match torrent name

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:36:51
Quote Anchor link
Ik heb nu de volgende match voor de functie preg_match

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/


En hiermee kan ik nu met succes de volgende string ontleden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv


naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv
    [1] => UTW-Mazui
    [2] =>  Little Busters!
    [3] => 03
    [4] => [720p]
    [5] =>
    [6] => [D04E264A]
)


Zoals je ziet is veld 5 leeg en dat komt omdat er niet nog in waarde is tussen de tekens [ en ].

Als ik nu de volgende string heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv


Zie je dat er tussen [720p], [10bit] en [8F819AFD] spaties staan waardoor ik niet de juiste waarden terug krijg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv
    [1] => IB
    [2] =>  Sukitte Iinayo
    [3] => 04 [720p] [10bit]
    [4] =>
    [5] =>
    [6] => [8F819AFD]
)


Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen? Of klopt mijn match gewoon totaal niet? Ik heb nog enkele probleempjes met deze match maar ik wil eerst dit graag oplossen.

edit: Als er achter het aflevering nummer v2 of v3 staat pakt ie deze ook goed. Soms wil er namelijk ook weleens dit staan 03v2 omdat het dan betere versie is als de vorige.
Gewijzigd op 10/11/2012 11:39:55 door Mebus Hackintosh
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 05:19:01
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:39:53
Quote Anchor link
Kan je niet van te voren even alle spaties weghalen?
Dus netjes splitten met je code, dan alles spaties weghalen (array_walk(trim()) of zo?).
Ik zou het gewoon splitten op de [, dan krijg je toch ook alle onderdelen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:44:11
Quote Anchor link
Dit wil ik niet doen omdat er ook series zijn zoals 'Sword[spatie]Art[spatie]Online waardoor je dan dit krijgt: SwordArtOnline

edit: even een korte uitleg over hoe zo een string is opgebouwd:

[fansubgroep] Animenaam - (aflevering en eventueel welke versie) [extra informatie eventueel][extra informatie eventueel][hash voor het bestand om te controleren of het goed is gedownload en niet beschadigt is].bestandsextensie

Ik kan dus van de hokjes extra informatie deze ook met een tweede preg_match filteren?

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/', str_replace('_', ' ', $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches)
Gewijzigd op 10/11/2012 11:51:41 door Mebus Hackintosh
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:57:13
Quote Anchor link
Dan doe je het bij alle behalve array[2]? Dat kan natuurlijk ook.

Van die preg_match-dingen heb ik te weinig kaas gegeten om daar ook maar iets zinnigs over te zeggen.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 21:56:24
Quote Anchor link
Alle extra informatie wil ik graag opslaan en daarvoor moet ik deze string dus zien te ontleden :) Maar als het niet lukt kan ik het laatste stukje altijd met een tweede match doen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/11/2012 22:33:28
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?\w*\]?)(\[?\w*\]?)(\[\w+\])\..+/', str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches);


Hiermee vervang ik de underscores met spaties en vervang ik de spaties tussen ] en [ met niks.

Nu heb ik alleen nog een probleem met het volgende:

[Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv

Zoals je ziet staat er een spatie tussen BD 720p en 720p en AAC waardoor ik het volgende krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv
    [1] => Commie
    [2] =>  Upotte!!
    [3] => OVA [BD 720p
    [4] => AAC]
    [5] =>
    [6] => [B0D91BD6]
)


een spate in de regex na \w helpt niet.
Gewijzigd op 11/11/2012 22:36:17 door Mebus Hackintosh
 
Reshad F

Reshad F

11/11/2012 22:37:56
Quote Anchor link
gebruik array_filter() om de lege keys weg te halen.

vb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$entry
= array(
             0 => 'foo',
             1 => false,
             2 => -1,
             3 => null,
             4 => ''
          );

print_r(array_filter($entry));

?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/11/2012 12:10:48
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip! Ik heb het maar op deze manier opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
for($a=count($XML['channel']['item'])-1;$a>=0;$a--)
{
    $file = $XML['channel']['item'][$a]['title'];
    $file = str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $file);
    $file = trim($file);
    $info = array();
    for($b=0;$b<strlen($file);$b++)
    {
        if($file{$b} == '[' || $file{$b} == ']')
        {
            $info[] = $b;
        }
    }
    $acinfo = '';
    for($c=0;$c<count($info);$c++)
    {
        if($c % 2)
        {
            $scinfo ='';
            for($d=$info[$c-1];$d<=$info[$c];$d++)
            {
                $scinfo .= $file{$d};
            }
            $acinfo[] = $scinfo;
        }
        if($c==1)
        {
            $sanime = '';
            for($e=$info[$c]+1;$e<$info[$c+1];$e++)
            {
                $sanime .= $file{$e};
            }
        }
    }
    echo $XML['channel']['item'][$a]['title'].'<br />';
    echo $sanime.'<br />';
    print_r($acinfo);
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.