Positionering Google

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Chris PHP

Chris PHP

11/05/2012 12:47:12
Quote Anchor link
@Daan,

SEO heeft alles met 'Search Engines' te maken, dus ook wel degelijk met Googlebots! Die 'crawled' je website en plaatst de info in een database, waar vervolgens algorithms op losgelaten worden om je ranking (of positioneren zoals jij het noemt) te bepalen.

Nee site's worden niet (door crawlers van google) om de 10 minuten gescant.
Gewijzigd op 11/05/2012 12:48:03 door Chris PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 10:25:37
 

11/05/2012 12:48:31
Quote Anchor link
Chris NVT op 11/05/2012 12:47:12:
Nee site's worden niet (door crawlers van google) om de 10 minuten gescant.


Zeker wel
 
Chris PHP

Chris PHP

11/05/2012 12:50:04
Quote Anchor link
Daan B op 11/05/2012 12:48:31:
Chris NVT op 11/05/2012 12:47:12:
Nee site's worden niet (door crawlers van google) om de 10 minuten gescant.


Zeker wel


Toon dit ook even aan dan, een linkje 'van Google' waar dit geschrven staat.

P.S. Dit is het officiele antwoord van Google.
Gewijzigd op 11/05/2012 12:52:04 door Chris PHP
 

11/05/2012 12:52:29
Quote Anchor link
Volgens mij geeft google dat soort informatie niet vrij. Maar om te testen plaats maar is een artikel op bijvoorbeeld ekudos binnen 10 minuten vind je het terug op google;)
 
Chris PHP

Chris PHP

11/05/2012 12:56:04
Quote Anchor link
Daan B op 11/05/2012 12:52:29:
Volgens mij geeft google dat soort informatie niet vrij


En dan toch nog zo eigenwijs blijven om te 'beweren' dat Google om de 10 minuten een site crawlt!

Test dit eens (wat je dus duidelijk al hebt gedaan en niet na 10 min wordt aangepast!)

Pas je meta tag discription is aan, kijk is of die ook binnen 10 minuten is aangepast.
Gewijzigd op 11/05/2012 13:06:01 door Chris PHP
 

11/05/2012 13:05:40
Quote Anchor link
Chris NVT op 11/05/2012 12:56:04:
Daan B op 11/05/2012 12:52:29:
Volgens mij geeft google dat soort informatie niet vrij


En dan toch nog zo eigenwijs blijven om te 'beweren' dat Google om de 10 minuten een


En dan toch nog zo eigenwijs blijven om niet te geloven dat crawlers dat niet doet. Vertel maar waarom ik niet gelijk heb.

Pagina's met hoge PR's worden om de 10 minuten gecrawlt FACT.
 
Chris PHP

Chris PHP

11/05/2012 13:10:04
Quote Anchor link
Daan B op 11/05/2012 13:05:40:
Chris NVT op 11/05/2012 12:56:04:
Daan B op 11/05/2012 12:52:29:
Volgens mij geeft google dat soort informatie niet vrij


En dan toch nog zo eigenwijs blijven om te 'beweren' dat Google om de 10 minuten een


En dan toch nog zo eigenwijs blijven om niet te geloven dat crawlers dat niet doet. Vertel maar waarom ik niet gelijk heb.

Pagina's met hoge PR's worden om de 10 minuten gecrawlt FACT.


Sorry maar als je zo eigenwijs blijft geloof je dat lekker, ik maak al enige tijd website's en er is nog NOOIT 1 site vaker dan 1x per dag gecrawlt.

iets is een 'FACT' of feit als JIJ kunt aantonen dat dit ook zo is. Woorden zijn geen feiten maar een mening, nogmaals laat zien waar Google aangeeft hoge page ranks om de 10 minuten scant.

Al je het allemaal zo goed weet, waarom post je hier dan voor hulp/antwoord precies over het punt waar jij nu claimt het antwoord al te hebben!?
 

11/05/2012 13:17:31
Quote Anchor link
Ik heb het over pagina's met hoge PR's niet over nieuwe website het enigste wat ik kan vinden is dit jammer dat het geen hard bewijs is:

http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=nl&answer=34439

Sorry maar als je zo eigenwijs blijft geloof je dat lekker, ik maak al enige tijd website's en er is nog NOOIT 1 site vaker dan 1x per dag gecrawlt.

Dat is zeer apart mijne is sinds zondag online en wordt gemiddeld 11x per dag gecrawlt met PR 0.
 
Chris PHP

Chris PHP

11/05/2012 13:24:13
Quote Anchor link
Daan, als je nu ook eens de posts van mensen 'leest' had je kunnen zien dat IK die link 5 a 6 posts terug al heb gegeven.
 

11/05/2012 13:26:59
Quote Anchor link
Ik zie het heb het blijkbaar over het hoofd gezien. Dan begrijp je dus ook dat de ene webpagina vaker gecrawlt wordt per dag. En sommige om de 10 minuten;)
 
Eddy E

Eddy E

11/05/2012 13:42:48
Quote Anchor link
Ja, en sommige om de 3 minuten.

Wat is je punt? Je website is volgens Google niet belangrijk genoeg?
 

11/05/2012 13:47:14
Quote Anchor link
Inderdaad blijkbaar niet maar dit topic is uitgelopen tot een discussie. Chris gelooft niet dat sommige pagina's om de 10 minuten gecrawld worden of zelfs minder wat ik heb probeer te bewijzen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

11/05/2012 14:09:23
Quote Anchor link
Als ik naar de iplog kijk van onze server, zijn er continue wel 20/40 threads met ipadressen uit de google ip-reeks. Als je op die IP adressen gaat zoeken in Ripe dan zie je dat het gaat om de googlebot.

En zeker wel dat Google snel indexeert, zoek maar eens op actueel nieuws, soms is het minuten later te vinden. Ook als ik een antwoord post op Stackoverflow is deze altijd in een paar minuten terug te vinden in Google.

Grappige is dat dit Topic vandaag gestart ook al te vinden is ;)

Google
Gewijzigd op 11/05/2012 14:12:05 door kees Schepers
 
Reshad F

Reshad F

11/05/2012 14:55:33
Quote Anchor link
het is inderdaad zo dat google nu al dezelfde dag en BIJNA hetzelfde uur nog je pagina indexeert kwa wijzigingen. maar als je website helemaal nieuw is en net op het net komt duurt het wel iets langer. hou rekening met 1 tot 5 dagen maar meestal is zelfs dit binnen 1 dag gedaan als je website niet heel groot is.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.