Krachtigste Laptop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 - Diov  -

- Diov -

02/02/2014 18:39:49
Quote Anchor link
@Jordi, ik denk iets van rond de 300 GB.
Muziek en video's, en grote documenten komen bij mij oftewel op de cloud, oftewel op mijn externe harde schijf.

@Nick, die ziet er alvast zeer mooi uit :)

Misschien ook nog een ander vraagje, ik ben over het algemeen zeer tevreden over het uiterlijk en resolutie van mijn huidige laptop (Pavilion dv7).

Stel als ik mijn laptop zou willen laten ombouwen, naar een SSD + HDD (Zie Johan de Wit), zou mij dat dan veel kosten? En met wat moet ik rekening houden?

Ik ben totaal geen hardware kenner.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:21:14
 
Johan de wit

johan de wit

02/02/2014 20:45:34
Quote Anchor link
Jordi volgens mij zijn dat dingen niet eens ouder dan een kwartaal of ik ben laat achter gekomen, mocht ik toch mis hebben dan bied ik hierbij mij excuus aan je.
 
 - Diov  -

- Diov -

31/08/2014 13:24:42
Quote Anchor link
Hallo :)

In die periode had ik gewoon mijn huidige HDD vervangen door een SSD.
Ik kocht nog geen laptop, doordat ik nu pas naar het hoger onderwijs ga.

Deze laptops werd ik aangeraden door enkele lokale laptopshops & internetshops:

http://www.laptopshop.be/product/487423/category-56498-laptops/msi-gs60-2pc-266be-ghost-azerty.html
- Geen optische schijf (Maar dat koop ik dan afzonderlijk)
- Wel is hij zeer licht

Intel laptop: zie foto -> http://i62.tinypic.com/2z3tlyq.jpg
- SSD 500 GB = + € 220
- 16 GB Ram : + € 95
- Windows 8.1 pro: + € 45

HP Envy 15-j100eb -> Link PDF bestand: http://www.pdf-archive.com/2014/08/31/envy-15-j100-3/
- Deze is wel zonder SSD


Als men ook nog eens wil zien welke specificaties mijn school wil:
Link: http://fbo.hogent.be/opleidingen/toegepaste-informatica/computervereisten/


Welke laptop zouden jullie me aanraden?
De bedoeling is dat ik er meestal zal op programmeren,
photoshop & video's bewerken doe ik zelden.
Zeer zelden eens een Virtuele Machine draaien, om zaken te testen.

Met vriendelijke groeten,
Diov

Toevoeging op 31/08/2014 13:29:02:

Owja, school raad me ook een 9-cell batterij aan.
Maar zo'n laptops vind ik bijna niet?
Gewijzigd op 31/08/2014 13:25:10 door - Diov -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2014 13:54:26
Quote Anchor link
Zo, da's een dure laptop :-)

Toevallig voor iemand onlangs een laptop geadviseerd. Veel voor weinig geld. Wellicht niet helemaal wat jij zoekt (bijv. geen SSD) maar als je toch nauwelijks gaat Photoshoppen of video-bewerken, dan is dit een leuke machine voor een leuke prijs. Dit is bij MyCom in Nederland. België heeft ook MyCom zie ik, maar die heeft andere types. Maar wellicht kun je vergelijkbare laptops voor een vergelijkbare prijs ook in België vinden? (En anders even naar Nederland rijden :) )

http://mycom.nl/laptops/notebooks/573424/lenovo-ideapad-g505s-01320
 
Meneer Buis

Meneer Buis

31/08/2014 16:13:28
Quote Anchor link
Sony Vaio lijkt me niet zo top, heb er zelf een. En heeft het nooit heel goed gedaan..
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

31/08/2014 16:29:46
Quote Anchor link
Full HD (1920 x 1080) breedbeeld en een Intel Core i7 zijn de duurste minimumvereisten van je opleiding. Dat is alleen nogal wat voor een laptop (die je bijna geen laptop meer mag noemen).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2014 17:21:30
Quote Anchor link
@Ward... ik vind het ook nogal zware minimumvereisten. Nogal vreemd dat een school zoiets verplicht kan stellen eerlijk gezegd. Dat is niet bepaald goedkoop.
 
Reshad F

Reshad F

31/08/2014 18:40:51
Quote Anchor link
Ozzie die eisen moet je met een korreltje zout nemen. Het enige wat ze van je verwachten is dat je laptop gewoon werkt en programma's uit kan voeren.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2014 19:57:11
Quote Anchor link
@Reshad... lol... jij zit op die school dat je dat zo zeker weet? :)
 
 - Diov  -

- Diov -

01/09/2014 09:56:44
Quote Anchor link
Nou, als ik geen Full HD scherm heb, zullen ze me waarschijnlijk wel toelaten hoor :)
Maar ze zeggen wel dat ik Anti-Glare nodig heb, zal in verband met de lichten in het lokaal zijn denk ik.

Welke van de 3 laptops die ik hierboven vernoemt heb, zouden jullie als 'beste' aanbevelen.
Zelf zou ik voor die HP Envy gaan, doordat die het minste kost. En binnen x jaar koop ik dan terug een nieuwe, indien nodig.

- Btw: heeft iemand ooit al gehoord van de laptops van Intel?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/09/2014 10:33:39
Quote Anchor link
Dan zou ik de HP Envy nemen. Gewoon persoonlijke voorkeur: ik werk al jaren met HP-laptops.

(Wel zou ik dan voor een 17-inch HP Pavilion gaan: een groter scherm met 1600 x 900 WXGA++ plus een volwaardig qwerty-toetsenbord werkt prettiger als je er uren per dag achter doorbrengt. Misschien een maat te groot als je er op school mee rondsjouwt, maar wel een volwaardige "desktopvervanger". En dat voor bijna de helft van het geld van een HP Envy.)
 
 - Diov  -

- Diov -

01/09/2014 10:35:12
Quote Anchor link
Hallo Ward,

Ik heb momenteel een HP Pavilion dv7
En ben er ook zeer tevreden mee !

Ik heb wel een Azerty toetsenbord nodig, want daar werken ze (denk ik overal) in België mee.

Welke HP Pavilion raad je me aan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/09/2014 10:42:07
Quote Anchor link
Ik wil je ook nog even aanraden om hier eens te kijken. Aan de linkerkant kun je allerlei filters instellen om uiteindelijk de voor jou meest geschikte laptop te vinden:

http://www.centralpoint.be/nl/kopen/notebooks-laptops/

Succes met je keuze! ;)
 
Mar groen

mar groen

01/09/2014 10:52:44
Quote Anchor link
als ik een laptop nodig hebt dan ga ik naar http://www.xnotebooks.nl daar kan je je eigen samenstellen met diverse opties.
en ik kwam met een
17 inch laptop
nvidia geforce 840m
16 GB ram
500GB hybrid schrijf
en windows 7 64 bit
quadcore intel i7 2,7ghz - 3,6 ghz

op iets van 1100 euro. wat dus bijna een koopje is voor wat je er voor terug krijgt
 
Reshad F

Reshad F

01/09/2014 12:51:58
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/08/2014 19:57:11:
@Reshad... lol... jij zit op die school dat je dat zo zeker weet? :)



Niet op diezelfde school, Maar wel een school :) Denk dat dat ook een geldig excuus is :p
Gewijzigd op 01/09/2014 12:53:20 door Reshad F
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/09/2014 13:16:38
Quote Anchor link
>> Denk dat dat ook een geldig excuus is :p

Als die school in België staat, zou je gelijk kunnen hebben... maar als ie in Nederland staat dan weet ik het zo net nog niet. In België zijn ze namelijk een stuk strenger ;)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/09/2014 13:25:52
Quote Anchor link
Mijn DV7 is onlangs overleden, na jaren trouwe dienst. Inderdaad een fijne laptop.
- Diov - op 01/09/2014 10:35:12:
Welke HP Pavilion raad je me aan?

Ik zou de specs vergelijken met de vereisten van school.

Verder zou ik zeker in een winkel gaan kijken. Met name de beeldkwaliteit kun je alleen in het echt goed beoordelen. Omdat ik veel schrijf, vind ik daarnaast de "klik" van het toetsenbord erg belangrijk.
 
 - Diov  -

- Diov -

01/09/2014 14:05:44
Quote Anchor link
Hallo :)

- Bestellen jullie wel eens een laptop online?
Of kopen jullie dat ook gewoon in een winkel?

- Daarnaast: als je hem niet in een winkel koopt, en je laptop is 'stuk'. Waar doe je hem dan binnen? Het voordeel wat je dan wel hebt is dat een lokale PC winkel dit zeer snel kan oplossen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/09/2014 14:10:39
Quote Anchor link
Bij een goede online winkel als ie direct al kapot blijkt te zijn, dan stuur je 'm terug naar de winkel. De goede winkels laten 'm dan ophalen door een koerier. Als ie later kapot is, dan moet je 'm wellicht terugsturen naar de fabrikant. Wat dat betreft zou een fysieke winkel makkelijker kunnen zijn, maar ook die willen nog wel eens moeilijk doen. Je moet doen waar je jezelf het prettigst bij voelt.
 
 - Diov  -

- Diov -

01/09/2014 14:11:59
Quote Anchor link
Bedankt Ozzie ! :)

- Coolblue lijkt me wel een goeie winkel om zoiets online te kopen.
- In België wordt nog veel minder online gekocht dan in Nederland heb ik al vernomen :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.