Object toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

22/10/2011 19:24:19
Quote Anchor link
Ik heb even een vraag over jQuery. Ik heb de onderstaande code (html). Ik wil graag met behulp van jQuery de structuur veranderen. Achter elk 'li' element moet een object komen, maar niet achter de laatste. Ik heb al een heel aantal dingen geprobeerd, maar helaas kom ik er maar niet uit. Kan iemand misschien helpen?

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>


Nadat de jQuery is uitgevoerd, is de code veranderd in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 22/10/2011 20:11:51 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:02:21
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 20:03:28
Quote Anchor link
forget = forgot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 20:04:48
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 

22/10/2011 20:05:24
Quote Anchor link
Eigenlijk werkt dit hetzelfde als aan breadcrumb. Ik wil namelijk achter elk element (in dit geval li), een schuine streep plaatsen. Behalve achter de laatste, dit moet mogelijk zijn, kan iemand helpen?

@Aar:
Ik heb geprobeerd om met jQuery er een li element achter te zetten. Dat lukt, alleen staat hij er dan overal achter. Ik wil dat het bij de laatste niet gebeurd. Ik had dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li', this).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});
Gewijzigd op 22/10/2011 20:10:59 door
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 20:25:52
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:10:39
Quote Anchor link
Dit kan zelfs met alleen css!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
ul > li:not(:last-child):after {
    content: '/';
}

Demo: http://jsfiddle.net/Y3YZu/

Mocht je me niet vertrouwen, dan kan je diezelfde selector gebruiken in jQuery, en achter alle elementen die worden gematcht alsnog je li-element met alleen een slash toevoegen. :)
Gewijzigd op 22/10/2011 21:11:49 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Werkt dat in elke browser Jelmer?
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:20:37
Quote Anchor link
:after en content vanaf IE 8, :not vanaf IE 9 volgens quirksmode. Eventueel herschrijf je het naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li:after {
    content: '/';
}
li:last-child:after {
    content: '';
}
Gewijzigd op 22/10/2011 21:21:18 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:22:06
Quote Anchor link
Ok, Ik dacht al, dat gaat IE 6, 7 niet ondersteunen. Valt me al mee dat 8 het doet ;)
Maar goed, de keuze is aan de topic starter.
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2011 21:49:29
Quote Anchor link
Sinds de opkomst van CSS3 zou je eigenlijk ::before moeten gebruiken, om pseudo-elements en pseudo-classes te onderscheiden is er in CSS3 voor pseudo-elements ingesteld dat het :: moet zijn (meer info). Alleen heeft dit nog minder browser support.
 

23/10/2011 09:43:56
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 22/10/2011 20:25:52:
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.


Het kan helaas niet met PHP. Maar het bovenstaande moet toch ook met jQuery kunnen? Want met CSS is ook geen optie. Een heel aantal browsers ondersteunen dat niet. En dan krijg je gewoon hetzelfde resultaat als bij mijn jQuery code. Heeft iemand misschien een oplossing?
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2011 10:45:21
Quote Anchor link
Gebruik in jquery de :not selector:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li:not(:last-child)', $(this)).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});

Deze zal wel overal werken, omdat deze selectors gemaakt zijn met de Sizzle JavaScript Selector Engine. En JavaScript werkt in elk browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.