/" . $row['id'] . /"\/">" . $row['titel'] ./"</a></td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $row['naam'] ./"</td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $row['datum'] . /"</td><td align=/"left/" valign=/"top/">/" . $msg . /"</td></tr>
</table>"
;

        }
    }

    else
    {
        echo "Er zijn nog geen topics.";
    }


     echo "<p>Nieuwe topic <a href=\"addtopic.php\">toevoegen</a>";

?>


Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 06:00:20
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

15/01/2009 22:09:00
Quote Anchor link
zorg eerst maar eens voor foutafhandeling. daarmee kan je een nuttige foutmelding krijgen.

Bovendien kunnen wij niet de fout ruiken.
 
Jeroen

Jeroen

15/01/2009 22:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "<table width=/"100%/" height=/"100%/" cellpadding=/"3/" cellspacing=/"0/" border=/"0/">";
?>

bedoel je niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "<table width=\"100%\" height=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"0\" border=\"0\">";
?>
 
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Ik krijg geen een foutmeling.

Ik heb net dit erin gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

En de pagina blijft nog steeds leeg. Ik weet dat de fout in het table gedeelte zit maar ik zie het niet.

En uuh, fouten kun je niet ruiken!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Begin eerst maar eens met het aanpassen van de fouten waar Jeroen je al op wees. Dat zal zeker een aantal syntax errors opleveren.

Dat je geen syntax errors te zien krijgt, wijst erop dat de display_errors instelling in je php.ini uitgeschakeld is. Zet deze dus eens aan in je php.ini of doe dat via een .htaccess bestandje met de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag display_errors on
 
Naam Loos

Naam Loos

15/01/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Het is me (gedeeltelijk) gelukt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
echo "<table width=\"100%\" height=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"0\" border=\"0\">";

echo "<tr><td align=\"left\" valign=\"top\">Forum</td><td align=\"left\" valign=\"top\">Door:</td><td align=\"left\" valign=\"top\">Op:</td><td align=\"left\" valign=\"top\">reactie's:</td></tr>
<tr><td align=\"left\" valign=\"top\"><a href=\"replys.php?id=" . $row['id'] . " \">" . $row['titel'] ."</a></td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $row['naam'] ."</td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $row['datum'] . "</td><td align=\"left\" valign=\"top\">" . $msg . "</td></tr>
</table>";

Het is een zootje maar ik zie weer wat op het scherm.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Tip: gebruik enkele quotes voor je echo's, dan hoef je de dubbele van je HTML niet te escapen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '<table width="100%" height="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="0">';

echo '<tr><td align="left" valign="top">Forum</td><td align="left" valign="top">Door:</td><td align="left" valign="top">Op:</td><td align="left" valign="top">reactie\'s:</td></tr>
<tr><td align="left" valign="top"><a href="replys.php?id='
. $row['id'] . ' ">' . $row['titel'] .'</a></td><td align="left" valign="top">' . $row['naam'] .'</td><td align="left" valign="top">' . $row['datum'] . '</td><td align="left" valign="top">' . $msg . '</td></tr>
</table>'
;
?>
 
Jos

Jos

16/01/2009 00:29:00
Quote Anchor link
Het nadeel of voordeel net hoe je het wilt zien is dat je bij enkele '-s geen variable rechtstreeks in de tekst kunt zetten wat bij dubbele " wel kan bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= "Jos";
echo "Mijn naam: $naam";
?>

geeft "Mijn naam: Jos"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= "Jos";
echo 'Mijn naam: $naam';
?>

geeft "Mijn naam: $naam"
 
Hipska BE

Hipska BE

16/01/2009 00:39:00
Quote Anchor link
@Jos, dit hoef je dan ook zo te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$naam
= 'Jos';
echo 'Mijn naam: ' . $naam;
?>


Strings hoor je volgens php aan elkaar te plakken met een .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.