MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 7 8 9 volgende »

Chris -

Chris -

03/01/2012 11:18:27
Anchor link
Hopelijk wel een lesje geleerd;

Beveilig je website voordat je hem online zet :)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:44:49
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:21:44
Anchor link
Dan hoef je hem verdomme niet te hacken....
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2012 11:22:09
Anchor link
- Aar - op 02/01/2012 23:13:12:
En je site is niet echt veilig. Zie je PM...


- Aar - op 03/01/2012 09:13:39:
Zorg dat wel het lek dicht...


Remco van Akker op 03/01/2012 11:16:14:
Nope.
Iemand heeft mijn site gehackt en ik kon niks meer...
Dus heb ik hem offline gegooid....
Echt niet grappig mensen, niet grappig...

Uhm... stiekem toch best een beetje hoor ;)

(En nee, ik heb 'm niet offline gegooid.)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 11:25:47
Anchor link
Nu de site toch offline is, is het wel een mooi moment om alles eens grondig te herzien, en dan bedoel ik niet alleen het uploadformulier.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:35:10
Anchor link
@Aar
Klopt.
Maar welke kleuren zal ik in me design gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 11:36:21
Anchor link
Kijk eens naar andere sites, als het maar niet te druk is. Als er maar wit in voorkomt kan je er al veel mee doen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2012 11:43:04
Anchor link
- Aar - op 03/01/2012 11:36:21:
Als er maar wit in voorkomt kan je er al veel mee doen.

Huh? Dat is wel heeel ruim he, hihihi...

Doe anders bijvoorbeeld hier eens wat inspiratie op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 11:46:45
Anchor link
Ozzie PHP op 03/01/2012 11:43:04:
- Aar - op 03/01/2012 11:36:21:
Als er maar wit in voorkomt kan je er al veel mee doen.

Huh? Dat is wel heeel ruim he, hihihi...

Doe anders bijvoorbeeld hier eens wat inspiratie op.

Daarom zei ik dat, hij moet zelf eens inspiratie opdoen... ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2012 11:48:47
Anchor link
Ah zo, haha... ik dacht al.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 12:09:36
Anchor link
@Remco:
1) Wie zegt dat wij hem hebben gehacked?
2) Je hoeft nog niet te gaan schelden omdat jij iets hebt verpest...
3) Laat dit een waarschuwing zijn. Ga niet zomaar een huis bouwen terwijl je er geen verstand van hebt. Dat moet je aan vaklieden overlaten. Ga ook niet zomaar een website bouwen, dat werkt niet binnen de kortste keren stort je huis en ook je website in.

remco van Akker:
Mijn design ervaring is zeer goed. Ik maak zelfs designs voor websites.
Maar bij de layout van MyBuddies had ik geen inspiratie. Er is niks mis met me design zeggen de andere.

Sorry dat ik het zeg, maar dit lijkt me sterk:
- Je hebt echt nog totaal geen verstand van kleuren cominaties
- Je hebt nog totaal geen verstand van een samenhang. Alles zweeft los, maar het is geen geheel.
- Je hebt hier meer fout gedaan dan alleen geen inspiratie hebben.

Remco van Akker:
Maar welke kleuren zal ik in me design gebruiken?

Kijk eens naar andere site's in dezelfde branch:
- Twitter : (Licht) Blauw + wit
- Facebook : (Donker) Blauw + wit
- LinkedIn : Blauw + wit
- Hyves: Oranje + wit

Nou het lijkt me wel duidelijk... En ga dan eens kijken op site's als http://www.colourlovers.com/ of http://www.colorschemer.com/ Vervolgens kun je een beetje de goede kleuren combinatie's uitkiezen en kun je er een beetje mee spelen met http://kuler.adobe.com/
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 12:28:36
Anchor link
Ik heb geen verstand van beveiliging..
Dat is het gewoon.
Dat zegt niet dat ik geen ervaring heb met scripten..
Gewijzigd op 03/01/2012 13:18:01 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 12:32:54
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 12:28:36:
Ik heb geen verstand van beveiliging..

Verdiep je er in, het is een belangrijk aspect van het programmeren.
Je bouwt toch ook geen huis, zonder slot op de voordeur, omdat je niet weet hoe je dat moet inbouwen?

Je komt blijkbaar een hoop kennis tekort. Ga eerst kennis opdoen, verdiep je ook in een nieuwe layout, en bouw je site dan opnieuw.
En zet dan je site pas online, en dan kan het nog best wel een succes worden.

Remco van Akker op 03/01/2012 12:28:36:
Verder geef ik vanaf nu geen commentaar meer.

Je kan niet tegen kritiek, blijkt?
Gewijzigd op 03/01/2012 12:35:07 door - Ariën -
 
Fabian M

Fabian M

03/01/2012 12:36:34
Anchor link
Ik zou je ook aanraden om een framework te gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 12:40:32
Anchor link
Fabian M op 03/01/2012 12:36:34:
Ik zou je ook aanraden om een framework te gebruiken.

Voor een beginner? Ik raad dat juist niet aan.
Zorg dat je de basis kent, die kan je dan prima verwerken in je site. later als de topicstarter meer van PHP af weet kan hij een framework gebruiken.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 13:19:16
Anchor link
Ik geef toe, ik ben een beginner met ideeën die ik graag wil uitwerken.
Ik ga nog wat kennis op doen en zodra als ik genoeg kennis heb ga ik het
het scripten. Ook ben ik nu bezig met een nieuw design.

@Fabian
Dan zou ik zelf beter kunnen beginnen met OOP.
Maar daar ga ik niet aan beginnen omdat me php
kennis zo te zien nog niet echt 'goed' is.


Toevoeging op 03/01/2012 13:30:02:

Wat vinden jullie van de header?
http://i39.tinypic.com/312ti7p.png
Even voor de duidelijkheid: Ik ben er mee bezig!
Gewijzigd op 03/01/2012 13:30:20 door Remco van Akker
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 13:39:11
Anchor link
Kijk dat is al weer stukken beter. Zie je ook meteen dat de header en het menu nu 1 geheel zijn en bij de vorige niet?

Remco van Akker:
Ik geef toe, ik ben een beginner met ideeën die ik graag wil uitwerken.

En waarom kon je dat niet meteen zeggen? Wij zijn hier eerlijk, ga jij dan ook niet liegen?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 13:42:00
Anchor link
Klopt.
Ik vind dit ook mooier.
Ga ik er weer even verder aan werken :)

En ik heb niet gelogen.
Ik ben een beginner.
Als je een beginner bent betekent niet
dat je NIET kan scripten ;)
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 14:05:26
Anchor link
Voor de duidelijkheid, er zat een javascript redirect op je "oude" website. Beveiliging doornemen is cruciaal wanneer je leert te programmeren. Laat het dus een wijze les zijn, dat als je "denkt" te kunnen programmeren (scripten zoals je het zelf noemt zegt al genoeg), je ook naar de beveiliging moet kijken.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 14:23:13
Anchor link
@Chris
Hoe vaak heb je wel niet gezegd dat die een wijze les voor mij moet zijn?
Ik heb het echt wel begrepen ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2012 14:36:18
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 14:23:13:
@Chris
Hoe vaak heb je wel niet gezegd dat die een wijze les voor mij moet zijn?
Ik heb het echt wel begrepen ;)

Ik heb even geteld. Precies 2 keer.

Hopelijk heb je het inderdaad begrepen en ga je je verdiepen in beveiliging. Je website is zo sterk (of zwak) als z'n zwakste schakel. Overigens heeft Chris een bedrijf dat zich specialiseert in website beveiliging, dus hij weet echt wel waar hij over praat.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.