MySQL contains functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »
Victor G

Victor G

28/03/2013 17:51:59
Quote Anchor link
Hallo, ik ben een programma aan het maken welke users in een database zet. De users komen vanaf een '.db' bestand van een spel. Ik moet een string vinden in een MySQL query, ik krijg dit niet voor elkaar.

Voorbeeld, de volledige code is '00155D367D315C488DCF669DCC09F4F5', hiervan zijn alleen de laatste 8 digits zichtbaar in het spel. Dus, het is ook de bedoeling dat je hier op kan zoeken. - Je moet dus op 'CC09F4F5' kunnen zoeken waarbij alle data bij die GUID zoekt. Dit gebeurd al, maar als ik mijn query gebruik doorzoekt hij alles en laat dus ALLE users zien i.p.v. alleen de gene met die GUID.

Is dit duidelijk genoeg?
Gewijzigd op 28/03/2013 17:52:26 door Victor G
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 00:13:31
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 17:58:16
Quote Anchor link
Wat is je query?
 
Victor G

Victor G

28/03/2013 18:02:51
Quote Anchor link
$query = mysql_query("SELECT * FROM etcplugin WHERE guid LIKE '%$getguid%'");
 
- SanThe -

- SanThe -

28/03/2013 18:04:01
Quote Anchor link
SELECT .. FROM .. WHERE veld LIKE '%CC09F4F5'
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 18:05:33
Quote Anchor link
Dan lijkt het erop dat er niets in $getguid staat. Op zich klopt je query wel.
 
Victor G

Victor G

28/03/2013 18:05:46
Quote Anchor link
Laat nogsteeds alles zien.
 
Erwin H

Erwin H

28/03/2013 18:13:34
Quote Anchor link
Heb je wel gecontroleerd wat er in $getguid zit? Als dat een lege string is krijg je inderdaad alle records terug.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 18:05:16
Quote Anchor link
Ja deze word gebruikt. Als ik '%$getguid%' gebruik geeft hij alles weer, doe ik '$getguid' geeft hij de error 'No users found'.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 18:11:28
Quote Anchor link
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2013 19:00:13
Quote Anchor link
Viccie viccieg op 29/03/2013 18:05:16:
.. '%$getguid%' ..


Dit is niet goed.
Lees je de reacties wel door?

Erwin H op 29/03/2013 18:11:28:
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?
Gewijzigd op 29/03/2013 19:01:17 door - SanThe -
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:10:44
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/03/2013 19:00:13:
Viccie viccieg op 29/03/2013 18:05:16:
.. '%$getguid%' ..


Dit is niet goed.
Lees je de reacties wel door?

Erwin H op 29/03/2013 18:11:28:
En wat zit er in $getguid (voor de derde keer)?



Daarom vraag ik het ook. En dit is gewoon een textfield input van die 8 letters, lees mijn eerste post.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 19:12:12
Quote Anchor link
Heb je dat al GECONTROLEERD, of denk je het alleen maar. Als dat namelijk zou kloppen dan krijg je niet wat je nu krijgt. Daarvoor, voor de laatste keer, wat zit er ECHT in $getguid (echo-en naar je scherm, niet denken maar controleren!).
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2013 19:20:40
Quote Anchor link
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:27:03
Quote Anchor link
Alles werkte, ik zie nu eindelijk na 4000 keer alles nakijken het probleem. Domme fout, bedankt iedereen en sorry. Ik had de verkeerde string gebruikt.
 
Erwin H

Erwin H

29/03/2013 19:28:34
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/03/2013 19:20:40:
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.

Dat was al duidelijk vanaf het begin inderdaad.... maar als je niets checkt kom je nooit bij de oplossing.... Hopelijk is dat nu wel duidelijk voor de TS.
 
Victor G

Victor G

29/03/2013 19:46:34
Quote Anchor link
Erwin H op 29/03/2013 19:28:34:
- SanThe - op 29/03/2013 19:20:40:
@Erwin: Het is gewoon leeg. Dat verwacht ik ook.

Dat was al duidelijk vanaf het begin inderdaad.... maar als je niets checkt kom je nooit bij de oplossing.... Hopelijk is dat nu wel duidelijk voor de TS.



Hij was niet leeg. Ik had de verkeerde $_GET string gebruikt. En ja bedankt ik zal het in de toekomst beter bestuderen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.