lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraagje over de lightbox. Ik heb het nu voor elkaar gekregen om de lightbox te openen zodra je een site opent. Nu is het alleen de bedoeling dat er een login formpje in moet komen. Is er een manier om een pagina te openen met een lightbox?

Alvast bedankt!

Mvg

edit: Ik heb een ander systeem gevonden namelijk: MOOdalBox. Als iemand weet hoe je die onload op de pagina krijgt zou dat heel fijn zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:08:27
 
- -

- -

01/09/2008 16:39:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Daar moet je voor betalen..
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Jup, maar zoveel is €3 nou ook weer niet voor een mooi / goed script. ;)
 
Harmen

Harmen

01/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Wtf... voor een lightbox betalen Jonathan? Ben je helemaal? Moet je kijken hoeveel goede lightboxes er gratis zijn!
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Nou, Harmen, ik heb ook een hele tijd gezocht naar een écht goede Lightbox-look-a-like, maar Lightview is toch de beste.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

01/09/2008 16:57:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Maar welke is dan zo goed dat je:

1. Een normale pagina in een lightbox kan laden.

en

2. Een kan laden zodra je een website opent?

Die kan ik namelijk niet vinden.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 16:59:00
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 16:59:00
Quote Anchor link
@ rvw: Die heb ik ook al gezien maar ik weet niet hoe ik die laat openen zodra iemand de website opent.

Iedereen komt met lightview, maar is er echt geen andere die voldoet aan deze 2 eisen en gratis is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:07:00
Quote Anchor link
Roy:

document.observe('lightview:loaded', function() {
Lightview.show('id');
// of
Lightview.show({ href: 'http://www.google.com', rel: 'iframe' });
});
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:12:00
Quote Anchor link
in de head tag?
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Kan eigenlijk overal, maar in een script tag in de header is het netste.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Het werkt allebei niet. Moet ik er nog wat bij zetten of iets in de body?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Jansen
 
Wastedyouth

wastedyouth

01/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Script moet goed geinstalleerd zijn, kan ik niet echt mee helpen. Anders even vragen of het Lightview forum.
 
- -

- -

01/09/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Jongen, zoals je kan zien is Lightview, prachtig, en die € 3 die je eenmalig moet betalen... Voor dat geld betaal krijg je nog geen McMenu, dus wat is je probleem?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg lightview gewoon niet goed geinstalleerd. Ik heb de header aangepast, een link in het html bestand gezet. Vervolgens afbeeldingen in de map images gezet en het css bestandje in de map css gegooid, maar ik krijg een javascript error dat komt van de lightview.js. Weet iemand wat er mis is met dat bestand of wat er mis is met mijn manier van installeren? :p
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/09/2008 19:52:00
Quote Anchor link
http://fancy.klade.lv/

Die vindt ik zelf erg goed.. (en mooi)(en apple gebruikt iets dergelijks, wat er op lijkt)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

01/09/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Fancybox werkt ook al niet bij mij. Ik heb gewoon gedaan zoals moest, images, css en de js mappen gevuld. In de index.html staat een link met een image erin. Alles gelinkt, hij opent geen scherm maar gaat gewoon naar een andere site of de plek van de afbeelding toe.
 
Douwe

Douwe

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Geef eens een demo-url (waar jij het dus online hebt staan & geprobeerd hebt), dan kunnen wij kijken wat het probleem is.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

01/09/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Er zijn nog wel andere.
GreyBox
Shadowbox
Thickbox
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.