Menu-actief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Ik zie het ja. Het is net of die span in je a roet in het eten gooit daar. Heb je deze al eens geprobeerd:

#menu a:hover span {background: #hierdieblauwekleur;}
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 11:34:07
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Jah, dan geeft die de hele span die blauwe kleur :S Omdat de afbeelding deels transparant is werkt dat niet..
Ik ben al erg aan het prutsen geweest, maar het lijkt erop of ik niet 2 elementen in die a een andere achtergrond kan geven in IE bij de hover.. :S

Edit:

Dat is ook het hele probleem nu nog.. :) Werkt het in IE dan werkt het helemaal crossbrowser en kan ik verder werken.. (moet in IE nog wel wat aan de achtergrond doen, maar dat gaat ook nog gebeuren.. daar red ik me wel mee)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 23:12:00
Quote Anchor link
Even checken:

1) je hebt een a in een li, de achtergrond van die a is menu_left.gif
2) je hebt een span in die a, de achtergrond van die span is menu_right.gif
3) je hebt een ins in de span, de achtergrond daarvan is een kleurcode

correct?
Edit:
Ik vraag me ook af waarom je die ins gebruikt? Die is toch meer voor correcties die later ingevoerd zijn?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 23:17:00
Quote Anchor link
@Jan
Klopt, ik ben al op zoek geweest naar een meer geschikt element die daar wel tussen past.. maar dat was het probleem, vandaar dat ik die ins gebruik..

Maar je idee is goed inderdaad. Als ik de afbeelding en kleurcode in 1 element zet, klopt het niet meer met de transparantie.

En het idee is ook dat de pagina wel css en xhtml valid blijft.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Ik snap het. Als je nog een half uurtje online bent, knutsel ik ff wat voor je, okee?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 23:29:00
Quote Anchor link
@Jan

Als je tips hebt in wat voor richting het te zoeken ben ik al lang blij.. k vind het niet erg om zelf verder te zoeken, 't is alleen nogal lastig als je niet weet waar je moet kijken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 23:32:00
Quote Anchor link
@ Robert: voor wat IE6 betreft zijn tips altijd lastig. Je moet het toch uitproberen en zo. Ik ben al bezig. Als ik iets werkends heb geef ik wel een brul ;-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

24/01/2008 23:45:00
Quote Anchor link
en af??
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 23:49:00
Quote Anchor link
Yep: tabbed crossbrowser navigation
De code voor het actieve menu item had je al toch Robert? Die kun je er zelf bijzetten denk ik?
Edit:
En let aub niet op de kwaliteit van de transparante gifs. Die zijn snel in elkaar gerost ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
J V

J V

24/01/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Gun hem wat tijd ;).

@Robert
Quote:
Waarom zet je dat dan niet in elke index file apart? Dat gaat wel net zo snel.


Ik volg je niet helemaal, wat bedoel je precies? Sorry voor het tussendoor vragen.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

24/01/2008 23:53:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 24.01.2008 23:49:
Yep: tabbed crossbrowser navigation
De code voor het actieve menu item had je al toch Robert? Die kun je er zelf bijzetten denk ik?
Edit:
En let aub niet op de kwaliteit van de transparante gifs. Die zijn snel in elkaar gerost ;-)


ziet er niet al te slecht uit ;) alleen zou idd transperantie beter zijn :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 23:57:00
Quote Anchor link
@ Peter: die transparantie zit er op hoor. Maar om het echt mooi te maken zou je beter met PNG's kunnen werken. Dat laat ik verder aan de TS over.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/01/2008 00:09:00
Quote Anchor link
@Jan

Maar dan zit je wel met crossbrowser.. Een gewone afbeelding kan je met de JS oplossing voor PNG transparantie prima oplossen.. maar 't gaat hier om afbeeldingen binnen css..

Edit:


Overigens bedankt, ik zat veel te moeilijk te denken. Gewoon 1 van die afbeeldingen verlengen en het had gewerkt (zonder de span en li)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/01/2008 00:23:00
Quote Anchor link
@ Robert: daarvoor moet je weer ff naar die www.seedsofyoga.com kijken. Daar zit een PNG als background in en die valideert evengoed.
Edit:
Net nog even gekeken, en mijn XHTML en CSS valideren allebei
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/01/2008 00:25:00
Quote Anchor link
PNG werkt in FF en Opera, IE7 weet ik niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/01/2008 00:29:00
Quote Anchor link
Ja, PNG werkt ook in IE7. Voor IE6 heb je een conditional comment nodig.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/01/2008 00:34:00
Quote Anchor link
Weet ik jan, maar die ik ken in ieder geval richt zich op de img-tags, en die pngs maakt die transparant.. Heb het wel geprobeerd eerder met een css=background png, maar dat werkte niet...

Wat jij voor hebt gedragen werkt overigens prima :) 't werkt nu (lokaal) in IE6 en ook in de andere browsers.. Mijn dank daarvoor.. 'k zal de boel morgen uploaden en eens kijken of ik daar png's voor kan gebruiken.. dat zou de boel een stuk mooier maken..

En iik moet toch nog een en ander aanpassen voor IE6, maar ik ga de boel gewoon ff opnieuw slicen denk ik :)

Aha, dit bedoelde je voor IE6:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ul#nav1 li a {
                background-image: none;
                filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='gfx/transparent.png',sizingMethod='scale');
                display: inline-block; /* deze triggert de hasLayout property van IE */
            }


Edit:

Ik heb de boel nu op internet gezet. Werkt prima, maar heb voor IE6 wel de gifjes gebruikt (even opnieuw gemaakt, zodat de kwaliteit iets beter was) Ook staat de pagina nu goed in IE6.

Ik kreeg het nog niet voor elkaar om de boel met PNG-tjes in IE6 werkend te krijgen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.