MSQLI_query verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:25:30
Quote Anchor link
Mss een hele stomme vraag, denk dat ik het ook over mijn hoofd zie. maar ik probeer een rij te verwijderen uit mijn database door op de knop delete te drukken in mijn webrowser. Maar hij wil niet verwijderen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<tr>
        <td><?php echo $i; ?></td>
        <td><?php echo $Fname; ?></td>
        <td><?php echo $Lname; ?></td>
        <td><?php echo $Email; ?></td>
        <td><?php echo $created; ?></td>
        <td>
            <a href="Users.php?delete=<?php echo $id; ?>" onclick="return confirm('Weet je het zeker dat je deze gebruiker wilt verwijderen?') ">Delete</a> <!-- Hier  gaat het volgens mij fout.-->
        </td>
    </tr>
    <?php
    
    $i
++;
    }

    if(isset($_GET['delete'])){
        $delete_id = $_GET['delete'];
        
        mysqli_query($con, "DELETE FROM user WHERE UserID = $delete_id'");
        
        //header('location: Admin.php');
    }

[
/code]
Gewijzigd op 05/10/2015 22:27:08 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 10:17:37
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/10/2015 22:30:10
Quote Anchor link
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:34:07
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 05/10/2015 22:30:10:
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.

Kijk ik er zo overheen? Zie hem nog steeds niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2015 22:44:38
Quote Anchor link
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/keywords.html

useris inderdaad geserveerd. Noem de tabel dan users.
Gewijzigd op 05/10/2015 22:45:06 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/10/2015 23:05:55
Quote Anchor link
Wat doet die single quote in je query ?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 23:08:05
Quote Anchor link
Pipo Clown op 05/10/2015 23:05:55:
Wat doet die single quote in je query ?


Dank je dat was het probleem uiteindelijk
 
Willem vp

Willem vp

06/10/2015 01:20:48
Quote Anchor link
Het is met dit script ook wel grappig om op regel 8 de url te wijzigen in

Users.php?delete=0%20or%20userid%3e0
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

06/10/2015 08:35:21
Quote Anchor link
Ik zou inderdaad even een mysqli_escape toevoegen of een prepared statement gebruiken.
 
Ivo P

Ivo P

06/10/2015 09:04:42
Quote Anchor link
ik zit eigenlijk ook nog te wachten op de opmerking "ik moet altijd 2x klikken voor hij uit de lijst verdwenen is".

(hetgeen komt doordat je eerst de lijst ophaalt met select en op het scherm zet, en pas daarna de delete-actie uitvoert.)

die regel 20 met een header:
dat gaat een headers-already-sent error opleveren. Wat wederom samenhangt met de verkeerde volgorde van werken: eerst de aanpassings query's en pas als de database stabiel is, de data ophalen en naar het scherm.
Gewijzigd op 06/10/2015 09:06:42 door Ivo P
 

06/10/2015 14:32:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 mysqli_query($con, 'DELETE FROM `user` WHERE `UserID` = ' . intval($delete_id));
?>
Gewijzigd op 06/10/2015 14:32:54 door
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/10/2015 15:22:27
Quote Anchor link
:)

In plaats van intval() is het wellicht beter om je input te filteren en te controleren of $_GET['id'] een numerieke waarde betreft. Het heeft anders geen zin om de query uit te voeren, of de dappere poging van intval() er nu in slaagt om van iets wat mogelijk geen getal is toch een getal te maken, of niet.

@Joni een real_escape_string() functie toepassen is alleen niet genoeg. Deze escaped namelijk niets als er niets te escapen valt! Dus tenzij je dit doet in combinatie met quotes om de waarde (wat nogal vreemd is, sinds het een id betreft) is dat niet per definitie veilig.

Als je bijvoorbeeld in $_GET['id'] het volgende zet:

OR 1 = 1

Wordt er NIETS GEESCAPED met real_escape_string(), OMDAT ER NIETS TE ESCAPEN VALT. Hiermee kieper je dus effectief al je users weg.

De enige remedie in deze (en bij queries met id's) is dus eigenlijk: input filtering.

Wees nog steeds HEEL VOORZICHTIG met het gebruik van real_escape_string(), dit maakt je query niet automagisch veilig.
Gewijzigd op 06/10/2015 15:27:08 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.