omvormen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Jop B

Jop B

17/04/2015 17:33:19
Quote Anchor link
Beste,

Is het mogelijk om een input d.m.v. php te laten omvormen?
De volgende situatie is van toepassing:

Een input veld waar ik bijvoorbeeld 10,95 invul.
Dit moet eigenlijk 1095 worden.
de komma verdwijnt dus.

150 word dan 15000
122.95 word dan 12295
enz. enz.

Kan ik dit maken met number_format?

Gr. Jop
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 09:58:02
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2015 17:38:37
Quote Anchor link
str_replace(',', '.', $getal) * 100

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
foreach(array('10,95','150','122.95') as $getal)
    echo str_replace(',', '.', $getal) * 100 . '<br/>';
?>
Gewijzigd op 17/04/2015 17:53:57 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2015 17:39:20
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
str_replace(",", "", $waarde)
te doen?
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 21:28:36
Quote Anchor link
@Aar

dan wordt 150 niet spontaan 15000
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 00:56:34
Quote Anchor link
Bedankt voor t meedenken.
zoals je ziet worden alle bedragen naar centen berekend.
€1,00 is 100 cent. Ik moet dus alleen de komma zien te verwijderen in de variable.
De variable word gevuld bij de submit.
Zelf dacht ik aan de number_format en dan geen komma te plaatsen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $amount
=  number_format($_POST['amount'], 2, ',', '.');
?>

Natuurlijk werkt het bovenstaande niet maar is puur om te laten zien wat ik zelf dacht.
Alleen moet ik even kijken hoe ik de komma weg laat in de nmber format.

Gr. Jop
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 02:31:34
Quote Anchor link
Even snel iets voor je in elkaar geknutseld ...

http://3v4l.org/97Zfr

Succes ermee ... ;)
 
Jop B

Jop B

18/04/2015 12:16:20
Quote Anchor link
Beste Ozzie,


Bedankt dit is inderdaad wat ik zocht. Ben nog niet bekend met de functio explode.
Ga hier eens induiken :-)

Gr. Jop
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2015 12:37:00
Quote Anchor link
Is mijn regeltje niet veel simpeler?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/04/2015 15:58:20
Quote Anchor link
>> Is mijn regeltje niet veel simpeler?

Aha, ik ging er vanuit dat er nog geen werkende oplossing was. Jouw oplossing lijkt me dan prima.
 
Eddy E

Eddy E

19/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
Tenzij iemand de duizend-tal-scheidingen typt:

Quote:
Griekenland kreeg 285.000.000.000,00 euro van Nederland.
 
Ivo P

Ivo P

20/04/2015 08:58:38
Quote Anchor link
http://php.net/numberformatter

vereist wel dat intl bij jouw php-versie actief is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    /**
     * Convert a "dutch" number to float
     * ie: 1.123.000,99  to 1123000.99
     * or 12,95  to 12.95
     * will leave 1.234 or 1.234.000 alone
     *
     * @param string $str
     * @return float
     */

    public static function ConvertNumber($str)
    {

        // only if input is of "european" format
        if(strpos($str, ',') !== false || substr_count($str, '.') > 1 || strpos($str, '.') < strlen($str) - 3) {

            $fmt = new NumberFormatter('nl_NL', NumberFormatter::DECIMAL);

            if($return = $fmt->parse($str)) {

                return $return;
            }
        }

        if(is_numeric($str)) {
            return $str;
        }

        else {
            // niet gelukt? alles behalve cijfers eruit
            return preg_replace('#[^\d]#', '', $str);
        }
    }

?>
 
Jop B

Jop B

20/04/2015 13:43:49
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor het meedenken!
Zelf had ik dit gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str2 = str_replace(",","",$str);

echo $str2;
?>


Zoals jullie zien heb ik het voorbeeld van Griekenland gepakt. De output werk hier prima op :-)
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

20/04/2015 16:04:46
Quote Anchor link
Je kan de variable naam gewoon zelfde laten hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= "285.000.000.000,00";

$str = str_replace(".","",$str);
$str = str_replace(",","",$str);

echo $str;
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/04/2015 16:11:13
Quote Anchor link
>> De output werk hier prima op :-)

Totdat iemand niet 285.000.000.000,00 schrijft, maar 285.000.000.000.
 
Eddy E

Eddy E

20/04/2015 21:35:55
Quote Anchor link
Ja... of amerikaans: 285,000,000,000.30 (let op de dertig cent).
Wellicht dan gewoon je HTML aanpassen naar type="number". Dan kan 250.000.000 niet eens.
Maar 250000000,30 weer wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.