MySQL contains functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »
Victor G

Victor G

28/03/2013 17:51:59
Quote Anchor link
Hallo, ik ben een programma aan het maken welke users in een database zet. De users komen vanaf een '.db' bestand van een spel. Ik moet een string vinden in een MySQL query, ik krijg dit niet voor elkaar.

Voorbeeld, de volledige code is '00155D367D315C488DCF669DCC09F4F5', hiervan zijn alleen de laatste 8 digits zichtbaar in het spel. Dus, het is ook de bedoeling dat je hier op kan zoeken. - Je moet dus op 'CC09F4F5' kunnen zoeken waarbij alle data bij die GUID zoekt. Dit gebeurd al, maar als ik mijn query gebruik doorzoekt hij alles en laat dus ALLE users zien i.p.v. alleen de gene met die GUID.

Is dit duidelijk genoeg?
Gewijzigd op 28/03/2013 17:52:26 door Victor G
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:01:25
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 17:58:16
Quote Anchor link
Wat is je query?
 
Victor G

Victor G

28/03/2013 18:02:51
Quote Anchor link
$query = mysql_query("SELECT * FROM etcplugin WHERE guid LIKE '%$getguid%'");
 
- SanThe -

- SanThe -

28/03/2013 18:04:01
Quote Anchor link
SELECT .. FROM .. WHERE veld LIKE '%CC09F4F5'
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 18:05:33
Quote Anchor link
Dan lijkt het erop dat er niets in $getguid staat. Op zich klopt je query wel.
 
Victor G

Victor G

28/03/2013 18:05:46
Quote Anchor link
Laat nogsteeds alles zien.
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 18:13:34
Quote Anchor link
Heb je wel gecontroleerd wat er in $getguid zit? Als dat een lege string is krijg je inderdaad alle records terug.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 18:05:16
Quote Anchor link
Ja deze word gebruikt. Als ik '%$getguid%' gebruik geeft hij alles weer, doe ik '$getguid' geeft hij de error 'No users found'.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 18:11:28
Quote Anchor link
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2013 19:00:13
Quote Anchor link
Viccie viccieg op 29/03/2013 18:05:16:
.. '%$getguid%' ..


Dit is niet goed.
Lees je de reacties wel door?

Erwin H op 29/03/2013 18:11:28:
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?
Gewijzigd op 29/03/2013 19:01:17 door - SanThe -
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:10:44
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/03/2013 19:00:13:
Viccie viccieg op 29/03/2013 18:05:16:
.. '%$getguid%' ..


Dit is niet goed.
Lees je de reacties wel door?

Erwin H op 29/03/2013 18:11:28:
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?



Daarom vraag ik het ook. En dit is gewoon een textfield input van die 8 letters, lees mijn eerste post.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 19:12:12
Quote Anchor link
Heb je dat al GECONTROLEERD, of denk je het alleen maar. Als dat namelijk zou kloppen dan krijg je niet wat je nu krijgt. Daarvoor, voor de laatste keer, wat zit er ECHT in $getguid (echo-en naar je scherm, niet denken maar controleren!).
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2013 19:20:40
Quote Anchor link
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:27:03
Quote Anchor link
Alles werkte, ik zie nu eindelijk na 4000 keer alles nakijken het probleem. Domme fout, bedankt iedereen en sorry. Ik had de verkeerde string gebruikt.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 19:28:34
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/03/2013 19:20:40:
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.

Dat was al duidelijk vanaf het begin inderdaad.... maar als je niets checkt kom je nooit bij de oplossing.... Hopelijk is dat nu wel duidelijk voor de TS.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:46:34
Quote Anchor link
Erwin H op 29/03/2013 19:28:34:
- SanThe - op 29/03/2013 19:20:40:
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.

Dat was al duidelijk vanaf het begin inderdaad.... maar als je niets checkt kom je nooit bij de oplossing.... Hopelijk is dat nu wel duidelijk voor de TS.



Hij was niet leeg. Ik had de verkeerde $_GET string gebruikt. En ja bedankt ik zal het in de toekomst beter bestuderen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.