match torrent name

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:36:51
Quote Anchor link
Ik heb nu de volgende match voor de functie preg_match

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/


En hiermee kan ik nu met succes de volgende string ontleden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv


naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv
    [1] => UTW-Mazui
    [2] =>  Little Busters!
    [3] => 03
    [4] => [720p]
    [5] =>
    [6] => [D04E264A]
)


Zoals je ziet is veld 5 leeg en dat komt omdat er niet nog in waarde is tussen de tekens [ en ].

Als ik nu de volgende string heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv


Zie je dat er tussen [720p], [10bit] en [8F819AFD] spaties staan waardoor ik niet de juiste waarden terug krijg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv
    [1] => IB
    [2] =>  Sukitte Iinayo
    [3] => 04 [720p] [10bit]
    [4] =>
    [5] =>
    [6] => [8F819AFD]
)


Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen? Of klopt mijn match gewoon totaal niet? Ik heb nog enkele probleempjes met deze match maar ik wil eerst dit graag oplossen.

edit: Als er achter het aflevering nummer v2 of v3 staat pakt ie deze ook goed. Soms wil er namelijk ook weleens dit staan 03v2 omdat het dan betere versie is als de vorige.
Gewijzigd op 10/11/2012 11:39:55 door Mebus Hackintosh
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:55:43
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:39:53
Quote Anchor link
Kan je niet van te voren even alle spaties weghalen?
Dus netjes splitten met je code, dan alles spaties weghalen (array_walk(trim()) of zo?).
Ik zou het gewoon splitten op de [, dan krijg je toch ook alle onderdelen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:44:11
Quote Anchor link
Dit wil ik niet doen omdat er ook series zijn zoals 'Sword[spatie]Art[spatie]Online waardoor je dan dit krijgt: SwordArtOnline

edit: even een korte uitleg over hoe zo een string is opgebouwd:

[fansubgroep] Animenaam - (aflevering en eventueel welke versie) [extra informatie eventueel][extra informatie eventueel][hash voor het bestand om te controleren of het goed is gedownload en niet beschadigt is].bestandsextensie

Ik kan dus van de hokjes extra informatie deze ook met een tweede preg_match filteren?

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/', str_replace('_', ' ', $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches)
Gewijzigd op 10/11/2012 11:51:41 door Mebus Hackintosh
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:57:13
Quote Anchor link
Dan doe je het bij alle behalve array[2]? Dat kan natuurlijk ook.

Van die preg_match-dingen heb ik te weinig kaas gegeten om daar ook maar iets zinnigs over te zeggen.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 21:56:24
Quote Anchor link
Alle extra informatie wil ik graag opslaan en daarvoor moet ik deze string dus zien te ontleden :) Maar als het niet lukt kan ik het laatste stukje altijd met een tweede match doen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/11/2012 22:33:28
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?\w*\]?)(\[?\w*\]?)(\[\w+\])\..+/', str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches);


Hiermee vervang ik de underscores met spaties en vervang ik de spaties tussen ] en [ met niks.

Nu heb ik alleen nog een probleem met het volgende:

[Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv

Zoals je ziet staat er een spatie tussen BD 720p en 720p en AAC waardoor ik het volgende krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv
    [1] => Commie
    [2] =>  Upotte!!
    [3] => OVA [BD 720p
    [4] => AAC]
    [5] =>
    [6] => [B0D91BD6]
)


een spate in de regex na \w helpt niet.
Gewijzigd op 11/11/2012 22:36:17 door Mebus Hackintosh
 
Reshad F

Reshad F

11/11/2012 22:37:56
Quote Anchor link
gebruik array_filter() om de lege keys weg te halen.

vb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$entry
= array(
             0 => 'foo',
             1 => false,
             2 => -1,
             3 => null,
             4 => ''
          );

print_r(array_filter($entry));

?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/11/2012 12:10:48
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip! Ik heb het maar op deze manier opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
for($a=count($XML['channel']['item'])-1;$a>=0;$a--)
{
    $file = $XML['channel']['item'][$a]['title'];
    $file = str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $file);
    $file = trim($file);
    $info = array();
    for($b=0;$b<strlen($file);$b++)
    {
        if($file{$b} == '[' || $file{$b} == ']')
        {
            $info[] = $b;
        }
    }
    $acinfo = '';
    for($c=0;$c<count($info);$c++)
    {
        if($c % 2)
        {
            $scinfo ='';
            for($d=$info[$c-1];$d<=$info[$c];$d++)
            {
                $scinfo .= $file{$d};
            }
            $acinfo[] = $scinfo;
        }
        if($c==1)
        {
            $sanime = '';
            for($e=$info[$c]+1;$e<$info[$c+1];$e++)
            {
                $sanime .= $file{$e};
            }
        }
    }
    echo $XML['channel']['item'][$a]['title'].'<br />';
    echo $sanime.'<br />';
    print_r($acinfo);
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.