output probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Koshi koshi

Koshi koshi

18/05/2008 08:21:00
Quote Anchor link
Ik ben een klassement aan het maken voor een voetbalcompetitie, maar er zou een plaatsnummering voor moeten staan. Ik heb echter while gebruikt :

$teller = 1;
while ($teller <= 18) {
...

Maar bij de output wordt de de rest van de data ook 18 keer weergegeven.
Wat kan ik hieraan doen zodat de data maar 1 keer wordt weergegeven. En dat er een kolom is van 1 t/m 18



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="R1";}



//klassement leegmaken
$leeg="delete from klassement_2007_2008";
mysql_query($leeg, $db);

//klassement opvullen met de verschillende thuisploegen uit de kalender_2007_2008
if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="";}

$lezen="select distinct thuisploeg from kalender_2007_2008 where R like '" .$_POST["select"]. "'";
$rst=mysql_query($lezen, $db);
$aantal_lijnen=mysql_num_rows($rst);
for($i=0;$i<$aantal_lijnen;$i++) {
    $row=mysql_fetch_row($rst);
    $vullen="insert into klassement_2007_2008(ploeg) values ('".$row[0]."')";
    mysql_query($vullen,$db);
    }

  
//klassement berekenen
$sel="select * from kalender_2007_2008 where R like '" .$_POST["select"]. "'";
$selrst=mysql_query($sel, $db);
$sel_lijnen=mysql_num_rows($selrst);
for($i=0;$i<$sel_lijnen;$i++) {
$rij=mysql_fetch_row($selrst);
    //thuisploeg
    if (($rij[7]!="") and ($rij[8]!="")){
        $sql="update klassement_2007_2008 set gesp=gesp+1, Dvoor=Dvoor + ".$rij[7].", Dtegen=Dtegen + ".$rij[8]." where ploeg='".$rij[4]."'";
        mysql_query($sql, $db);
        if ($rij[7]>$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gew=gew+1, punten=punten+3 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        else if ($rij[7]<$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set verl=verl+1 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        else{
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gel=gel+1, punten=punten+1 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        mysql_query($sql2, $db);
    }

    //bezoekers  
    if (($rij[7]!="") and ($rij[8]!="")){
        $sql="update klassement_2007_2008 set gesp=gesp+1, Dvoor=Dvoor + ".$rij[8].", Dtegen=Dtegen + ".$rij[7]." where ploeg='".$rij[5]."'";
        mysql_query($sql, $db);
        if ($rij[8]>$rij[7]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gew=gew+1, punten=punten+3 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        else if ($rij[7]>$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set verl=verl+1 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        else{
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gel=gel+1, punten=punten+1 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        mysql_query($sql2, $db);
    }
}


//klassement tonen
$klas="select * from klassement_2007_2008 order by punten desc, gew desc, dvoor-dtegen desc, dvoor desc";
$klasrst=mysql_query($klas, $db);
$klas_lijnen=mysql_num_rows($klasrst);

//echo "<div align='center'>";
//echo $_POST["select"];
//echo "</div>";

print("<table border=0 width=400 cellspacing='0' class='main' align='center' style='font-size=14;'><tr><td><font color='#ddd' align='left'><b>Pl.</b></td>");
print("<td><font color='#ddd' align='left'><b>Ploeg</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>A</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>W</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>G</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>V</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Dv</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Dt</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Ptn</b></td></tr>");

for($i=0;$i<$klas_lijnen;$i++) {
    $row=mysql_fetch_row($klasrst);

$teller = 1;
while ($teller <= 18) {
  
    echo "<tr ><td>$teller. <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>$row[0]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[1]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[2]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[4]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[3]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[5]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[6]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[7]</td></tr>";
    $teller = $teller + 1;
}
    }

print("</table>");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:48:25
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/05/2008 10:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$i
= 0;
while ($i < 18) {
  
    echo "<tr ><td>" . ($i+1) . ". <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>" . $row[0] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[1] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[2] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[4] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[3] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[5] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[6] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[7] . "</td></tr>";
    $i++;
}

?>

en zo?

probeer trouwens opmaak buiten de html-code te houden (css stylesheets) dat maakt het al een stuk overzichtelijker ;)
 
Burdy

Burdy

18/05/2008 10:28:00
Quote Anchor link
Je hebt nu een LOOP binnen een LOOP, daarom wordt alles 18x afgedrukt. Probeer deze eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
for($i=0; $i<$klas_lijnen; $i++)
{

    $row = mysql_fetch_row($klasrst);
    echo "<tr ><td>" . ($i+1) . ". <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>" . $row[0] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[1] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[2] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[4] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[3] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[5] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[6] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[7] . "</td></tr>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Burdy
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/05/2008 10:32:00
Quote Anchor link
ow sorry, over het hoofd gezien :P
 
Koshi koshi

Koshi koshi

20/05/2008 23:44:00
Quote Anchor link
thx, dit blijkt perfect te werken.

Maar ik heb nog een ander vraag, ik wil mijn favoriete ploeg aanduiden in het vet. In neem aan dat dit met een Query moet gebeuren maar weet niet juist hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.