MSQLI_query verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:25:30
Quote Anchor link
Mss een hele stomme vraag, denk dat ik het ook over mijn hoofd zie. maar ik probeer een rij te verwijderen uit mijn database door op de knop delete te drukken in mijn webrowser. Maar hij wil niet verwijderen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<tr>
        <td><?php echo $i; ?></td>
        <td><?php echo $Fname; ?></td>
        <td><?php echo $Lname; ?></td>
        <td><?php echo $Email; ?></td>
        <td><?php echo $created; ?></td>
        <td>
            <a href="Users.php?delete=<?php echo $id; ?>" onclick="return confirm('Weet je het zeker dat je deze gebruiker wilt verwijderen?') ">Delete</a> <!-- Hier  gaat het volgens mij fout.-->
        </td>
    </tr>
    <?php
    
    $i
++;
    }

    if(isset($_GET['delete'])){
        $delete_id = $_GET['delete'];
        
        mysqli_query($con, "DELETE FROM user WHERE UserID = $delete_id'");
        
        //header('location: Admin.php');
    }

[
/code]
Gewijzigd op 05/10/2015 22:27:08 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 03:19:23
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/10/2015 22:30:10
Quote Anchor link
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:34:07
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 05/10/2015 22:30:10:
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.

Kijk ik er zo overheen? Zie hem nog steeds niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2015 22:44:38
Quote Anchor link
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/keywords.html

useris inderdaad geserveerd. Noem de tabel dan users.
Gewijzigd op 05/10/2015 22:45:06 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/10/2015 23:05:55
Quote Anchor link
Wat doet die single quote in je query ?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 23:08:05
Quote Anchor link
Pipo Clown op 05/10/2015 23:05:55:
Wat doet die single quote in je query ?


Dank je dat was het probleem uiteindelijk
 
Willem vp

Willem vp

06/10/2015 01:20:48
Quote Anchor link
Het is met dit script ook wel grappig om op regel 8 de url te wijzigen in

Users.php?delete=0%20or%20userid%3e0
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

06/10/2015 08:35:21
Quote Anchor link
Ik zou inderdaad even een mysqli_escape toevoegen of een prepared statement gebruiken.
 
Ivo P

Ivo P

06/10/2015 09:04:42
Quote Anchor link
ik zit eigenlijk ook nog te wachten op de opmerking "ik moet altijd 2x klikken voor hij uit de lijst verdwenen is".

(hetgeen komt doordat je eerst de lijst ophaalt met select en op het scherm zet, en pas daarna de delete-actie uitvoert.)

die regel 20 met een header:
dat gaat een headers-already-sent error opleveren. Wat wederom samenhangt met de verkeerde volgorde van werken: eerst de aanpassings query's en pas als de database stabiel is, de data ophalen en naar het scherm.
Gewijzigd op 06/10/2015 09:06:42 door Ivo P
 

06/10/2015 14:32:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 mysqli_query($con, 'DELETE FROM `user` WHERE `UserID` = ' . intval($delete_id));
?>
Gewijzigd op 06/10/2015 14:32:54 door
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/10/2015 15:22:27
Quote Anchor link
:)

In plaats van intval() is het wellicht beter om je input te filteren en te controleren of $_GET['id'] een numerieke waarde betreft. Het heeft anders geen zin om de query uit te voeren, of de dappere poging van intval() er nu in slaagt om van iets wat mogelijk geen getal is toch een getal te maken, of niet.

@Joni een real_escape_string() functie toepassen is alleen niet genoeg. Deze escaped namelijk niets als er niets te escapen valt! Dus tenzij je dit doet in combinatie met quotes om de waarde (wat nogal vreemd is, sinds het een id betreft) is dat niet per definitie veilig.

Als je bijvoorbeeld in $_GET['id'] het volgende zet:

OR 1 = 1

Wordt er NIETS GEESCAPED met real_escape_string(), OMDAT ER NIETS TE ESCAPEN VALT. Hiermee kieper je dus effectief al je users weg.

De enige remedie in deze (en bij queries met id's) is dus eigenlijk: input filtering.

Wees nog steeds HEEL VOORZICHTIG met het gebruik van real_escape_string(), dit maakt je query niet automagisch veilig.
Gewijzigd op 06/10/2015 15:27:08 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.