Menu naast content

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

02/08/2015 20:32:27
Quote Anchor link
http://jsfiddle.net/gpxeF/1908/

Ik heb deze fiddle gemaakt en het lukt mij niet om de menu naast het content te krijgen.

De menu heeft een vaste waarde/breedte en het content is responsive. Ik heb het al met position: absolute geprobeert maar dan overlapt de footer het menu.

Wie weet een oplossing?
Gewijzigd op 03/08/2015 08:46:04 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 06:51:26
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

02/08/2015 20:34:30
Quote Anchor link
Zoiets: http://jsfiddle.net/kpouhnbr/

Ik heb er display table en table-cell van gemaakt, dit geeft straks heel veel voordelen in tegenstelling tot float
 
Ferdi R

Ferdi R

02/08/2015 20:41:45
Quote Anchor link
Jah zoiets, maar hoe krijg ik het menu nou aan de linkerkant zonder de HTML te veranderen?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2015 22:55:42
Quote Anchor link
Is dat belangrijk?

Want dit werkt gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="main">
  <div class="zijmenu">Menu</div>
  <div class="content">Content</div>
</div>
 
Ferdi R

Ferdi R

03/08/2015 08:47:55
Quote Anchor link
Dat is belangrijk want voor mobile weergave moet het content boven de zijmenu weergegeven worden.
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

03/08/2015 09:07:26
Quote Anchor link
Je kan met javascript de elementen van volgorde laten wijzigen.
Of je plaatst het menu 2 keer. de ene laat je op mobiel zien, de andere niet.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

03/08/2015 09:34:38
Quote Anchor link
en als je menu een width geeft van 50%, content een width 50% en content laat floaten naar rechts?

http://jsfiddle.net/sulanum/64hucbmh/
Gewijzigd op 03/08/2015 10:19:34 door Marco Eilander
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

03/08/2015 11:22:08
Quote Anchor link
als je je menu naast je content wilt floaten kun je ook je content een breedte geven aan de hand van overgebleven pixels en allebei alsnog naar links laten floaten.

Voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
.zijmenu {
width: 200px; // vaste breedte
float:left;
}

.content {
float:left;
width: calc(100% - 200px); // hier is de 200px weer de breedte van het menu. INCLUSIEF padding, margins en borders.
}


Dat zou de truc moeten doen, op mobiel geef je ze allebei een breedte van 100% mee en eventueel een display:block; zodat ze onder elkaar komen te staan.
Gewijzigd op 03/08/2015 11:22:52 door Eschwin Moerkerken
 
Ferdi R

Ferdi R

03/08/2015 12:31:17
Quote Anchor link
http://jsfiddle.net/gpxeF/1916/

Dit is het enigste manier dat ik het voor elkaar krijg alleen de tweede content en de footer schieten hierdoor naar boven.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

03/08/2015 12:45:55
Quote Anchor link
http://jsfiddle.net/gpxeF/1918/

Kijk, wil je meer weten over flexbox kun je het beste even hier kijken:
https://css-tricks.com/snippets/css/a-guide-to-flexbox/

Je was veel moeilijker bezig dan dat het is. Ik heb inline commentaar bijgeschreven voor wat wat is. Wel raad ik je aan om van te voren na te denken over de structuur van je website en wat bij elkaar hoort.

Tegenwoordig doe je dat met <header></header> tags, maar ik heb voor de duidelijkheid nog even <div> elementen gebruikt met ID's.

Toevoeging op 03/08/2015 13:26:58:

Robert Wazzaa op 03/08/2015 09:07:26:
Je kan met javascript de elementen van volgorde laten wijzigen.
Of je plaatst het menu 2 keer. de ene laat je op mobiel zien, de andere niet.


Wat een nog betere oplossing is:
Zet wat je links wilt laten zien als tweede in de html structuur en laat dit op de desktop links floaten.
Voor de mobiele versie haal je de float weg en komt deze er dus onder te staan.
Gewijzigd op 03/08/2015 12:48:39 door Eschwin Moerkerken
 
Ferdi R

Ferdi R

03/08/2015 14:30:36
Quote Anchor link
Ik heb je opmaak gebruikt en een beetje aangepast hoe ik het wil hebben, ik heb het menu en content omgedraaid met flex-direction: row-reverse;

http://jsfiddle.net/gpxeF/1920/
Gewijzigd op 03/08/2015 14:38:21 door Ferdi R
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

03/08/2015 14:37:22
Quote Anchor link
Je wilt hem waarschijnlijk op een mobiele variant onder de content hebben, dan is dit een uitstekende oplossing natuurlijk! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.