Parse error: syntax error,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 01:22:38
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waar hier de fout in zit, want ik zie het niet.

Parse error: syntax error, unexpected '100' (T_LNUMBER) in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 34
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
require "includes/config.php";
require "rest/header.php";
?>

</head>
<body>
<div id="main_container">
<div id="header">
<p><font size="4">BILJART TOERNOOI<br />spelers<br />(info)</font></p>
</div>
<div id="container">
<div id="content">
<center>
<br />
<?php
function sql_query($query)
 {

 global $con;
 return mysqli_query($con, $query);
 }

$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'].";
 $uitslag_resultaat = mysqli_query($con,$uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
     mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>
<table width="
100%" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="2">
<tr>
  <
td colspan="3" align="left">[code]<?php echo $uitslag['afbeelding']; ?>
</td>
</tr>
Gewijzigd op 01/10/2013 01:23:36 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:44:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2013 01:26:27
Quote Anchor link
Je begint na je GET op lijn 23 een " maar eindigt deze niet.
Verder moet je gehele GET-waarde ook tussen single-quotes....
En SQL-injection is mogelijk...

Verbeterde regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id='".mysqli_real_escape_string($_GET['gebruiker_id'])."'";
?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 02:47:47
Quote Anchor link
Ik heb nu dit, en dan is de eerste regel, in het script regel 25.
En als ik dat opzich open krijg ik deze meilding:
Notice: Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
 $uitslag_resultaat = sql_query($uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
        echo "Query mislukt. Foutmelding: " . mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>


Ik moet het dus via een link openen, en die staat in de stand.php en als ik daar op klik opend wel de pagina maar blijft die leeg, en zie ik alleen de header en footer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="speler.php?actie=1&member_id=$uitslag[member_id]">&nbsp;&nbsp;'.$uitslag['team'].'<a>
Gewijzigd op 01/10/2013 02:49:50 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2013 08:32:03
Quote Anchor link
De $_GET['member_id'] is blijkbaar onbekend.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 11:48:40
Quote Anchor link
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer
Gewijzigd op 01/10/2013 11:51:26 door Niek Kasius
 
Erwin H

Erwin H

01/10/2013 12:01:15
Quote Anchor link
Tijd om even een stap terug te zetten en er eens rustig naar te kijken, want volgens mij haal je nu alles door elkaar.

In je eerste post had je dit (extra quote aan het einde weggehaald):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'];
?>

Je hebt dus een 'gebruiker_id' key in je $_GET array. Vervolgens doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
?>

Hier gebruik je dus opeens een 'member_id' key in je $_GET array. Gezien je eerdere script bestaat die dus niet en dat is ook wat de foutmelding aangeeft "Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25".

Om dit op te lossen zeg je:
Niek Kasius op 01/10/2013 11:48:40:
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer

Je gaat dus iets in de database aanpassen, terwijl het probleem in je $_GET array zit.

Probeer dus consequent te zijn. Gebruik geen Nederlandse en Engelse benamingen door elkaar. Probeer dezelfde namen te gebruiken in je database tabellen en GET/POST parameters. Zorg dat je korte stukken van je code controleert en test. En tot slot, lees de foutmeldingen goed en probeer te begrijpen wat er staat en waar het over gaat (php of sql bijvoorbeeld).
Gewijzigd op 01/10/2013 12:01:31 door Erwin H
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 12:43:23
Quote Anchor link
ja ik had dat fout het was member_id en geen gebruiker_id dat komt inderdaad omdat ik alles door elkaar gebruik dat was het verkeerde script, maar wel met de zelfde inhoud vandaar dat er gebruiker_id staat en FROM admin.
ik wou voor de Admin ook zo'n sript maken, maar dat is niet nodig want degen die de admin is weet al alles over zichzelf.
En dat member script is eigenlijk ook niet voor members maar is een info over teams of spelers waarin onderandere staat wie ze zijn en waar ze spelen en dergelijke.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.