Object toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

22/10/2011 19:24:19
Quote Anchor link
Ik heb even een vraag over jQuery. Ik heb de onderstaande code (html). Ik wil graag met behulp van jQuery de structuur veranderen. Achter elk 'li' element moet een object komen, maar niet achter de laatste. Ik heb al een heel aantal dingen geprobeerd, maar helaas kom ik er maar niet uit. Kan iemand misschien helpen?

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>


Nadat de jQuery is uitgevoerd, is de code veranderd in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 22/10/2011 20:11:51 door
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 20:06:25
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 20:03:28
Quote Anchor link
forget = forgot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 20:04:48
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 

22/10/2011 20:05:24
Quote Anchor link
Eigenlijk werkt dit hetzelfde als aan breadcrumb. Ik wil namelijk achter elk element (in dit geval li), een schuine streep plaatsen. Behalve achter de laatste, dit moet mogelijk zijn, kan iemand helpen?

@Aar:
Ik heb geprobeerd om met jQuery er een li element achter te zetten. Dat lukt, alleen staat hij er dan overal achter. Ik wil dat het bij de laatste niet gebeurd. Ik had dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li', this).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});
Gewijzigd op 22/10/2011 20:10:59 door
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 20:25:52
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:10:39
Quote Anchor link
Dit kan zelfs met alleen css!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
ul > li:not(:last-child):after {
    content: '/';
}

Demo: http://jsfiddle.net/Y3YZu/

Mocht je me niet vertrouwen, dan kan je diezelfde selector gebruiken in jQuery, en achter alle elementen die worden gematcht alsnog je li-element met alleen een slash toevoegen. :)
Gewijzigd op 22/10/2011 21:11:49 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Werkt dat in elke browser Jelmer?
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:20:37
Quote Anchor link
:after en content vanaf IE 8, :not vanaf IE 9 volgens quirksmode. Eventueel herschrijf je het naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li:after {
    content: '/';
}
li:last-child:after {
    content: '';
}
Gewijzigd op 22/10/2011 21:21:18 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:22:06
Quote Anchor link
Ok, Ik dacht al, dat gaat IE 6, 7 niet ondersteunen. Valt me al mee dat 8 het doet ;)
Maar goed, de keuze is aan de topic starter.
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2011 21:49:29
Quote Anchor link
Sinds de opkomst van CSS3 zou je eigenlijk ::before moeten gebruiken, om pseudo-elements en pseudo-classes te onderscheiden is er in CSS3 voor pseudo-elements ingesteld dat het :: moet zijn (meer info). Alleen heeft dit nog minder browser support.
 

23/10/2011 09:43:56
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 22/10/2011 20:25:52:
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.


Het kan helaas niet met PHP. Maar het bovenstaande moet toch ook met jQuery kunnen? Want met CSS is ook geen optie. Een heel aantal browsers ondersteunen dat niet. En dan krijg je gewoon hetzelfde resultaat als bij mijn jQuery code. Heeft iemand misschien een oplossing?
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2011 10:45:21
Quote Anchor link
Gebruik in jquery de :not selector:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li:not(:last-child)', $(this)).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});

Deze zal wel overal werken, omdat deze selectors gemaakt zijn met de Sizzle JavaScript Selector Engine. En JavaScript werkt in elk browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.