lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraagje over de lightbox. Ik heb het nu voor elkaar gekregen om de lightbox te openen zodra je een site opent. Nu is het alleen de bedoeling dat er een login formpje in moet komen. Is er een manier om een pagina te openen met een lightbox?

Alvast bedankt!

Mvg

edit: Ik heb een ander systeem gevonden namelijk: MOOdalBox. Als iemand weet hoe je die onload op de pagina krijgt zou dat heel fijn zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 22:01:23
 
- -

- -

01/09/2008 16:39:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Daar moet je voor betalen..
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Jup, maar zoveel is €3 nou ook weer niet voor een mooi / goed script. ;)
 
Harmen

Harmen

01/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Wtf... voor een lightbox betalen Jonathan? Ben je helemaal? Moet je kijken hoeveel goede lightboxes er gratis zijn!
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Nou, Harmen, ik heb ook een hele tijd gezocht naar een écht goede Lightbox-look-a-like, maar Lightview is toch de beste.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

01/09/2008 16:57:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Maar welke is dan zo goed dat je:

1. Een normale pagina in een lightbox kan laden.

en

2. Een kan laden zodra je een website opent?

Die kan ik namelijk niet vinden.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:59:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:59:00
Quote Anchor link
@ rvw: Die heb ik ook al gezien maar ik weet niet hoe ik die laat openen zodra iemand de website opent.

Iedereen komt met lightview, maar is er echt geen andere die voldoet aan deze 2 eisen en gratis is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:07:00
Quote Anchor link
Roy:

document.observe('lightview:loaded', function() {
Lightview.show('id');
// of
Lightview.show({ href: 'http://www.google.com', rel: 'iframe' });
});
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:12:00
Quote Anchor link
in de head tag?
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Kan eigenlijk overal, maar in een script tag in de header is het netste.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Het werkt allebei niet. Moet ik er nog wat bij zetten of iets in de body?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Script moet goed geinstalleerd zijn, kan ik niet echt mee helpen. Anders even vragen of het Lightview forum.
 
- -

- -

01/09/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Jongen, zoals je kan zien is Lightview, prachtig, en die € 3 die je eenmalig moet betalen... Voor dat geld betaal krijg je nog geen McMenu, dus wat is je probleem?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg lightview gewoon niet goed geinstalleerd. Ik heb de header aangepast, een link in het html bestand gezet. Vervolgens afbeeldingen in de map images gezet en het css bestandje in de map css gegooid, maar ik krijg een javascript error dat komt van de lightview.js. Weet iemand wat er mis is met dat bestand of wat er mis is met mijn manier van installeren? :p
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/09/2008 19:52:00
Quote Anchor link
http://fancy.klade.lv/

Die vindt ik zelf erg goed.. (en mooi)(en apple gebruikt iets dergelijks, wat er op lijkt)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Fancybox werkt ook al niet bij mij. Ik heb gewoon gedaan zoals moest, images, css en de js mappen gevuld. In de index.html staat een link met een image erin. Alles gelinkt, hij opent geen scherm maar gaat gewoon naar een andere site of de plek van de afbeelding toe.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Geef eens een demo-url (waar jij het dus online hebt staan & geprobeerd hebt), dan kunnen wij kijken wat het probleem is.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Er zijn nog wel andere.
GreyBox
Shadowbox
Thickbox
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.