Notepad++

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 12:47:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ben notepad++ aan het gebruiken, Alleen nu krijg ik de kleuren niet echt perfect als ik PHP Code schrijf.

Bovenin heb ik al bij syntaxis PHP gekozen.

< ?PHP ? > doet hij nog wel goed. (dus rood)

Alleen de rest wordt gewoon grijs, Weet iemand hier een oplossing voor om de kleuren net zo te krijgen zoals op deze site, of zoals in andere editors?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 21:00:57
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Crimson Editor
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Thank you
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 13:52:00
Quote Anchor link
Ik ben zelf fan van notepad++ , en bij mij highlight hij prima. (alhoewel hij wel andere highlight standaard heeft dan vele websites het hebben.....).

http://img25.imageshack.us/img25/2629/captureogc.png

Mocht je ook deze highlight niet hebben, zit je waarschijnlijk vverkeerd met een dubbele quote.

OPMERKING, de code snippet is gewoon even van php.net geplukt, m'n andere code was beetje te lame om te laten zien :P
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Hmmmm, De kleuren code van notepad++ zijn niet echt wat ik gewend ben.
SanThe zei crimson Editor alleen die heeft ook niet echt ideale kleuren codes, Is er geen add-on voor notepad++ dat je dezelfde kleuren code krijgt zoals in Dreamweaver of zoals hier op de site?
 
Crispijn -

Crispijn -

07/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
Opzich maken de kleuren toch niet uit of ben je daar erg aan gehecht? :)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
W W

W W

07/05/2009 14:07:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.05.2009 14:00:
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.


Zelfde geld voor notepad++
Daarom werkt het waarschijnlijk niet.
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Net even crimson getest, en vind notepad++ toch een beetje mooier en fijner uitgewerkt ;) (alleen de icoontjes uit crimson komen uit 1820 XD ), maar dat is slechts een mening.

Persoonlijk ben ik helemaal gewend geraakt aan notepad++ , en nog geen betere gevonden, maar ik ben al wel sinds 4 dagen op zoek naar een plug-in voor betere highlighting (hij highlight wel, maar niet volgens de standaard op de meeste websites). Dus mocht iemand die nog tegenkomen, is m'n scriptleven php volmaakt.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

07/05/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een echte IDE hiervoor gebruiker (Zend studio voor mij). Zelfs nadat je licentie is verlopen werkt hij met de meest nodige functies (aangezien die gebaseerd is op eclipse en eclipse OS is)

Heb je meteen een net overzicht van je mapstructuur. FTP mogelijkheden. Mooie highlighting, inspringen, auto-aanvullen van functies/classes, foutdetectie (vooral parse errors;)), smart inserts, en misschien wel het handigst. Je hele project outline gewoon linksonder in je scherm. weet je meteen welke functie je hebt en wat die functies van je verwachten,
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

07/05/2009 14:59:00
Quote Anchor link
in het menu bij languages voor php kiezen kan ook wel eens helpen. :D
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 15:32:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 14:38:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)


Hmm, dat was redelijk retarded van mezelf. Maar heel fijn om te zien dat het zo even aangepast kan worden. Maar zit nu even te googelen naar php highlight, maar is lastig om de standaard te vinden. (weet dat er geen standaard is, maar er word op heel veel sites zelfde style gebruikt (bijv. echo tekst wordt rood))
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 15:39:00
Quote Anchor link
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 15:39:
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.

Of gewoon de kleurtjes van highlight_file().
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties mensen heb het op de volgende manier gedaan:

Quote:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

07/05/2009 18:08:00
Quote Anchor link
en als je een heel licht en klein programma wil, probeer dan een notepad2.exe.

Eens zien wat Crimson allemaal kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.