Layout problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
D B

D B

17/10/2014 07:24:52
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

http://codepen.io/anon/pen/DiCwA

Nu zijn er 2 dingen die ik niet zo goed begrijp.

1) Waarom moet ik bij de linkse en rechtse kolom (div links en div rechts) een margin van -10px geven om ze op dezelfde hoogte te krijgen als mijn middelste div? (Als ik een border gebruik doen ze het wel gewoon goed....)
2) Bij de div helemaal links onder krijg ik de zwarte div niet in beeld. Hoe kan dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:46:36
 
Stefan Fransen

Stefan Fransen

17/10/2014 08:26:22
Quote Anchor link
Ik raad je aan om bootstrap te gebruiken.
http://getbootstrap.com/
voordelen:
responsive
minder css werk
bovenstaande problemen opgelost

nadelen:
Geen
 
D B

D B

17/10/2014 10:08:48
Quote Anchor link
Dit is inderdaad misschien een oplossing, maar dit lijkt me niet zo ingewikkeld dat dit niet zonder extern programma op te lossen is. Hij doet het namelijk in de rechtse kolom wel goed.

Hopelijk komen er nog wat reacties,maar ik ga ook zeker dit programmatje bekijken.
 

17/10/2014 10:41:11
Quote Anchor link
** Bootstrap is geen programma maar een CSS "framework" met al een heleboel dingen erin die je meteen kunt gebruiken.

De layout die jij op aan het zetten bent kan met Bootstrap binnen 5 min werken **
 
D B

D B

17/10/2014 15:18:21
Quote Anchor link
Ok. Maar buiten dat ben ik toch erg benieuwd naar een verklaring voor bovenstaande.

Is er iemand die mij uit kan leggen waarom dit zo niet werkt, en waarom ik hier met margin -10 moet werken?

Alvast bedankt voor het meedenken!
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

17/10/2014 15:50:45
Quote Anchor link
Zo kan het ook: http://codepen.io/anon/pen/wneip

zie dat ik de -10px heb weggehaald. Heb de bovenste header een bot margin gegeven van 10 px en elke content tabje ook een bottom margin van 10px. Alleen op een of andere manier heeft BBBB geen header maar dat zou die in de browser wel moeten hebben.
 
D B

D B

17/10/2014 17:07:53
Quote Anchor link
Dat is dus inderdaad ook het probleem. In de browser krijgen alle divs onder menu geen header terwijl het in het midden en rechts wel goed gaat.

Toevoeging op 17/10/2014 17:43:37:

Na nog wat CSS stoeien is het me uiteindelijk gelukt!

Bedankt voor het meedenken!

Bij mijn linkercontent_div had ik een float: left; meegegeven deze zat nog in de weg.

Dit is een werkend voorbeeld:

http://codepen.io/anon/pen/poFgz
 
Stefan Fransen

Stefan Fransen

23/10/2014 08:55:00
Quote Anchor link
Wellicht heb je hier iets aan:
dit is jou code maar dan geoptimaliseerd en responsive
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<div id="totaal">
    <div id="header">
        <div id="headerleft">
        </div>
    </div>
    <div id="under">
        <div id="links">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="linkscontent_div">
                AAAAA
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="linkscontent_div">
                BBBBBB
            </div>
        </div>
        <div id="rechts">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="rechtscontent_div">
                CCCCCCC
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="rechtscontent_div" id="kalender">
                DDDDDDD
            </div>
        </div>
        <div id="content">
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                EEEEEEEE
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                FFFFFFF
            </div>
            <div class="header_div">
            </div>
            <div class="middencontent_div">
                GGGGGG
            </div>
        </div>
    </div>
</div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
    body {
        overflow:auto;
        text-align:center;
        margin:0;
        padding:0;
        background-color:#222222;
        font-family:verdana;
        font-size:12px;
    }
    #totaal {
        border:0 solid red;
        margin-left:auto;
        margin-right:auto;
        margin-top:10px;
        padding:0;
        width:80%;
        vertical-align:top;
    }
    #header {
        margin-top:0;
        margin-bottom:10px;
        padding:0;
        width: 100%;
        height:121px;
        vertical-align:top;
        background-color:#FFFFFF;
        background-image:url('../images/zscheader.jpg');
        top:0;
        border:0 solid red;
        border-top-left-radius:10px;
        border-top-right-radius:10px;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
    }
    div.header_div {
        border: 0 solid green;
        background-color:#000000;
        border-top-left-radius:10px;
        border-top-right-radius:10px;
        height:18px;
        z-index:3;
    }
    #under {
        border: 0 solid red;
        width: 100%;
        position: relative;
    }
    #links {
        border: 0 solid green;
        text-align: left;
        vertical-align:top;
        float:left;
        width:20%;
        margin-right: 5%;
    }
    #content {
        border: 0 solid red;
        vertical-align:top;
        margin-top: 0;
        width:50%;
        float: left;
    }
    #rechts {
        border: 0 solid green;
        text-align: left;
        vertical-align:top;
        float:right;
        width:20%;
    }
    .rechtscontent_div {
        border:0 solid green;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        background-color: #E5E5E5;
        padding:3px 0 18px 0;
        width:100%;
        margin-bottom:10px;
    }
    .linkscontent_div {
        border: 0 solid green;
        background-color: #E5E5E5;
        width:100%;
        padding:3px 0 18px 0;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        margin-bottom:10px;
    }
    div.middencontent_div {
        background-color: #E5E5E5;
        padding:3px 0 18px 0;
        text-align:left;
        width:100%;
        border-bottom-left-radius:10px;
        border-bottom-right-radius:10px;
        margin-bottom:10px;
    }
Gewijzigd op 23/10/2014 08:55:49 door Stefan Fransen
 
D B

D B

23/10/2014 10:13:32
Quote Anchor link
Hallo Stefan,

Bedankt voor deze aanvulling. Wat me zo opvalt is dat je de width gewijzigd hebt naar %.
Heb je verder nog iets gedaan?

Ik heb nog een ander topic lopen waar ik een probleempje in mijn lay-out heb, misschien dat je hier ook een oplossing voor weet?

Toevoeging op 23/10/2014 10:14:03:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/nieuwssysteem-layout-probleem-chrome/96201/


Toevoeging op 23/10/2014 10:16:20:

Ook zie ik dat mijn padding bij het middenstuk weg kan.

Bij rechts heb je geen margin van 5%, is dit omdat het totaal toch op 100% uitkomt, of is het beter om die ook toe te voegen?

Toevoeging op 23/10/2014 10:19:04:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/nieuwssysteem-layout-probleem-chrome/96201/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.