Newsfeed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 09:50:27
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een newsfeed gemaakt maar het zou alle berichten moeten weergeven. Maar hij geeft alleen het laatste bericht weer.
Wat moet ik nu doen?

PHP CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        $getposts
= mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE user_posted_to='$user_login' ORDER BY id DESC LIMIT 10") or die(mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getposts)) {
                        $id = $row['id'];
                        $body = $row['body'];    
                        $date_added = $row['date_added'];
                        $added_by = $row['added_by'];
                        $user_posted_to = $row['user_posted_to'];
                                                
                                                $get_user_info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$added_by'");
                                                $get_info = mysql_fetch_assoc($get_user_info);
                                                $profilepic_info = $get_info['profile_pic'];
                                                if ($profilepic_info == "") {
                                                 $profilepic_info = "./img/default_pic.jpg";
                                                }

                                                else
                                                {
                                                 $profilepic_info = "./userdata/profile_pics/".$profilepic_info;
                                                }
}

?>

JAVASCRIPT CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script language="javascript">
         function toggle<?php echo $id; ?>() {
           var ele = document.getElementById("toggleComment<?php echo $id; ?>");
           var text = document.getElementById("displayComment<?php echo $id; ?>");
           if (ele.style.display == "block") {
              ele.style.display = "none";
           }
           else
           {
             ele.style.display = "block";
           }
         }
</script>

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
                        <div class='newsFeedPost'>
                        <div class='newsFeedPostOptions'>
                                                <a href='#' onClick='javascript:toggle<?php echo $id?>()'>Show Comments</a>
                        </div>
                                                <div style='float: left;'>
                                                <img src='<?php echo $profilepic_info;?>' height='60'>
                                                </div>
                        <div class='posted_by'><?php echo $added_by?> posted this on your profile:</div>
                                                <br /><br />
                                                <div  style='max-width: 600px;'>
                                                <?php echo $body;?><br /><p /><p />
                                                </div>
                                                <div id='toggleComment<?php echo $id;?>' style='display: none;'>
                                                <br />
                                                <iframe src='./comment_frame.php?id=<?php echo $id;?>' frameborder='0' style='max-height: 150px; width: 100%; min-height: 10px;'></iframe>
                                                </div>
                                                <p />
                                                </div>



Alvast bedankt!

Mvg
Gewijzigd op 30/05/2015 09:53:17 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:09:13
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 10:43:32
Quote Anchor link
Ik zie zo een paar dingen die veel beter kunnen.

a) queries in een while loop zijn traag. Dit is om te zetten in één query.
b) overbodig kopiëren van variabelen
c) honderd functies aanmaken in javascript die uiteindelijk hetzelfde doen

Kies er eens uit waar we mee gaan beginnen?
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 10:46:20
Quote Anchor link
Ik zou met 'a' willen beginnen. Ik heb dit script van howCode.
Hoe kan ik deze in 1 query zetten?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 11:03:15
Quote Anchor link
Door een JOIN toe te passen. zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
    p.id, p.body, ...
FROM
    posts p
JOIN
    users u
ON
    p.added_by = u.id AND p.user_posted_to = $user_login
 
Pipo Clown

Pipo Clown

30/05/2015 11:39:11
Quote Anchor link
Je overschrijft de resultaten uit je query in de while lus met als resultaat dat je alleen de laatst gevonden te ien zult krijgen.

Bovendien toon je de $rom maar één maal in je HTML, dit zal je toch ook 10x moeten doen denk ik.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:43:11
Quote Anchor link
Maar waarom verschijnen niet alle resultaten van de query dan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:45:38
Quote Anchor link
als je bedoelt niet alle kolommen: breidt de lijst uit onder SELECT.
p.id, p.body, u.id, u.username

etc

Toevoeging op 30/05/2015 12:47:07:

Je moet enkel opvragen dat wat je ECHT nodig hebt. Zo hou je de data het kleinst ( === snelst )
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:47:21
Quote Anchor link
Dat snap ik niet volledig?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:49:43
Quote Anchor link
Probeer je query eens in phpMyAdmin onder de SQL tab te plakken en uit te voeren. Je ziet dan direct wat het doet. Probeer daarna eens een extra kolom onder het SELECT gedeelt er bij te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:53:39
Quote Anchor link
Ik krijg de 3 dingen die de query zouden moeten geven. Maar als ik ze daar opvraag krijg ik er maar 1???????
Wat moet ik er nu mee doen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:04:41
Quote Anchor link
Staat de HTML in de while-loop van PHP, of erna?

De samenhang tussen de PHP-code en de HTML-code is onduidelijk.

EDIT: afgaande op wat je omschrijft, wordt de HTML eenmalig afgedrukt na uitvoering van de PHP (while-loop) code. Het is logisch dat je dan alleen het laatste bericht te zien krijgt, en niet alle.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:06:23 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:05:24
Quote Anchor link
HTML staat erna en niet in de while-loop
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Je drukt HTML maar 1x af, en bent dan verbaasd over het feit dat het maar 1x afgedrukt wordt?

Wat verwacht je dan? Als je alle items wilt afdrukken, zul je dit tijdens het doorlopen van de while-loop moeten doen.

EDIT: alternatief: nu is het zo dat bij het doorlopen van de while-loop alleen de laatst opgehaalde informatie wordt onthouden. Wat je ook zou kunnen doen is alle informatie in een array opslaan, en dit array nogmaals doorlopen in een aparte loop, maar dit is dus inefficient als je dit ook direct kunt doen.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:13:32 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:08:27
Quote Anchor link
Dank je Thomas! Ik heb de HTML in de while-loop gezet en nu werkt het!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 13:27:19
Quote Anchor link
Ja het werkt maar hoe..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.