lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraagje over de lightbox. Ik heb het nu voor elkaar gekregen om de lightbox te openen zodra je een site opent. Nu is het alleen de bedoeling dat er een login formpje in moet komen. Is er een manier om een pagina te openen met een lightbox?

Alvast bedankt!

Mvg

edit: Ik heb een ander systeem gevonden namelijk: MOOdalBox. Als iemand weet hoe je die onload op de pagina krijgt zou dat heel fijn zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 23:06:00
 
- -

- -

01/09/2008 16:39:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Daar moet je voor betalen..
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Jup, maar zoveel is €3 nou ook weer niet voor een mooi / goed script. ;)
 
Harmen

Harmen

01/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Wtf... voor een lightbox betalen Jonathan? Ben je helemaal? Moet je kijken hoeveel goede lightboxes er gratis zijn!
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Nou, Harmen, ik heb ook een hele tijd gezocht naar een écht goede Lightbox-look-a-like, maar Lightview is toch de beste.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

01/09/2008 16:57:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Maar welke is dan zo goed dat je:

1. Een normale pagina in een lightbox kan laden.

en

2. Een kan laden zodra je een website opent?

Die kan ik namelijk niet vinden.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:59:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:59:00
Quote Anchor link
@ rvw: Die heb ik ook al gezien maar ik weet niet hoe ik die laat openen zodra iemand de website opent.

Iedereen komt met lightview, maar is er echt geen andere die voldoet aan deze 2 eisen en gratis is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:07:00
Quote Anchor link
Roy:

document.observe('lightview:loaded', function() {
Lightview.show('id');
// of
Lightview.show({ href: 'http://www.google.com', rel: 'iframe' });
});
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:12:00
Quote Anchor link
in de head tag?
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Kan eigenlijk overal, maar in een script tag in de header is het netste.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Het werkt allebei niet. Moet ik er nog wat bij zetten of iets in de body?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Script moet goed geinstalleerd zijn, kan ik niet echt mee helpen. Anders even vragen of het Lightview forum.
 
- -

- -

01/09/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Jongen, zoals je kan zien is Lightview, prachtig, en die € 3 die je eenmalig moet betalen... Voor dat geld betaal krijg je nog geen McMenu, dus wat is je probleem?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg lightview gewoon niet goed geinstalleerd. Ik heb de header aangepast, een link in het html bestand gezet. Vervolgens afbeeldingen in de map images gezet en het css bestandje in de map css gegooid, maar ik krijg een javascript error dat komt van de lightview.js. Weet iemand wat er mis is met dat bestand of wat er mis is met mijn manier van installeren? :p
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/09/2008 19:52:00
Quote Anchor link
http://fancy.klade.lv/

Die vindt ik zelf erg goed.. (en mooi)(en apple gebruikt iets dergelijks, wat er op lijkt)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Fancybox werkt ook al niet bij mij. Ik heb gewoon gedaan zoals moest, images, css en de js mappen gevuld. In de index.html staat een link met een image erin. Alles gelinkt, hij opent geen scherm maar gaat gewoon naar een andere site of de plek van de afbeelding toe.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Geef eens een demo-url (waar jij het dus online hebt staan & geprobeerd hebt), dan kunnen wij kijken wat het probleem is.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Er zijn nog wel andere.
GreyBox
Shadowbox
Thickbox
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.