PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 volgende »

18/03/2011 19:04:59
Anchor link
Jordi kroon op 18/03/2011 17:46:03:
Ik prog alleen php ( en omliggende talen natuurlijk ) Wat mij wel leuk lijkt om te programeren is action-script


Als je kijkt, dan vraag ik naar andere, daarmee bedoel ik dus dat php niet meetelt. En ook vraag ik niet naar je toekomstplannen ;-)

Bram Boos op 18/03/2011 17:48:46:
(...)

EDIT; Mij is een keer verteld dat als je 1 taal beheerst dan kun je alles scripten.. Kan iemand dit bevestigen?

Je zult altijd moeten leren en er zijn altijd verschillen (let ook op, scripten is wat anders dan programmeren).

- SanThe - op 18/03/2011 17:55:27:
(Vroeger) Basic, Assembler, Pascal en een beetje Perl.

Welke processor gebruikte jij voor assembler?

Niels Kieviet op 18/03/2011 18:34:56:
C#, Java, Ruby, Python, PHP, Perl, nulltjes / eentjes .. Eigenlijk alles wel.. Je moet toch alles eens een keer hebben uitgeprobeerd toch ?:)

Ik denk niet dat je in eentjes en nulletjes hebt geprogrammeerd... Dan zou je wel ander werk doen...

Tobias Witmer op 18/03/2011 19:02:42:
Vroeger Pascal en Basic, nu vooral PHP.
Ik krijg van mijn baas een cursus Visual, omdat ons robotsysteem er ook mee geprogrammeerd is.

Visual?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 09:43:07
 
Niels K

Niels K

18/03/2011 19:21:08
Anchor link
Quote:
Ik denk niet dat je in eentjes en nulletjes hebt geprogrammeerd... Dan zou je wel ander werk doen...

Joking, ik bedoel er alleen me te zeggen dat ik veel geprobeerd hebt .. :-)
Assembler is trouwens wel cool ja.. :)

Quote:
Wat mij wel leuk lijkt om te programeren is action-script

Dat gaat er op ten duur ook uit joh, alles komt in HTML5.. (A)

Nu jij nog Karl..
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 20:20:30
Anchor link
Karl Karl op 18/03/2011 17:41:54:
Weet je wat ik mij nu eigenlijk afvraag, wat voor talen mensen nog meer proggen? Geen css of html.
En in welke taal je het liefst progt, en het beste in bent... Daar ben ik best wel benieuwd naar.


geen..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 20:37:38
Anchor link
Bram Boos op 18/03/2011 17:48:46:
(..)
EDIT; Mij is een keer verteld dat als je 1 taal beheerst dan kun je alles scripten.. Kan iemand dit bevestigen?


Dat denk ik dus niet. Als jij nederlands perfect kent kan jij dan ook chinees spreken? nee andere taal en andere spelling. Wat met een programeertaal denk ik we een voordeel is is dat je de achterliggende gedachte kent wat een voordeel is tijdens leren van andere talen
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 20:44:50
Anchor link
een echte taal is niet te vergelijken met een programmeertaal vind ik.
 

18/03/2011 21:08:46
Anchor link
Niels Kieviet op 18/03/2011 19:21:08:
(...)
Nu jij nog Karl..


Pff... Veel heb ik in het verleden gedaan:
pascal, delphi, visual / gw basic, actionscript / ECMAScript / javascript, lisp, c, c++, C#
Niet dat ik het allemaal goed kon ofzo (zeker nu niet meer), maar heb er wel mee gewerkt. Ben er vast en zeker nog een hele stapel vergeten zoals haxe.
Nu voornamelijk bezig met php, java en momenteel assembly.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 21:12:31
Anchor link
@jasper . Het gaat om het principe

Toevoeging op 18/03/2011 21:14:45:

Vandaag even forum overzicht gemaakt :) layout duurt langzaam de rest gaat wat sneller vind i
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/03/2011 21:16:56
Anchor link
ik script de laatste tijd weer wat in actionscript (as2, houd niet zo van as3) en javascript. verder weet ik wel leuke dingen te maken in vbs en batch. ik vind wel dat veel script talen lijken op js, ik script ook voor call of duty united offensive en dat lijk heel erg op javascript. zo zijn er wel meer talen die ik wel eens heb gezien wat op js lijkt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 21:25:13
Anchor link
Ik heb wel een tijdje met gtk-radiant gewerkt best een mooi programma waarmee je mappen kunt maken voor call of duty . Het is redelijk pittig maar heb je het eenmaal onder de knie dan is het appeltje eitje . Naast dat moet je natuurlijk ook creatief zijn.
 

18/03/2011 21:58:50
Anchor link
Vincent Huisman op 18/03/2011 21:16:56:
ik script de laatste tijd weer wat in actionscript (as2, houd niet zo van as3) en javascript. verder weet ik wel leuke dingen te maken in vbs en batch. ik vind wel dat veel script talen lijken op js, ik script ook voor call of duty united offensive en dat lijk heel erg op javascript. zo zijn er wel meer talen die ik wel eens heb gezien wat op js lijkt


De talen die jij opnoemt zijn ook allemaal familie van ECMAScript...

Jordi kroon op 18/03/2011 21:25:13:
Ik heb wel een tijdje met gtk-radiant gewerkt best een mooi programma waarmee je mappen kunt maken voor call of duty . Het is redelijk pittig maar heb je het eenmaal onder de knie dan is het appeltje eitje . Naast dat moet je natuurlijk ook creatief zijn.

Dat is niet programmeren neem ik aan.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 22:03:08
Anchor link
Ligt eraan er kunnen codesaan toegevoegd worden waardoor er bijv een brandend vuurtje is maar niet zoals ikhet heb gebruikt nee
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/03/2011 22:05:29
Anchor link
dat brandend vuurtje gaat dan wel weer via een apart bestand waar een script in staat. het mappen heeft bijna niets met scripten te maken behalve dan de objecten een naam geven zodat je die via een script weer kan vinden
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 22:06:01
Anchor link
Quote:
ECMAScript

ECMAScript is een programmeertaal gedefineerd door European Computer Manufacturers Association (ECMA). Op zichzelf wordt het weinig gebruikt, maar de dialecten ActionScript, JavaScript en JScript zijn dat wel, vooral als client-side scripting op websites. De basis voor ECMAScript was JavaScript, een scripttaal die werd ontwikkeld door Netscape. Microsoft maakte hier voor Internet Explorer een variant op, JScript.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:33:18
Anchor link
wie is "Terence Herbach"? Hij is moderator maar ik heb hem nog nooit gezien denk ik..
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:37:46
Anchor link
@Jasper;

Die heb ik samen met Tom Beuckelaere inderdaad een hele tijd niet meer gezien. Geen tijd? Geen zin? Aanwezig op de achtergrond? Wachtwoord vergeten? Tja, wat zou de reden zijn?
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:42:33
Anchor link
jammer dat er geen zoekfunctie is voor leden.. Maar vind je het zelf ook niet raar dat je als moderator afwezig bent? Het kan zijn dat je op vakantie gaat maar dan veronderstel ik dat de mede collega's daar van op de hoogte zijn. :)
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:44:45
Anchor link
Als ik afwezig ben, ookal is het voor een weekendje dan meld ik dat eventjes, hetzij hier of in de mod hoek...

Maar goed, Bas zal het wel onder controle hebben...
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:45:58
Anchor link
Dat zal jij beter weten als mij veronderstel ik. :) Tja, niet dat het zo'n probleem is.. ik vroeg het me gewoon af. :)
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:50:08
Anchor link
Ik vraag mij trouwens af op welke andere fora jullie zitten? (kwam zomaar in mij op)

Bij mij is dat: PHPhulp (read&write) en Tweakers (read).
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:53:12
Anchor link
alleen php hulp
Gewijzigd op 18/03/2011 22:53:21 door Jasper DS
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.