output probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Koshi koshi

Koshi koshi

18/05/2008 08:21:00
Quote Anchor link
Ik ben een klassement aan het maken voor een voetbalcompetitie, maar er zou een plaatsnummering voor moeten staan. Ik heb echter while gebruikt :

$teller = 1;
while ($teller <= 18) {
...

Maar bij de output wordt de de rest van de data ook 18 keer weergegeven.
Wat kan ik hieraan doen zodat de data maar 1 keer wordt weergegeven. En dat er een kolom is van 1 t/m 18



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="R1";}



//klassement leegmaken
$leeg="delete from klassement_2007_2008";
mysql_query($leeg, $db);

//klassement opvullen met de verschillende thuisploegen uit de kalender_2007_2008
if(!isset($_POST["select"])){$_POST["select"] ="";}

$lezen="select distinct thuisploeg from kalender_2007_2008 where R like '" .$_POST["select"]. "'";
$rst=mysql_query($lezen, $db);
$aantal_lijnen=mysql_num_rows($rst);
for($i=0;$i<$aantal_lijnen;$i++) {
    $row=mysql_fetch_row($rst);
    $vullen="insert into klassement_2007_2008(ploeg) values ('".$row[0]."')";
    mysql_query($vullen,$db);
    }

  
//klassement berekenen
$sel="select * from kalender_2007_2008 where R like '" .$_POST["select"]. "'";
$selrst=mysql_query($sel, $db);
$sel_lijnen=mysql_num_rows($selrst);
for($i=0;$i<$sel_lijnen;$i++) {
$rij=mysql_fetch_row($selrst);
    //thuisploeg
    if (($rij[7]!="") and ($rij[8]!="")){
        $sql="update klassement_2007_2008 set gesp=gesp+1, Dvoor=Dvoor + ".$rij[7].", Dtegen=Dtegen + ".$rij[8]." where ploeg='".$rij[4]."'";
        mysql_query($sql, $db);
        if ($rij[7]>$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gew=gew+1, punten=punten+3 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        else if ($rij[7]<$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set verl=verl+1 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        else{
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gel=gel+1, punten=punten+1 where ploeg='".$rij[4]."'";}
        mysql_query($sql2, $db);
    }

    //bezoekers  
    if (($rij[7]!="") and ($rij[8]!="")){
        $sql="update klassement_2007_2008 set gesp=gesp+1, Dvoor=Dvoor + ".$rij[8].", Dtegen=Dtegen + ".$rij[7]." where ploeg='".$rij[5]."'";
        mysql_query($sql, $db);
        if ($rij[8]>$rij[7]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gew=gew+1, punten=punten+3 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        else if ($rij[7]>$rij[8]){
        $sql2="update klassement_2007_2008 set verl=verl+1 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        else{
        $sql2="update klassement_2007_2008 set gel=gel+1, punten=punten+1 where ploeg='".$rij[5]."'";}
        mysql_query($sql2, $db);
    }
}


//klassement tonen
$klas="select * from klassement_2007_2008 order by punten desc, gew desc, dvoor-dtegen desc, dvoor desc";
$klasrst=mysql_query($klas, $db);
$klas_lijnen=mysql_num_rows($klasrst);

//echo "<div align='center'>";
//echo $_POST["select"];
//echo "</div>";

print("<table border=0 width=400 cellspacing='0' class='main' align='center' style='font-size=14;'><tr><td><font color='#ddd' align='left'><b>Pl.</b></td>");
print("<td><font color='#ddd' align='left'><b>Ploeg</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>A</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>W</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>G</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>V</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Dv</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Dt</b></td>");
print("<td width=40><div align='center'><font color='#ddd'><b>Ptn</b></td></tr>");

for($i=0;$i<$klas_lijnen;$i++) {
    $row=mysql_fetch_row($klasrst);

$teller = 1;
while ($teller <= 18) {
  
    echo "<tr ><td>$teller. <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>$row[0]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[1]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[2]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[4]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[3]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[5]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[6]</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>$row[7]</td></tr>";
    $teller = $teller + 1;
}
    }

print("</table>");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 16:31:33
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/05/2008 10:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$i
= 0;
while ($i < 18) {
  
    echo "<tr ><td>" . ($i+1) . ". <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>" . $row[0] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[1] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[2] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[4] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[3] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[5] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[6] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[7] . "</td></tr>";
    $i++;
}

?>

en zo?

probeer trouwens opmaak buiten de html-code te houden (css stylesheets) dat maakt het al een stuk overzichtelijker ;)
 
Burdy

Burdy

18/05/2008 10:28:00
Quote Anchor link
Je hebt nu een LOOP binnen een LOOP, daarom wordt alles 18x afgedrukt. Probeer deze eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
for($i=0; $i<$klas_lijnen; $i++)
{

    $row = mysql_fetch_row($klasrst);
    echo "<tr ><td>" . ($i+1) . ". <br></td><td><div align='left'><font color='#ddd'><font color='#ddd'>" . $row[0] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[1] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[2] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[4] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[3] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[5] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[6] . "</td><td><div align='center'><font color='#ddd'>" . $row[7] . "</td></tr>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Burdy
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/05/2008 10:32:00
Quote Anchor link
ow sorry, over het hoofd gezien :P
 
Koshi koshi

Koshi koshi

20/05/2008 23:44:00
Quote Anchor link
thx, dit blijkt perfect te werken.

Maar ik heb nog een ander vraag, ik wil mijn favoriete ploeg aanduiden in het vet. In neem aan dat dit met een Query moet gebeuren maar weet niet juist hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.