PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 51 52 53 volgende »

Bram Boos

Bram Boos

17/01/2011 17:19:05
Anchor link
Jurrian Nijland op 17/01/2011 17:10:06:
Sinds vanmiddag licht m'n Windows server 2008 eruit, met de AutoDJ voor m'n radio. Gedver. Nu kan niemand uitzenden, en ik krijg 'm niet meer aan de praat...


Bedoel je de server zelf of de software (gechrashed)?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:38:42
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 17:21:30
Anchor link
@ Bram Boos (of Framboos ;) )

Software. En hoewel het betaald was (Sam Broadcaster) kreegg ik continu een melding dat het onbetaald was. En toen: steeds die melding, maar nu krijg ik dus de server ook niet meer opgestart. Vast een virus. Maar ik heb nooit 'n CD gehad, dus formatteren gaat niet. Kijken of vrienden van me nog iets hebben...
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 17:24:21
Anchor link
Download gewoon die versie van je windows server. Je zal wel een key hebben zeker?
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 17:24:21
Anchor link
Jens V op 17/01/2011 17:15:19:
@Jasper, bij mij net van't zelfde. Ik kende er absoluut niks van. En mijn html was toen nog à la html 4.01 ABSOLUUT niet strict :)


Ik wist niet eens dat er een validator bestond. Maar doordat die herinneringen nog vers in het geheugen zitten vind ik altijd wel een goede aanpak om beginnende php-ers te helpen. (ik begreep vroeger de reacties van noppes en karl ook niet altijd, als je dan zo'n link kreeg van php.net is het moeilijk om daar als beginner je fout te zoeken)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 17:24:59
Anchor link
@ Jens

Ja, vast wel ergens. Kijken of het lukt..

Toevoeging op 17/01/2011 17:33:19:

En toen was het stil :D
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 18:24:47
Anchor link
Ja ik moet even mijn frans gaan studeren, ik kom straks wel terug.

Bye
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2011 18:27:00
Anchor link
frans :S Ik ben blij dat ik dat al 2 jaar niet meer heb. xD
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 18:28:46
Anchor link
Ik zou ook aan't leren moeten zijn ;p Morgen examen... Over de encoding en compressie van tekst, beeld, video en geluid! Joepie!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2011 18:30:17
Anchor link
Gezellig haha en ik heb vrijdag een intake gesprek . Voor mijn nieuwe school ( volgend jaar na mijn eindexamen)
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 19:17:03
Anchor link
Net een taak van wiskunde gedaan het ging over oppervlakten van veelhoeken, niet zo moeilijk dus. Nu vocabulair van frans xs
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2011 19:19:02
Anchor link
Ach, vocabulair is lang niet zo erg als frans idioom...
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 19:20:13
Anchor link
Neen klopt, ik heb volgende week een toets van alle -IR werkwoorden van alle tijden, dat is minder.. xs
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2011 19:21:41
Anchor link
ALLE tijden?
Je weet dat frans er iets van 40 heeft? :D
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 19:24:08
Anchor link
Haha oke niet overdrijven, je weet wel de meest gebruikte:

Passe compose
Futur simple
conditionel
indicatif
imparfait
imeratif
subjonctif
plus que parfait
futur antrieur
cond. passe

ik denk dat ze dat allemaal zijn (die ik moet kennen)

(kan zijn dat er fouten instaan)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:28:41
Anchor link
Gedverde non de jeu de la oeps. %^$#$&#@$#$#! ik haat frans..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2011 19:30:26
Anchor link
Zo goed ken ik frans :
Je m'appelle frikandel
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:30:59
Anchor link
=D Da's veel!
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 19:38:23
Anchor link
Krijg je in Nederland eigenlijk Frans op school?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

17/01/2011 19:39:33
Anchor link
Nu we het toch over Frans hebben,
Waar is ie? (isie Paries IksEl)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:39:41
Anchor link
Ja, op de meeste niveau's wel..

Toevoeging op 17/01/2011 19:41:07:

Nicoow Unknown op 17/01/2011 19:39:33:
Nu we het toch over Frans hebben,
Waar is ie? (isie Paries IksEl)


Où est-il? Sur les toilettes.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.