PHPhulp forumregeltjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

13/08/2004 20:01:00
Quote Anchor link
Het lijkt me een goed idee om wat forumregeltjes op te stellen. Bijvoorbeeld over wat niet mag, en wat juist erg op prijs gesteld wordt. Jullie snappen vast wel wat ik bedoel ;)
Gewijzigd op 07/01/2006 20:30:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 01:30:16
 
Bram Z

Bram Z

13/08/2004 21:12:00
Quote Anchor link
* Geen links naar warez (voor als je het nog niet wist :p)
 
Mitch X

Mitch X

13/08/2004 21:12:00
Quote Anchor link
Haha nu nog de zinnige regeltjes :P
 
Eris -

Eris -

13/08/2004 21:24:00
Quote Anchor link
Geen complete scripts plakken. (Tenzijn de script niet groters dan xx) Plak alleen de regels waar het fout zit / functies die eventueel nodig zijn.

Gebruik een goede comment wij kennen jouw script immers niet.

Plaats geen links naar je script. Post hem dan gewoon online waar je fouten zijn.
 
Mitch X

Mitch X

13/08/2004 21:24:00
Quote Anchor link
Dit heb ik net ff bedacht :
PHPhulp forum beleid

1. Ik heb een probleem waar ik niet uitkom, wat moet ik doen?
1. Je kijkt bij tutorials/scripts of zo'n script al present is
2. Je gebruikt de zoekmachine om te kijken wat er al een topic over jou probleem is.
3. Mochten de vorige twee niet van toepassing op je/jouw probleem zijn lees dan verder ;)

2. Ik heb het voorgaande gelezen maar ben er nog steeds niet uit, dus ik wil een nieuw topic openen.
Het openen van een topic gaat volgens deze regels, zo niet -> slotje.
1. Je zoekt het goede subforum op dat bij jou probleem past.
2. Je verzint een goede omschrijvende titel, dus niet "Help!", "Script nodig" of "Het werkt niet...".
3. Je formuleert in duidelijk leesbaar Nederlands (dus mét interpunctie en dergelijke) je vraag of opmerking.

Note: Het kicken van je topic, waaronder verstaan wordt: het binnen een half uur onzinnige replies posten zoals "niemand" of "wat zijn we weer vlug", zal ook leiden tot een slotje ...

Issut wat? :P
Anders gaak niet eens verder ;)
Gewijzigd op 13/08/2004 21:44:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

13/08/2004 21:47:00
Quote Anchor link
@mitch goed idee mitch mss moet bas daar een aparte pagina voor maken of mss iets voor de nieuwe site.
 
Mitch X

Mitch X

13/08/2004 22:03:00
Quote Anchor link
Kzal nog wa uitbreiden, dalijk ofsow :)
Gewijzigd op 13/08/2004 22:03:00 door Mitch X
 
Arend a

Arend a

13/08/2004 23:09:00
Quote Anchor link
Regel 1: Geen regels als ze niet nodig zijn.
Regel 2: Meer regels dan nodig zijn leverd regels om de regels op, en gezeur over regels
Regel 3: Geen regels is relax.
 
Mitch X

Mitch X

14/08/2004 17:14:00
Quote Anchor link
Haha, dat kun je er ook van maken jah :)
 
Bram Z

Bram Z

14/08/2004 17:40:00
Quote Anchor link
Als je een goed draaiend forum wilt moet je strenge regels hebben voor het professioneel te houden.
 
Mitch X

Mitch X

14/08/2004 17:57:00
Quote Anchor link
Dat was ook de reden dat ik dit topic opende ...
 
Arend a

Arend a

14/08/2004 18:35:00
Quote Anchor link
Wil je goede reacties geven moet je eerst goed leren spellen.

Mijn punt is dat het niet nodig is voor het maken van regels voor problemen die niet veel voorkomen. De vergissing dat grote forums strenge regels hebben werkt andersom: ze hebben al veel bezoekers - dus meer problemen - dus meer regels om ze te reguleren.

Meer regels betekend niet perse een beter forum. Misschien een beleid met meer begeleiding naar goede vragen, maar echte regels zijn er tot nog toe niet geweest.. en ik vind dat de admins het tot nogtoe best afkunnen zonder om de thread naar een bordje met regels te hoeven wijzen.

Mijn insteek is: de minder regels de beter. De minder regels, de minder er geroepen wordt: regels zijn regels, en hoe meer ruimte voor de admins om ZELF na te denken over of iets wel of niet kan per situatie, of thuishoord zonder dat dit vooraf door is vastgelegd voor elk toekomstig geval.

Grtz,

Adje
 
Bram Z

Bram Z

14/08/2004 18:37:00
Quote Anchor link
Je kan het ook zo doen want je hebt gelijk echt problemen zijn er niet .
 
Eric Cartman

Eric Cartman

07/01/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Als je regels hanteert, wordt de sfeer op het forum veel grimmiger... En van die bReEzEr-fans houden zich er toch niet aan, en gaan lopen schelden tegen moderators die hen wijzen dat ze niet volgens de regels handelen.
Zoals Arend al zei, is het veel beter zonder regels, zodat administrators en moderators zelf na kunnen denken.

Wel een goed idee is het om een goede, complete FAQ te maken, waar echt alle standaard-dingetjes in staan. Veel leden hier (en dan vooral de beginners die 'onzinnige' vragen stellen) weten niet eens dat er hier een FAQ bestaat... Die moet dus meer onder de aandacht komen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.