Oude website weer werkend krijgen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Bakker Baas

Bakker Baas

10/02/2017 18:26:07
Anchor link
Goedenavond mensen op dit forum,

Ik hoop dat ik dit topic open op de juiste plek mensen. Ik zit met een aantal problemen. Ik zal eens mijn verhaal doen. Ik heb vroeger jarenlang voor een website geschreven, deze website was Nintendo gerelateerd. We hadden een fijne website met een fijn systeem. Er is een hechte vriendschap toen ontstaan maar uiteindelijk zijn we na jaren gestopt. Ergens 2011 denk. Tegenwoordig zit ik in het onderwijs en ik wil deze site met zijn code en nieuws post systeem gebruiken om mijn studenten te ondersteunen in recepturen, werkwijzen van allerlei bakkerij handelingen en producten. Ben ook samen met collega's bezig om allerlei instructiefilmpjes te maken.

Alleen de website werkend krijgen gaat niet. Degene die toentertijd de website heeft geschreven heeft al flink wat foutmeldingen uit het errorlog weggewerkt maar is nu door privé redenen voorlopig verhinderd. We hebben ook de oude database van toen terug gezet voor bepaalde tabellen die nodig waren of iets dergelijks. Ik ben zelf niet iemand die script maar met hulp van andere zijn toch al de nodige errors weggewerkt. Ook heeft hij al de nodige mysql naar mysqli aangepast.

De website was toentertijd volgens mij gekoppeld aan ons forum. Met een aangemaakt account op het forum konden mensen ook reageren op de frontpage. De oude database heb ik met behulp van bigdump terug geplaatst. Toch krijg ik nog steeds de melding dat de database server down is. Ik ben ook op zoek geweest naar het forum dat wij toentertijd gebruikten. Dit was Woltab Burning Board. Maar we hebben het natuurlijk over een aantal jaren geleden. Deze heb ik ook zelf geïnstalleerd, wel in een nieuwe database op mijn host. Misschien mis ik die tabellen nog om de site werkend te krijgen?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen anders ga ik misschien gewoon een vacature plaatsen hier op dit forum. Ik zal maar gewoon de error log die ik nu krijg hier plaatsen. Dat is misschien het meest wijze. In ieder geval al bedankt voor de moeite om dit te lezen en de mogelijke hulp. Ik hoor graag van jullie.

Quote:
[Thu Feb 09 11:33:39.464252 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function assign() on null in /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.general.php:26
[Thu Feb 09 11:33:39.465137 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: Stack trace:
[Thu Feb 09 11:33:39.465167 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #0 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.sql.php(21): message('De database ser...', 1, 1)
[Thu Feb 09 11:33:39.465184 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #1 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.sql.php(11): _sql_error_connect()
[Thu Feb 09 11:33:39.465200 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #2 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/incs/func.sqldatahandle.php(19): query('REPLACE INTO `n...')
[Thu Feb 09 11:33:39.465216 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #3 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.session.php(41): sqlinsert(Array, 'nd_session', 'REPLACE')
[Thu Feb 09 11:33:39.465232 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #4 [internal function]: _ses_write('5daecd976d5a0ff...', '')
[Thu Feb 09 11:33:39.465248 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #5 {main}
[Thu Feb 09 11:33:39.465263 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: thrown in /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.general.php on line 26


func.general.php

Afbeelding

Als jullie nog een foto van een ander bestand willen zien dan hoor ik dat wel. Nogmaals bedankt alvast.
Gewijzigd op 10/02/2017 19:21:06 door - Ariën -
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.