Lay-out..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
DaeDaluz

DaeDaluz

21/12/2004 22:30:00
Quote Anchor link
Hey ik ben zelf niet tevreden over de lay-out van mn website ( www.daedaluz.net ) ik vroeg me af of er mensen waren met ideetjes hoe ik het kan verbeteren..

alvast bedankt :)

Edit:
denk dat dit bij web-designs hoort maar anyway comments zijn welkom :)

*schaam*

Gewijzigd op 21/12/2004 22:35:00 door DaeDaluz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:54:06
 
Mitch X

Mitch X

21/12/2004 22:38:00
Quote Anchor link
Valid HTML? Nah ;)
Ennuh, ik zou ze 'n beetje spacen (die tabelletjes) en het felle achtergrondwit breken :)
 
Alfred -

Alfred -

21/12/2004 22:57:00
Quote Anchor link
Om te beginnen, wat een fantastische home tekst ! :x

Morja, tging over de layout....
Kvind je 'banner' nogal pro overkomen tov de rest,
de rest zijn gewoon wat gekleurde tabellen, dus krijg ik de indruk dat je de banner van iemand gekregen hebt? No offense ;) Maar als je zo'n banner kan tekenen, heb je vast ook meer inspiratie voor al de rest van je site :)
 
Marien xD

Marien xD

21/12/2004 23:11:00
Quote Anchor link
ik vind het persoonlijk een beetje saai
 
B a s
Beheerder

B a s

21/12/2004 23:33:00
Quote Anchor link
2 kolommen en een header.. vind het niet zo heel veel voorstellen :) probeer eens iets meer en iets meer in de style v/d doelgroep..

www.daedaluz.net voor de luie mensen ;-)
 
Marien xD

Marien xD

21/12/2004 23:37:00
Quote Anchor link
niet iedereen is even actief als jou bas ;)
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/12/2004 12:16:00
Quote Anchor link
Rafael:
Om te beginnen, wat een fantastische home tekst ! :x

Morja, tging over de layout....
Kvind je 'banner' nogal pro overkomen tov de rest,
de rest zijn gewoon wat gekleurde tabellen, dus krijg ik de indruk dat je de banner van iemand gekregen hebt? No offense ;) Maar als je zo'n banner kan tekenen, heb je vast ook meer inspiratie voor al de rest van je site :)


hehe ik heb um wel zelf gemaakt ;)

ik kan beter met photoshop overweg als met html/php ;)
Gewijzigd op 22/12/2004 12:17:00 door DaeDaluz
 
Andre

andre

22/12/2004 12:24:00
Quote Anchor link
de header geeft eigenlijk de meeste indruk als je op een site kom.. heb je een vet mooie banner, dan hoeft de rest niet eens op te vallen.
ga eens photoshoppen en probeer van alles tot je een mooie banner hebt.
 
Robin

Robin

22/12/2004 12:31:00
Quote Anchor link
Vormgever aant woord:

Site.. tja.. iets meer tekst en we weten waar het over gaat.. Grafisch vond ik dit plaatje wel grappig.. waarom heb je daar niks mee gedaan?

Afbeelding

Menu iets uitgebreider enz en je kom er wel ooit als ik het zo bekijk.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/12/2004 14:28:00
Quote Anchor link
Robin:
Vormgever aant woord:

Site.. tja.. iets meer tekst en we weten waar het over gaat.. Grafisch vond ik dit plaatje wel grappig.. waarom heb je daar niks mee gedaan?

Afbeelding

Menu iets uitgebreider enz en je kom er wel ooit als ik het zo bekijk.


heh dat plaatje heb ik al een tijdje maar met deze layout weet ik niet waar ik um moet zetten..

en ja een onderwerp waar het overgaat ;x nergens over eigenlijk :') ik wil gewoon een beetje php enz. bekijken.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/12/2004 14:30:00
Quote Anchor link
Maar ik zal binnekort als ik een ideetje heb wel mn 3de lay-out gaan maken ofsow.. en ik zal ook eens over een onderwerp gaan denken. bedankt voor de reacties
 

22/12/2004 15:41:00
Quote Anchor link
Ik zou dat plaatje bij je header of menu stoppen. Veder vind ik te veel grijs. Ik zou dat deel voor de hoofdtekst ook wit doen.
Veder een nog een "warme" kleur er bij
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/12/2004 15:59:00
Quote Anchor link
Ik zat eraan te denken om misschien een iframe te gebruiken, kan iemand me dit aan/afraden ?
 

22/12/2004 16:02:00
Quote Anchor link
zou ik niet doen.
Maak dan gebruik van layers (lagen) doormiddel van CSS. Je kan dan wel doormiddel van PHP eeb pagina include
 
DaeDaluz

DaeDaluz

22/12/2004 17:17:00
Quote Anchor link
Ik heb zelf geen ervaring met layer maar ik zal is rondkijken :)
 

22/12/2004 17:21:00
Quote Anchor link
DaeDaluz:
Rafael:
Om te beginnen, wat een fantastische home tekst ! :x

Morja, tging over de layout....
Kvind je 'banner' nogal pro overkomen tov de rest,
de rest zijn gewoon wat gekleurde tabellen, dus krijg ik de indruk dat je de banner van iemand gekregen hebt? No offense ;) Maar als je zo'n banner kan tekenen, heb je vast ook meer inspiratie voor al de rest van je site :)


hehe ik heb um wel zelf gemaakt ;)

ik kan beter met photoshop overweg als met html/php ;)


wel, dan is het toch simpel, maak je site met photoshop, en slicen in imageready
dan save for web en je hebt em =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.