omvormen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Jop B

Jop B

17/04/2015 17:33:19
Quote Anchor link
Beste,

Is het mogelijk om een input d.m.v. php te laten omvormen?
De volgende situatie is van toepassing:

Een input veld waar ik bijvoorbeeld 10,95 invul.
Dit moet eigenlijk 1095 worden.
de komma verdwijnt dus.

150 word dan 15000
122.95 word dan 12295
enz. enz.

Kan ik dit maken met number_format?

Gr. Jop
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 22:12:02
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2015 17:38:37
Quote Anchor link
str_replace(',', '.', $getal) * 100

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
foreach(array('10,95','150','122.95') as $getal)
    echo str_replace(',', '.', $getal) * 100 . '<br/>';
?>
Gewijzigd op 17/04/2015 17:53:57 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2015 17:39:20
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
str_replace(",", "", $waarde)
te doen?
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 21:28:36
Quote Anchor link
@Aar

dan wordt 150 niet spontaan 15000
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 00:56:34
Quote Anchor link
Bedankt voor t meedenken.
zoals je ziet worden alle bedragen naar centen berekend.
€1,00 is 100 cent. Ik moet dus alleen de komma zien te verwijderen in de variable.
De variable word gevuld bij de submit.
Zelf dacht ik aan de number_format en dan geen komma te plaatsen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $amount
=  number_format($_POST['amount'], 2, ',', '.');
?>

Natuurlijk werkt het bovenstaande niet maar is puur om te laten zien wat ik zelf dacht.
Alleen moet ik even kijken hoe ik de komma weg laat in de nmber format.

Gr. Jop
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 02:31:34
Quote Anchor link
Even snel iets voor je in elkaar geknutseld ...

http://3v4l.org/97Zfr

Succes ermee ... ;)
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 12:16:20
Quote Anchor link
Beste Ozzie,


Bedankt dit is inderdaad wat ik zocht. Ben nog niet bekend met de functio explode.
Ga hier eens induiken :-)

Gr. Jop
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2015 12:37:00
Quote Anchor link
Is mijn regeltje niet veel simpeler?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 15:58:20
Quote Anchor link
>> Is mijn regeltje niet veel simpeler?

Aha, ik ging er vanuit dat er nog geen werkende oplossing was. Jouw oplossing lijkt me dan prima.
 
Eddy E

Eddy E

19/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
Tenzij iemand de duizend-tal-scheidingen typt:

Quote:
Griekenland kreeg 285.000.000.000,00 euro van Nederland.
 
Ivo P

Ivo P

20/04/2015 08:58:38
Quote Anchor link
http://php.net/numberformatter

vereist wel dat intl bij jouw php-versie actief is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    /**
     * Convert a "dutch" number to float
     * ie: 1.123.000,99  to 1123000.99
     * or 12,95  to 12.95
     * will leave 1.234 or 1.234.000 alone
     *
     * @param string $str
     * @return float
     */

    public static function ConvertNumber($str)
    {

        // only if input is of "european" format
        if(strpos($str, ',') !== false || substr_count($str, '.') > 1 || strpos($str, '.') < strlen($str) - 3) {

            $fmt = new NumberFormatter('nl_NL', NumberFormatter::DECIMAL);

            if($return = $fmt->parse($str)) {

                return $return;
            }
        }

        if(is_numeric($str)) {
            return $str;
        }

        else {
            // niet gelukt? alles behalve cijfers eruit
            return preg_replace('#[^\d]#', '', $str);
        }
    }

?>
 
Jop B

Jop B

20/04/2015 13:43:49
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor het meedenken!
Zelf had ik dit gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str2 = str_replace(",","",$str);

echo $str2;
?>


Zoals jullie zien heb ik het voorbeeld van Griekenland gepakt. De output werk hier prima op :-)
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

20/04/2015 16:04:46
Quote Anchor link
Je kan de variable naam gewoon zelfde laten hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str = str_replace(",","",$str);

echo $str;
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
>> De output werk hier prima op :-)

Totdat iemand niet 285.000.000.000,00 schrijft, maar 285.000.000.000.
 
Eddy E

Eddy E

20/04/2015 21:35:55
Quote Anchor link
Ja... of amerikaans: 285,000,000,000.30 (let op de dertig cent).
Wellicht dan gewoon je HTML aanpassen naar type="number". Dan kan 250.000.000 niet eens.
Maar 250000000,30 weer wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.