Loading bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Sam H

Sam H

16/01/2013 16:42:56
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

gebruikers kunnen op mijn site documenten uploaden. Op een pagina staat dus een form met enkele fields zoals Naam, Categorie etc.. en dan als laatste een file uploader. Als ze vervolgens de form submitten wordt de file geüpload en wordt alles netjes opgeslagen op de server en in de database.

Echter mogen ze tot 10mb uploaden maar dit neemt natuurlijk enige tijd in beslag. Om te voorkomen dat ze denken dat ze niet geklikt hebben of de server niet reageert, omdat de pagina lijkt alsof ze niets doet terwijl ze eigenlijk het bestand aan het uploaden is),wil ik graag dat er een soort laadbalk staat.

In google chrome heb je links onder het aantal % van het bestand dat is geüpload, nu wil ik dit graag in het groot hebben. Enig idee hoe ik hieraan begin?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/01/2013 16:43:45 door Sam H
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 20:43:39
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2013 16:58:42
Quote Anchor link
Er bestaan wel zo'n progress bars. Ze lijken zelfs vrij goed te werken.
Kijk hier eens: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
Echt evident is het echter niet.

1 van de grote problemen is de manier waarop php werkt.
Php begint pas te werken wanneer het volledige verzoek is aangekomen.

Dus, bij het uploaden: pas wanneer het bestand volledig op de server is toegekomen, begint php het script uit te voeren.
Je kan dus niet aan php vragen om tijdelijke boodschappen te sturen.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 17:11:37
Quote Anchor link
Hmm lijkt niet te werken, percentage blijft staan op 'NaN%' en als hij klaar is zegt hij gewoon File Uploaded
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/01/2013 18:13:18
Quote Anchor link
http://www.scriptorama.nl/browsers/hoe-maak-ik-een-file-upload-progress-bar-met-php

Maar dan moet je wel wat installeren.. Iets wat bij hostingproviders vaak niet zomaar kan helaas.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:22:46
Quote Anchor link
Bedankt maar inderdaad dat gaat niet gaan bij mij hosting denk ik..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 18:42:57
Quote Anchor link
Je kan die truc met de iframe en js wel gebruiken, om aan te geven dat er wel iets gaande is.

@Mebus, leuke extensie, bedankt voor de link.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:43:54
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld? Geen idee hoe ik hieraan begin..
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 18:51:13
Quote Anchor link
Zoiets kan m.b.v. javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript">
function showLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'block';
}
    
function hideLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'none';
}
</script>


vervolgens zet je ergens bij je formulier een laadbalkje neer(display:none;) met het id loadingBar, deze kan je van bijv http://www.ajaxload.info/ halen.

Dan als iemand op je button click moet je het laadbalkje laten zien, dus bij je button doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" name="uploaden" value="Uploaden" onclick="showLoadingBar()" />


En dan als het gelukt is, of niet gelukt, dan doe je in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'Het bestand is succesvol geupload.';
echo '<script type="text/javascript">hideLoadingBar();</script>';
?>


Ik denk niet dat dit de beste manier is, maar het is een manier..
Gewijzigd op 16/01/2013 18:51:36 door Bo Ter Ham
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:54:58
Quote Anchor link
Vind ik een prima oplossing, zo weet de user toch dat de server bezig is met het verwerken van het formulier.
Bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 19:02:46
Quote Anchor link
Bo, het is niet een manier, want het werkt niet.
Als met het verzenden van het formulier een PHP script aanroept in een iframe, moet in de iframe de javascript uit de parent worden aangeroepen.
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script>
window.top.window.hideProgressBar();
</script>

Even uit mijn hoofd.
Maar het jQuery voorbeeld uit Mebus zijn link werkt net zo makkelijk, alleen kan je de precieze voortgang niet bijhouden.
Edit:

Teveel uit mijn hoofd dus ;-)
Gewijzigd op 16/01/2013 19:11:13 door Ger van Steenderen
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 19:11:58
Quote Anchor link
Waarom zou het niet werken?
Gewijzigd op 16/01/2013 19:12:14 door Bo Ter Ham
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.