Oude website weer werkend krijgen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Bakker Baas

Bakker Baas

10/02/2017 18:26:07
Anchor link
Goedenavond mensen op dit forum,

Ik hoop dat ik dit topic open op de juiste plek mensen. Ik zit met een aantal problemen. Ik zal eens mijn verhaal doen. Ik heb vroeger jarenlang voor een website geschreven, deze website was Nintendo gerelateerd. We hadden een fijne website met een fijn systeem. Er is een hechte vriendschap toen ontstaan maar uiteindelijk zijn we na jaren gestopt. Ergens 2011 denk. Tegenwoordig zit ik in het onderwijs en ik wil deze site met zijn code en nieuws post systeem gebruiken om mijn studenten te ondersteunen in recepturen, werkwijzen van allerlei bakkerij handelingen en producten. Ben ook samen met collega's bezig om allerlei instructiefilmpjes te maken.

Alleen de website werkend krijgen gaat niet. Degene die toentertijd de website heeft geschreven heeft al flink wat foutmeldingen uit het errorlog weggewerkt maar is nu door privé redenen voorlopig verhinderd. We hebben ook de oude database van toen terug gezet voor bepaalde tabellen die nodig waren of iets dergelijks. Ik ben zelf niet iemand die script maar met hulp van andere zijn toch al de nodige errors weggewerkt. Ook heeft hij al de nodige mysql naar mysqli aangepast.

De website was toentertijd volgens mij gekoppeld aan ons forum. Met een aangemaakt account op het forum konden mensen ook reageren op de frontpage. De oude database heb ik met behulp van bigdump terug geplaatst. Toch krijg ik nog steeds de melding dat de database server down is. Ik ben ook op zoek geweest naar het forum dat wij toentertijd gebruikten. Dit was Woltab Burning Board. Maar we hebben het natuurlijk over een aantal jaren geleden. Deze heb ik ook zelf geïnstalleerd, wel in een nieuwe database op mijn host. Misschien mis ik die tabellen nog om de site werkend te krijgen?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen anders ga ik misschien gewoon een vacature plaatsen hier op dit forum. Ik zal maar gewoon de error log die ik nu krijg hier plaatsen. Dat is misschien het meest wijze. In ieder geval al bedankt voor de moeite om dit te lezen en de mogelijke hulp. Ik hoor graag van jullie.

Quote:
[Thu Feb 09 11:33:39.464252 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function assign() on null in /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.general.php:26
[Thu Feb 09 11:33:39.465137 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: Stack trace:
[Thu Feb 09 11:33:39.465167 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #0 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.sql.php(21): message('De database ser...', 1, 1)
[Thu Feb 09 11:33:39.465184 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #1 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.sql.php(11): _sql_error_connect()
[Thu Feb 09 11:33:39.465200 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #2 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/incs/func.sqldatahandle.php(19): query('REPLACE INTO `n...')
[Thu Feb 09 11:33:39.465216 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #3 /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.session.php(41): sqlinsert(Array, 'nd_session', 'REPLACE')
[Thu Feb 09 11:33:39.465232 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #4 [internal function]: _ses_write('5daecd976d5a0ff...', '')
[Thu Feb 09 11:33:39.465248 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: #5 {main}
[Thu Feb 09 11:33:39.465263 2017] [:error] [pid 82203:tid 34611463168] [client 2a03:2880:2111:7fea:face:b00c:0:8000:28548] FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php70/php-cgi" stderr: thrown in /sites/bakkersbaas.nl/www/lib/func.general.php on line 26


func.general.php

Afbeelding

Als jullie nog een foto van een ander bestand willen zien dan hoor ik dat wel. Nogmaals bedankt alvast.
Gewijzigd op 10/02/2017 19:21:06 door - Ariën -
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.