mysql wil niet inserten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:25:33
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Op mijn website (http://cliky.nl), kunnen leden bezoekers verdienen voor hun website, hiervoor moeten ze clikies verdienen, dit doen ze door de websites van andere mensen te bezoeken, de links van die websites staan in een lange lijst. Er zijn twee soorten websites in die lijst, websites die je elk uur kan bezoeken en sites die je elke dag kan bezoeken. Nu kan je er ook voor zorgen dat een ebsite zowel elk uur als elke dag kan bezocht worden, je website wordt dus 2 keer opgenomen in de lijst. Alles werkt perfect, alleen wanneer je een website een tweede keer bezoekt (de eerste keer bekijk je hem als daglink en daarna als uurlink), dan zal hij die website niet meer in mijn database plaatsen als geklikte link en kunnen de leden deze links dan eeuwig blijven klikken (wat niet de bedoeling is :-)), ik weet waar de fout zit, maar ik weet niet hoe ik ze moet oplossen, hopelijk kunnen jullie het wel vinden:

De fout bevind zich op regel 40 en regel 87:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
$inv25=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE '".$_SESSION['uid']."'=id") or die(mysql_error());
$row25 = mysql_fetch_array($inv25);
$tijd2=time();
$tijd3=$row25['eklikvd'];
if ($tijd2-$tijd3>86400 or $tijd3=0) {
$bonus=10;
$inv26=mysql_query("UPDATE cred SET eklikvd='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
}

if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv23=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl24' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=86400") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv23) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row29 = mysql_fetch_array($inv29);
 $totkliks=$row29['bez']+1;
 $inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv27=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $row1 = mysql_fetch_array($inv1);
 $gehad24=$row1['gehad']+1;
 $kliks24=$row1['kl24']-1;
 $inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row3=mysql_fetch_array($inv3);
 $verd=$row3['saldo']+0.9+$bonus;
 $klikopbr=$row3['klikopbr']+0.9;
 $tot=$row3['totaal']+0.9+$bonus;
 $overig=$row3['overig']+$bonus;
 $inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv9=mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd', 86400, '$kl24')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv11=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row11=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv12=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row12=mysql_fetch_array($inv12);
 $refsaldo1=$row12['saldo']+0.09;
 $refopbr1=$row12['refopbrengst']+0.09;
 $reftot1=$row12['totaal']+0.09;
 $inv13=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row13=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv14=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row14=mysql_fetch_array($inv14);
 $refsaldo2=$row14['saldo']+0.045;
 $refopbr2=$row14['refopbrengst']+0.045;
 $reftot2=$row14['totaal']+0.045;
 $inv15=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv16=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site1=$row1['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site1\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\">");
 }
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv24=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl1' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=3600") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv24) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv31=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row31 = mysql_fetch_array($inv31);
 $totkliks=$row31['bez']+1;
 $inv32=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv28=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $row5 = mysql_fetch_array($inv5);
 $gehad1=$row5['gehad']+1;
 $kliks1=$row5['kl1']-1;
 $inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv23=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row7 = mysql_fetch_array($inv7);
 $verd=$row7['saldo']+0.27+$bonus;
 $klikopbr=$row7['klikopbr']+0.27;
 $tot=$row7['totaal']+0.27+$bonus;
 $overig=$row7['overig']+$bonus;
 $inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv10 = mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd',  3600, '$kl1')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv17=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row17=mysql_fetch_array($inv17);
 $inv18=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row18=mysql_fetch_array($inv18);
 $refsaldo1=$row18['saldo']+0.027;
 $refopbr1=$row18['refopbrengst']+0.027;
 $reftot1=$row18['totaal']+0.027;
 $inv19=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row19=mysql_fetch_array($inv19);
 $inv20=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row20=mysql_fetch_array($inv20);
 $refsaldo2=$row20['saldo']+0.014;
 $refopbr2=$row20['refopbrengst']+0.014;
 $reftot2=$row20['totaal']+0.014;
 $inv21=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv22=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site2=$row5['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site2\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\"></iframe>");
 }
}

?>


Alvast bedankt
Gewijzigd op 07/05/2013 23:27:51 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:37:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:28:02
Quote Anchor link
Als ik de code zie, zou ik liever met een schone lei beginnen, want ik kan me voorstellen dat je de fout niet makkelijk kan vinden, met die wirwar van getalletjes in de variabelen en de vele onnodige queries.
Niet bepaald overzichtelijk te noemen....
Gewijzigd op 07/05/2013 23:30:30 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:32:18
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit dan inzichtelijker maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:56:18
Quote Anchor link
Niet onnodige query's aanmaken, probeer JOINS te gebruiken, goede variabelen gebruiken die aangeven waar ze voor dienen en wat er voor soort data in zit (integer, array, string etc..).

Op Google zijn wel tips te vinden voor overzichtelijk programmeren.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 10:55:46
Quote Anchor link
@Aar, dat is niet de eerste keer dat dergelijke opmerkingen over dit script zijn gemaakt....

@TS misschien handig als je ook aangeeft WAT de fout dan is....?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2013 10:59:45
Quote Anchor link
En dan wil ik voor Louis even refereren naar Erwins vorige reactie.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 11:22:46
Quote Anchor link
En ik heb ook wel eens eerder opmerkingen gemaakt over het feit dat je niet twee keer een update statement hoeft uit te voeren op hetzelfde record, maar dat dat in 1 keer kan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//Dus niet:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24', gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
?>

Of dat je voor het ophogen van een getal in een database geen twee queries nodig hebt, maar maar 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//dus niet
$inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
$row29 = mysql_fetch_array($inv29);
$totkliks=$row29['bez']+1;
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez=bez+1") or die(mysql_error());
?>

(en dan laat ik de gebruikelijke opmerkingen over buiten quotes halen en geen die() gebruiken nog weg).

Al met al heb ik niet echt het idee dat TS ook daadwerkelijk iets wil doen om zijn scripts te verbeteren....
Gewijzigd op 08/05/2013 11:25:41 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.