PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 50 51 52 53 volgende »

Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 22:57:44
Anchor link
Bij mij alleen phphulp en andere forums kom ik toevallig als ik wat opzoek maar daar ben ik niet op geregistreerd


Toevoeging op 18/03/2011 22:58:44:

Even een algemene stelling :

Hoe zijn jullie bij php beland?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 10:43:20
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 23:04:23
Anchor link
ik wou een website maken denk ik?
 

18/03/2011 23:07:00
Anchor link
PHP Jasper op 18/03/2011 22:53:12:
alleen php hulp


Euhm. Als je de naam van het forum al verkeerd schrijft :-X
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 23:09:04
Anchor link
spatietje teveel?! phphulp dan ;)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 23:42:00
Anchor link
Achja xD ik ga maar is slape houdoe:)


Toevoeging op 19/03/2011 22:50:54:

Heeft iedereen een snipperdag ? T is zo rustig hier vandaag
 

19/03/2011 23:09:39
Anchor link
Nee, sommige mensen zijn hard aan het werk / hard aan het denken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/03/2011 23:14:16
Anchor link
Kan ook ja maar rustig is het

Toevoeging op 20/03/2011 16:08:33:

Dit is een makkelijk speetje :P

Afbeelding
 
Bram Boos

Bram Boos

20/03/2011 18:27:47
Anchor link
Ge-wel-dig! Via het cijferportaal ben ik aan het kloten gegaan met verkeerde get parameters mee te geven. Toen ik * als een get parameter 'action' meegaf kwam er een foutmelding te staan met oa; de query, de locatie van de apps en veel regels script. Het ergste is nog dat ik via Samba (file share) de locatie van de bestanden kon bereiken en ook openen, alleen niet opslaan.

Wat nu te doen: in de scripts zoeken naar lekken in de code! :D

Geweldig zo'n school met systeembeheerders van 50 jaar en ouder die niet meer dan een avondcursus office hebben gedaan... De grootste taak gaat nog worden om het ze uit te leggen wat de fouten zijn :P
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 18:50:59
Anchor link
Haha xD wat voor school heb jij.
Wij hebben magister niet te kraken xD
Ik heb wel een keer het docenten wachtwoord geblokeerd op school.
Hahah :P tja wie verzint dit nou naam docent pass college xD
 
Bram Boos

Bram Boos

20/03/2011 19:18:10
Anchor link
Jordi kroon op 20/03/2011 18:50:59:
Haha xD wat voor school heb jij.
Wij hebben magister niet te kraken xD
Ik heb wel een keer het docenten wachtwoord geblokeerd op school.
Hahah :P tja wie verzint dit nou naam docent pass college xD


Heb je toevallig die Basta aflevering over wachtwoorden gezien? En het leuke is nog dat het echt werkt!

Of via SSPRM de geheime vragen beantwoorden en je bent ook binnen...

Trouwens, onze school heeft vele mogelijkheden om binnen te komen:
leerling.school.nl
ouders.school.nl
docenten.school.nl
beheer.school.nl
wachtwoord.school.nl
magister.school.nl
myatvo.school.nl
webmail.school.nl
en alle locaties hebben nog eens hun eigen subdomein...
Gewijzigd op 20/03/2011 19:21:43 door Bram Boos
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 19:48:41
Anchor link
Nee heb ik niet gezien . heb je een linkje?
 
Bram Boos

Bram Boos

20/03/2011 19:49:49
Anchor link
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 19:52:47
Anchor link
Deze vind ik persoonlijk heel goed xD






Toevoeging op 20/03/2011 19:58:11:

Haha :P
Het proberen achterhalen van een wachtwoord is strafbaar.
Probeer dit niet thuis of op het werk.
Mag niet.

Toevoeging op 20/03/2011 19:59:45:

(Mijn wachtwoord kraak je niet snel het is een hoofdletter cijfer combinatie van 10 cijfertjes dus bruteforce veilig :P )

Toevoeging op 20/03/2011 20:04:24:

@Bram vandaar dus dat ik geen hotmail heb,
Je beantwoord de geheime vraag . Een keer getest bij die persoon die woonde in noorwegen. Ik zeg zo van wat is je postcode die gene dus echt antwoord geven en toen de vraag. Ik zeg wat is je favoriete leraar :P zomaar spontaan diegene vond t raar maar antwoordde toch xD
 
Bram Boos

Bram Boos

20/03/2011 20:12:37
Anchor link
Quote:
Het proberen achterhalen van een wachtwoord is strafbaar.
Probeer dit niet thuis of op het werk.
Mag niet.

Dus op school mag het wel :D

Niet alleen hotmail heeft daar last van maar uiteindelijk kun je er niet omheen. Gewoon niet eerlijk antwoord geven (in dit geval mag je liegen) en de antwoorden op de achterkant van je behang opschrijven. (mijn verstopplek)
 
Jasper DS

Jasper DS

20/03/2011 20:20:05
Anchor link
krijgen jullie die programma's ook in NL? :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 20:21:02
Anchor link
En wat is je adres? Hahaha xD
Of ze moeten iets hebben als een geheime code die je met registratie krijgt die je niet kwijt moet raken waarmee je dus je wachtwoord kunt resetten Dat zou beter zijn.
Of gewoon je pass niet vergeten dat is t beste xD
 
Bram Boos

Bram Boos

20/03/2011 20:23:07
Anchor link
PHP Jasper op 20/03/2011 20:20:05:
krijgen jullie die programma's ook in NL? :)


Nee, maar er bestaat tegenwoordig Twitter en Youtube en dan krijg je Belgische humor die je moet begrijpen anders is er niks leuks aan...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 20:39:12
Anchor link
Wij hebben één en canvas :)
 

20/03/2011 20:54:03
Anchor link
Jordi kroon op 20/03/2011 18:50:59:
Haha xD wat voor school heb jij.
Wij hebben magister niet te kraken xD
Ik heb wel een keer het docenten wachtwoord geblokeerd op school.
Hahah :P tja wie verzint dit nou naam docent pass college xD


Magister is één bak ellende en is ook te kraken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/03/2011 21:26:03
Anchor link
@karl alles is te kraken en ellende is het zeker

Ze gebruiken silverlight wat vreselijk traag werkt en ook nog eens niet op de ipod werkt
Ze hebben imaestro voor docenten maar leerlingen neehoor
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 50 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.