Loading bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »
Sam H

Sam H

16/01/2013 16:42:56
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

gebruikers kunnen op mijn site documenten uploaden. Op een pagina staat dus een form met enkele fields zoals Naam, Categorie etc.. en dan als laatste een file uploader. Als ze vervolgens de form submitten wordt de file geüpload en wordt alles netjes opgeslagen op de server en in de database.

Echter mogen ze tot 10mb uploaden maar dit neemt natuurlijk enige tijd in beslag. Om te voorkomen dat ze denken dat ze niet geklikt hebben of de server niet reageert, omdat de pagina lijkt alsof ze niets doet terwijl ze eigenlijk het bestand aan het uploaden is),wil ik graag dat er een soort laadbalk staat.

In google chrome heb je links onder het aantal % van het bestand dat is geüpload, nu wil ik dit graag in het groot hebben. Enig idee hoe ik hieraan begin?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/01/2013 16:43:45 door Sam H
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 05:46:30
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2013 16:58:42
Quote Anchor link
Er bestaan wel zo'n progress bars. Ze lijken zelfs vrij goed te werken.
Kijk hier eens: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
Echt evident is het echter niet.

1 van de grote problemen is de manier waarop php werkt.
Php begint pas te werken wanneer het volledige verzoek is aangekomen.

Dus, bij het uploaden: pas wanneer het bestand volledig op de server is toegekomen, begint php het script uit te voeren.
Je kan dus niet aan php vragen om tijdelijke boodschappen te sturen.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 17:11:37
Quote Anchor link
Hmm lijkt niet te werken, percentage blijft staan op 'NaN%' en als hij klaar is zegt hij gewoon File Uploaded
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/01/2013 18:13:18
Quote Anchor link
http://www.scriptorama.nl/browsers/hoe-maak-ik-een-file-upload-progress-bar-met-php

Maar dan moet je wel wat installeren.. Iets wat bij hostingproviders vaak niet zomaar kan helaas.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:22:46
Quote Anchor link
Bedankt maar inderdaad dat gaat niet gaan bij mij hosting denk ik..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 18:42:57
Quote Anchor link
Je kan die truc met de iframe en js wel gebruiken, om aan te geven dat er wel iets gaande is.

@Mebus, leuke extensie, bedankt voor de link.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:43:54
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld? Geen idee hoe ik hieraan begin..
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 18:51:13
Quote Anchor link
Zoiets kan m.b.v. javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript">
function showLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'block';
}
    
function hideLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'none';
}
</script>


vervolgens zet je ergens bij je formulier een laadbalkje neer(display:none;) met het id loadingBar, deze kan je van bijv http://www.ajaxload.info/ halen.

Dan als iemand op je button click moet je het laadbalkje laten zien, dus bij je button doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" name="uploaden" value="Uploaden" onclick="showLoadingBar()" />


En dan als het gelukt is, of niet gelukt, dan doe je in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'Het bestand is succesvol geupload.';
echo '<script type="text/javascript">hideLoadingBar();</script>';
?>


Ik denk niet dat dit de beste manier is, maar het is een manier..
Gewijzigd op 16/01/2013 18:51:36 door Bo Ter Ham
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:54:58
Quote Anchor link
Vind ik een prima oplossing, zo weet de user toch dat de server bezig is met het verwerken van het formulier.
Bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 19:02:46
Quote Anchor link
Bo, het is niet een manier, want het werkt niet.
Als met het verzenden van het formulier een PHP script aanroept in een iframe, moet in de iframe de javascript uit de parent worden aangeroepen.
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script>
window.top.window.hideProgressBar();
</script>

Even uit mijn hoofd.
Maar het jQuery voorbeeld uit Mebus zijn link werkt net zo makkelijk, alleen kan je de precieze voortgang niet bijhouden.
Edit:

Teveel uit mijn hoofd dus ;-)
Gewijzigd op 16/01/2013 19:11:13 door Ger van Steenderen
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 19:11:58
Quote Anchor link
Waarom zou het niet werken?
Gewijzigd op 16/01/2013 19:12:14 door Bo Ter Ham
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.