Pagina navigatie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 14:56:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum en heb een vraag over pagina navigatie.

Er worden een aantal resultaten uit de database gehaald en het is de bedoeling dat ik maximaal 20 records per pagina te zien krijg. Onder alle records staat dan een linkje met Vorige en Volgende om tussen de pagina's te navigeren.


de pagina navigatie werkt goed alleen onder alle records en de linkjes met vorige en volgende, wordt steeds weer een tabel geprint. Het lijkt wel of deze pagina in een oneindige lus zit.

misschien is er iemand die kan helpen.


hier het script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php


$Categorie
= 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

$query = mysql_query ("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
//aantal records per pagina
$max = 20;
$start = ($max * $page) - $max;
//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($var = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID LIMIT " . $start . ", " . $max . ""))) {
echo"<center>";
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>
<tr>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>

<th>xxxxxx</th>

</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo "<tr>";
            $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
            
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";        
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            
            echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";

            echo "</tr>";
        
            
            

echo "</table>";

}






//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);
if ($page > 1) {
    $previous = $page - 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
        if ($page == $i) {
            if ($i == $pages) {
                echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
            }
else {
                echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
            }
        }
else {
            if ($i == $pages) {
                echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
        }
else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
        }
    }
}



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:24:14
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 15:07:11
Quote Anchor link
Welkom hier.

Zorg er eerst even voor dat het door het inspringen duidelijk is wat er binnen je while loops valt.

Waar eindigt bv de While-loop die je op tegen 20 start?

En volgens mij eindig je op regel 61 de while-loop die je op regel 38 start. Je sluit hier door heel vaak een table, echter deze open je niet binnen deze while. (Waardoor je veel vaken een table sluit dan opent)

Zodra je je code correct hebt ingespronken, verwacht ik dat je al ziet waar het probleem exact zit
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 15:49:14
Quote Anchor link
Hoi Spike, bedankt voor je reactie.

Wat bedoel je precies met inspringen.. Ik ben een beginner op php gebied en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

De while loop die ik op regel 20 start laat ik eindigen op regel 104.

volgens mij staat er nog ergens een klein foutje in het script.

gr

Wouter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2014 16:13:23
Quote Anchor link
Inspringen is het gebruik van de tabtoets, zodat je op gelijke afstand makkelijk kan bepalen welke accolades bij elkaar horen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($iets == "dit") {
    $zus = 'zo';
    echo "Hallo";
    if($zus == "zo"){
        echo "Zus is zo!";
    }
}
else {
    echo "Daag!";
}

?>

Een stuk beter leesbaarder is dit.
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 16:19:51
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar, paar dingen aangepast en omgegooid

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<?php
//variabelen beginnen met een kleine letter
$categorie = 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.
//Tevens limit toegevoegd
//Liever geen tabelnamen met een hoofdletter

$result = mysql_query(" SELECT
                           *
                        FROM
                           opdrachten_gegevens
                        WHERE
                           Categorie = '{$categorie}'
                        LIMIT
                           ($start},{$max}
                        ORDER BY
                           Opdracht_ID "
)or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
   //Wat is dit?
   $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
  
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '{$categorie}' ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 17:10:57
Quote Anchor link
Super! Het werkt nu prima, Echt enorm bedankt voor je hulp!.


Groeten, Wouter
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 22:30:56
Quote Anchor link
Kijk goed naar het verschil, en zorg dat je altijd netjes werkt. (inspringen etc) Daarmee haal je de helft van je fouten er al vroegtijdig uit :)
 
Wouter van

Wouter van

01/10/2014 12:34:21
Quote Anchor link
ik heb eigenlijk nog een vraag m.b.t de pagina navigatie. Als ik de Categorie in het script via een formulier inzend Krijg ik alleen records op de eerste pagina en niet op de 2e pagina. voor de rest werkt het allemaal prima, dus alleen geen records op de tweede pagina.

is er iemand die weet hoe dit opgelost kan worden ??.

gr Wouter.


Hier het formulier.

<html>
<body>
<form action = "opdrachtenpercat.php" method = "POST">
<tr><td>
Selecteer categorie:

<td><SELECT NAME = Categorie value = >
<OPTION>Aanbouw en Nieuwbouw</OPTION>
<OPTION>Administratief/Secretarieel</OPTION>
<OPTION>Automatisering/Internet</OPTION>
<OPTION>Bestrating</OPTION>
<OPTION>Behang</OPTION>
<OPTION>Badkamer en Keukens</OPTION>
<OPTION>Beleid/Bestuur/Staf</OPTION>
<OPTION>Beveiliging/Defensie/Politie</OPTION>
<OPTION>Cv, Water en Gas</OPTION>
<OPTION>Commercieel/Verkoop</OPTION>
<OPTION>Consultancy/Advies</OPTION>
<OPTION>Daken en Goten</OPTION>
<OPTION>Design/Creatie/Journalistiek</OPTION>
<OPTION>Directie/Management algemeen</OPTION>
<OPTION>Elektra</OPTION>
<OPTION>Financieel/Accounting</OPTION>
<OPTION>Financiele dienstverlening</OPTION>
<OPTION>Gipswanden en Systeemplafonds</OPTION>
<OPTION>Horeca/Detailhandel</OPTION>
<OPTION>HR/Training/Opleiding</OPTION>
<OPTION>Isoleren</OPTION>
<OPTION>Inkoop/Verkoop/Logistiek</OPTION>
<OPTION>Juridisch</OPTION>
<OPTION>Kozijnen en Deuren</OPTION>
<OPTION>Klantenservice/Callcenter/Receptie</OPTION>
<OPTION>Lassers</OPTION>
<OPTION>Motor,Auto</OPTION>
<OPTION>Metselwerk en Voegen</OPTION>
<OPTION>Marketing/PR/Communicatie</OPTION>
<OPTION>Medisch/Zorg</OPTION>
<OPTION>Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap</OPTION>
<OPTION>Overig</OPTION>
<OPTION>Productie/Uitvoerend</OPTION>
<OPTION>Schilderwerken</OPTION>
<OPTION>Sloopwerken</OPTION>
<OPTION>Stucadoren</OPTION>
<OPTION>Stofferen</OPTION>
<OPTION>Schoonmakers</OPTION>
<OPTION>Techniek</OPTION>
<OPTION>Transport</OPTION>
<OPTION>Tegels zetten</OPTION>
<OPTION>Timmerwerken</OPTION>
<OPTION>Tuin en Toebehoren</OPTION>
<OPTION>Vloeren</OPTION>
<OPTION>Verhuizen</OPTION>

</SELECT></td></tr>
<p><p><center><tr><td><input type = submit name = verzenden value = Zoek opdracht></center> </tr></td>

</body>
</html>


Hier het script met de navigatie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php

$categorie
= ($_POST['Categorie']);

mysql_connect ("xxxxxxx"xxxxxxx"xxxxx");
mysql_select_db("xxxxxxx");


//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.

$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$categorie' LIMIT " . $start . ", " . $max . "")or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>

<th>Opdracht bekijken</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
  
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
        
        echo "<td><a href = ''></a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}








for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}




if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

echo "<p><a href='home.html'>Ok!</a>";


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.