php sluiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:12:00
Quote Anchor link
hoe begin je en sluit je een php pagina af?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:21:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:13:00
Quote Anchor link
Dat is niet moeilijk te vinden hoor, staat al in de eerste beste tutorial.

Maar goed, ik zeg het maar even:

met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en  ?>
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

16/03/2009 22:15:00
Quote Anchor link
dus dan krijg je zo'n effect alsje er een echo in wil gooien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$test
= "Hier zie je dit";
echo"$test";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:16:00
Quote Anchor link
En als je het helemaal netter wilt doen:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$test
= "Hier zie je dit";
echo $test;
?>


Omdat variabelen buiten quotes horen, en niet erin.
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:16:00
Quote Anchor link
nee dit bedoel ik niet..

ik heb nu bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("login.php"); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("register.php"); ?>


maar ik moet login.php op een manier afsluiten.. want nu gaat hij door register.php heen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:17:00
Quote Anchor link
met een exit;
PS, hij moet niet afsluiten, maar het script afbreken. ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:18:00
Quote Anchor link
ja hoe schrijf je die precies? en als je een exit hebt.. moet je dan ook een start hebben ofzo?
 
Ed

Ed

16/03/2009 22:19:00
Quote Anchor link
andytjuh schreef op 16.03.2009 22:15:
dus dan krijg je zo'n effect alsje er een echo in wil gooien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$test
= "Hier zie je dit";
echo"$test";
?>


Hmmhmm
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$test
= 'Hier zie je dit';
echo $test;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:19:00
Quote Anchor link
Spuit 11, Danny :P

Een exit(); stopt gewoon je script, that's all.'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo "Ik wordt uitgevoerd";
echo "Ik ook! \o/ ";
exit;
echo "Maar ik niet :'( ";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:20:00
Quote Anchor link
ik zeg toch dit bedoel ik niet..
Aar.. jij snapt me, help me plz
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:21:00
Quote Anchor link
Zie mijn updated bericht ^^^ :-)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/03/2009 22:23:00
Quote Anchor link
Ik denk eerder dat je met de opmaak van je pagina zit. Als login.php 'door' register.php gaat, heb je met CSS en HTML te maken voor de positionering van de divs waar die bestanden waarschijnlijk in zitten. Als je nu een exit() tussen die twee includes zet, wordt de ene wel uitgevoerd en de ander niet.
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:24:00
Quote Anchor link
ok.. ik heb nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php exit; ?>
erin gezet.. en hij sluit hem nu af wat ik wilde.. alleen nu doet die 2e pagina het niet meer.. dus hoe kan ik die dan weer starten??
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/03/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Lees mijn vorige reactie ;-).
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:27:00
Quote Anchor link
ja ik zag het... maar wat kan ik doen zodat ik hier geen last van heb?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/03/2009 22:28:00
Quote Anchor link
Geef eens een live-voorbeeld of wat relevante code waar wij wat mee kunnen. Hoe 'door' elkaar gaan ze nu?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:29:00
Quote Anchor link
Dan haal je die toch weg?
exit; stopt alleen de uitvoer van je script, op het moment dat PHP die tegenkomt.

En wat wil je? Wil je nou een script stoppen na een bepaald punt, of juist niet?
Je komt er wisselvallig over..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
[code]<?php include("connect.php"); ?>


<table border ="4" width="180px" bordercolor="green" bgcolor="#000888">
             <form method="post" action="login.php" >
             <TR>
              <TD><b>Inloggen</b></TD>
                 </TR>
             <TR>
              <TD>Gebruikersnaam
                 <input type="text" name="user" size="20">
             </TD>
             </TR>
             <TR>
              <TD>Wachtwoord
                     <input type="password" name="password" size="20">
             </TD>
             </TR>
             <TR>
                      <TD><input type="submit" name="submit" value="Login"></TD>
             </TR>
</table>
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
[code]<?php include("connect.php"); ?>


<table border ="4" width="180px" bordercolor="green" bgcolor="#000888">
             <form method="post" action="register.php" >
             <TR>
              <TD><b>Inloggen</b></TD>
                 </TR>
             <TR>
              <TD>Gebruikersnaam
                 <input type="text" name="user" size="20">
             </TD>
             </TR>
             <TR>
              <TD>Wachtwoord
                     <input type="password" name="password" size="20">
             </TD>
             </TR>
             <TR>
                      <TD><input type="submit" name="Register" value="Registreer"></TD>
             </TR>
</table>
?>


En als ik dan op de button van Register klik.. gaat hij naar login.php :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/03/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Gek zeg, als je formulier actie login.php is
 
Thom stofberg

thom stofberg

16/03/2009 22:38:00
Quote Anchor link
ja.. ik heb geen pagina erna nog.. dus had dat ff ingevuld om te controleren..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2009 22:38:00
Quote Anchor link
Ik kanme herinneren dat Internet Explorer (vroeger) rare kuren had als je een form in een form nestelde.

Mijn advies, als je 2 formulieren hebt, sluit zo dan ook af met </form>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.