Notepad++

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 12:47:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ben notepad++ aan het gebruiken, Alleen nu krijg ik de kleuren niet echt perfect als ik PHP Code schrijf.

Bovenin heb ik al bij syntaxis PHP gekozen.

< ?PHP ? > doet hij nog wel goed. (dus rood)

Alleen de rest wordt gewoon grijs, Weet iemand hier een oplossing voor om de kleuren net zo te krijgen zoals op deze site, of zoals in andere editors?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 17:11:27
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Crimson Editor
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Thank you
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 13:52:00
Quote Anchor link
Ik ben zelf fan van notepad++ , en bij mij highlight hij prima. (alhoewel hij wel andere highlight standaard heeft dan vele websites het hebben.....).

http://img25.imageshack.us/img25/2629/captureogc.png

Mocht je ook deze highlight niet hebben, zit je waarschijnlijk vverkeerd met een dubbele quote.

OPMERKING, de code snippet is gewoon even van php.net geplukt, m'n andere code was beetje te lame om te laten zien :P
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Hmmmm, De kleuren code van notepad++ zijn niet echt wat ik gewend ben.
SanThe zei crimson Editor alleen die heeft ook niet echt ideale kleuren codes, Is er geen add-on voor notepad++ dat je dezelfde kleuren code krijgt zoals in Dreamweaver of zoals hier op de site?
 
Crispijn -

Crispijn -

07/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
Opzich maken de kleuren toch niet uit of ben je daar erg aan gehecht? :)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
W W

W W

07/05/2009 14:07:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.05.2009 14:00:
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.


Zelfde geld voor notepad++
Daarom werkt het waarschijnlijk niet.
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Net even crimson getest, en vind notepad++ toch een beetje mooier en fijner uitgewerkt ;) (alleen de icoontjes uit crimson komen uit 1820 XD ), maar dat is slechts een mening.

Persoonlijk ben ik helemaal gewend geraakt aan notepad++ , en nog geen betere gevonden, maar ik ben al wel sinds 4 dagen op zoek naar een plug-in voor betere highlighting (hij highlight wel, maar niet volgens de standaard op de meeste websites). Dus mocht iemand die nog tegenkomen, is m'n scriptleven php volmaakt.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

07/05/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een echte IDE hiervoor gebruiker (Zend studio voor mij). Zelfs nadat je licentie is verlopen werkt hij met de meest nodige functies (aangezien die gebaseerd is op eclipse en eclipse OS is)

Heb je meteen een net overzicht van je mapstructuur. FTP mogelijkheden. Mooie highlighting, inspringen, auto-aanvullen van functies/classes, foutdetectie (vooral parse errors;)), smart inserts, en misschien wel het handigst. Je hele project outline gewoon linksonder in je scherm. weet je meteen welke functie je hebt en wat die functies van je verwachten,
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

07/05/2009 14:59:00
Quote Anchor link
in het menu bij languages voor php kiezen kan ook wel eens helpen. :D
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 15:32:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 14:38:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)


Hmm, dat was redelijk retarded van mezelf. Maar heel fijn om te zien dat het zo even aangepast kan worden. Maar zit nu even te googelen naar php highlight, maar is lastig om de standaard te vinden. (weet dat er geen standaard is, maar er word op heel veel sites zelfde style gebruikt (bijv. echo tekst wordt rood))
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 15:39:00
Quote Anchor link
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 15:39:
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.

Of gewoon de kleurtjes van highlight_file().
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties mensen heb het op de volgende manier gedaan:

Quote:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

07/05/2009 18:08:00
Quote Anchor link
en als je een heel licht en klein programma wil, probeer dan een notepad2.exe.

Eens zien wat Crimson allemaal kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.