Newsfeed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 09:50:27
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een newsfeed gemaakt maar het zou alle berichten moeten weergeven. Maar hij geeft alleen het laatste bericht weer.
Wat moet ik nu doen?

PHP CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        $getposts
= mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE user_posted_to='$user_login' ORDER BY id DESC LIMIT 10") or die(mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getposts)) {
                        $id = $row['id'];
                        $body = $row['body'];    
                        $date_added = $row['date_added'];
                        $added_by = $row['added_by'];
                        $user_posted_to = $row['user_posted_to'];
                                                
                                                $get_user_info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$added_by'");
                                                $get_info = mysql_fetch_assoc($get_user_info);
                                                $profilepic_info = $get_info['profile_pic'];
                                                if ($profilepic_info == "") {
                                                 $profilepic_info = "./img/default_pic.jpg";
                                                }

                                                else
                                                {
                                                 $profilepic_info = "./userdata/profile_pics/".$profilepic_info;
                                                }
}

?>

JAVASCRIPT CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script language="javascript">
         function toggle<?php echo $id; ?>() {
           var ele = document.getElementById("toggleComment<?php echo $id; ?>");
           var text = document.getElementById("displayComment<?php echo $id; ?>");
           if (ele.style.display == "block") {
              ele.style.display = "none";
           }
           else
           {
             ele.style.display = "block";
           }
         }
</script>

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
                        <div class='newsFeedPost'>
                        <div class='newsFeedPostOptions'>
                                                <a href='#' onClick='javascript:toggle<?php echo $id?>()'>Show Comments</a>
                        </div>
                                                <div style='float: left;'>
                                                <img src='<?php echo $profilepic_info;?>' height='60'>
                                                </div>
                        <div class='posted_by'><?php echo $added_by?> posted this on your profile:</div>
                                                <br /><br />
                                                <div  style='max-width: 600px;'>
                                                <?php echo $body;?><br /><p /><p />
                                                </div>
                                                <div id='toggleComment<?php echo $id;?>' style='display: none;'>
                                                <br />
                                                <iframe src='./comment_frame.php?id=<?php echo $id;?>' frameborder='0' style='max-height: 150px; width: 100%; min-height: 10px;'></iframe>
                                                </div>
                                                <p />
                                                </div>



Alvast bedankt!

Mvg
Gewijzigd op 30/05/2015 09:53:17 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 00:43:58
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 10:43:32
Quote Anchor link
Ik zie zo een paar dingen die veel beter kunnen.

a) queries in een while loop zijn traag. Dit is om te zetten in één query.
b) overbodig kopiëren van variabelen
c) honderd functies aanmaken in javascript die uiteindelijk hetzelfde doen

Kies er eens uit waar we mee gaan beginnen?
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 10:46:20
Quote Anchor link
Ik zou met 'a' willen beginnen. Ik heb dit script van howCode.
Hoe kan ik deze in 1 query zetten?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 11:03:15
Quote Anchor link
Door een JOIN toe te passen. zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
    p.id, p.body, ...
FROM
    posts p
JOIN
    users u
ON
    p.added_by = u.id AND p.user_posted_to = $user_login
 
Pipo Clown

Pipo Clown

30/05/2015 11:39:11
Quote Anchor link
Je overschrijft de resultaten uit je query in de while lus met als resultaat dat je alleen de laatst gevonden te ien zult krijgen.

Bovendien toon je de $rom maar één maal in je HTML, dit zal je toch ook 10x moeten doen denk ik.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:43:11
Quote Anchor link
Maar waarom verschijnen niet alle resultaten van de query dan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:45:38
Quote Anchor link
als je bedoelt niet alle kolommen: breidt de lijst uit onder SELECT.
p.id, p.body, u.id, u.username

etc

Toevoeging op 30/05/2015 12:47:07:

Je moet enkel opvragen dat wat je ECHT nodig hebt. Zo hou je de data het kleinst ( === snelst )
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:47:21
Quote Anchor link
Dat snap ik niet volledig?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:49:43
Quote Anchor link
Probeer je query eens in phpMyAdmin onder de SQL tab te plakken en uit te voeren. Je ziet dan direct wat het doet. Probeer daarna eens een extra kolom onder het SELECT gedeelt er bij te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:53:39
Quote Anchor link
Ik krijg de 3 dingen die de query zouden moeten geven. Maar als ik ze daar opvraag krijg ik er maar 1???????
Wat moet ik er nu mee doen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:04:41
Quote Anchor link
Staat de HTML in de while-loop van PHP, of erna?

De samenhang tussen de PHP-code en de HTML-code is onduidelijk.

EDIT: afgaande op wat je omschrijft, wordt de HTML eenmalig afgedrukt na uitvoering van de PHP (while-loop) code. Het is logisch dat je dan alleen het laatste bericht te zien krijgt, en niet alle.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:06:23 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:05:24
Quote Anchor link
HTML staat erna en niet in de while-loop
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Je drukt HTML maar 1x af, en bent dan verbaasd over het feit dat het maar 1x afgedrukt wordt?

Wat verwacht je dan? Als je alle items wilt afdrukken, zul je dit tijdens het doorlopen van de while-loop moeten doen.

EDIT: alternatief: nu is het zo dat bij het doorlopen van de while-loop alleen de laatst opgehaalde informatie wordt onthouden. Wat je ook zou kunnen doen is alle informatie in een array opslaan, en dit array nogmaals doorlopen in een aparte loop, maar dit is dus inefficient als je dit ook direct kunt doen.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:13:32 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:08:27
Quote Anchor link
Dank je Thomas! Ik heb de HTML in de while-loop gezet en nu werkt het!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 13:27:19
Quote Anchor link
Ja het werkt maar hoe..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.