Push notifications

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:23:04
Quote Anchor link
Iemand ervaring met het versturen van push berichten naar Android en iOS apps? Ik ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen, nu heb ik alleen de mogelijkheid om naar iedereen te versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:22:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 16:32:47
Quote Anchor link
Met PHP?

In dat geval weet ik dat de notificatie-app Pushover een API beschikbaar heeft.
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:38:36
Quote Anchor link
Volgens mij is die service niet geschikt voor apps, maar voor websites en andere webservices.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/07/2014 19:55:04
Quote Anchor link
Heb je de website al bekeken?

Quote:
Pushover
Simple Notifications

Pushover makes it easy to get real-time notifications on your Android device, iPhone, iPad, and Desktop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:58:32
Quote Anchor link
Misschien kan je wat meer concreets vertellen over wat je precies wilt?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 20:27:45
Quote Anchor link
@nick ik heb pushover afgelopen week getest, zover ik kan zien bieden zij een extra service bovenop een website. Je moet een app van hun kopen om push berichten op je telefoon te krijgen. Het is dit geen integratie zoals pushwoosh of urban airship. Kijk maar bij de voorbeelden, hier zie je geen apps staan alleen websites (cms-en) en webservices.

@aar ik ben een app aan het bouwen waarin de gebruiker een profiel aanmaakt. Vervolgens wil ik gebruikers op leeftijd, geslacht, whatever berichten kunnen sturen. Er moet dus een link kunnen worden gelegd tussen het profiel en de te versturen berichten.

Toevoeging op 26/07/2014 21:40:46:

iOS: https://github.com/manifestinteractive/easyapns
Amdroid: http://www.androidhive.info/2012/10/android-push-notifications-using-google-cloud-messaging-gcm-php-and-mysql/

Ziet er eenvoudig uit, of dat in de praktijk ook is, zal nog moeten blijken. Een interface-je zal ook niet misstaan.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:23:49
Quote Anchor link
Bouw je een native app voor de genoemde platformen, of een zogenaamde hybride app?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:25:16
Quote Anchor link
Phonegap. Wiezo?
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:28:31
Quote Anchor link
Dus een hybride app :D ..... Heb je al gekeken naar https://github.com/phonegap-build/PushPlugin ?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:29:53
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden, vandaar mijn post ;)
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:45:44
Quote Anchor link
Quote:
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden


Hoe bedoel je? Wat wil jij bereiken? Wanneer wil je wat verzenden?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:47:31
Quote Anchor link
Lees even de rest zou ik zeggen.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:52:07
Quote Anchor link
Laat maar..... de genoemde plugin kan wat hetgeen jij hier in je vraagstelling omschrijft, vandaar mijn vraag.

Voorbeeldje:
gebruiker meld zich aan -> notification: hallo [naam], welkom terug
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:55:56
Quote Anchor link
Klopt, maar dan nog moeten de berichten verzonden worden. "If you're not up to building and maintaining your own intermediary push server, there are a number of commercial push services out there which support both APNS and GCM."

Kan me vergissen, maar deze plugin is alleen voor ontvangen, een plugin verstuurt sowieso niks.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:12:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb ik je verkeerd begrepen.

Ik ging ervan uit dat je de berichten wilde ontvangen in de apps, waarbij ik ervan uitging dat je het verzenden al geregeld had.
Het verzenden van push notifications is op talloze manieren uit te voeren, via een commerciële oplossing of er zelf 1 maken.

Heb je bv al naar http://www.pushwoosh.com gekeken?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 23:20:15
Quote Anchor link
Gaf deze zin het niet weg? ;) "k ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen"

Nadeel van pushwoosh en dergelijke services zijn dat ze best wat geld kosten en weinig flexibel zijn. Ik zoek een manier waarbij ik letterlijk een query op m'n database kan draaien en vervolgens naar dat resultaat kan sturen. Bij bijv pushwoosh kun je tags gebruiken (waarvan ik het precieze gebruik overigens nog niet helder heb) waar je vervolgens naar kunt sturen. Voor 50 € pm heb je 3 tags en voor 250 € slechts 10, terwijl ik verschillende 10-tallen tags kan bedenken voor de app die ik ga bouwen. De kosten van een dergelijke service zijn dus al snel duurder dan de ontwikkeling van een eigen service waarbij je dus een stuk flexibeler bent.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:35:18
Quote Anchor link
Niet goed gelezen :D

Makkelijkste oplossing is via curl of stream verbinding te maken met apn, gcm, etc. en een json payload te verzenden.
Gewijzigd op 26/07/2014 23:46:16 door Local Dev
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 10:30:33
Quote Anchor link
Heb je voorbeelden, buiten de genoemde projecten?
 
Local Dev

Local Dev

27/07/2014 15:25:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/**
 * Voorbeeldje voor apns
 */


$host = '';
$port = '';
$cert = '';

$msg = 'Hello [name]';

$payload['aps'] = [
    'alert' => $msg,
    'badge' => 1,
    'sound' => 'default'
];

$payload = json_encode($payload);

$streamContext = stream_context_create();
stream_context_set_option($streamContext, 'ssl', 'local_cert', $cert);

$apns = stream_socket_client(
    'ssl://' . $host . ':' . $port,
    $error,
    $errorString,
    2,
    STREAM_CLIENT_CONNECT,
    $streamContext
);

/**
 * Haal alle iOS apperaten op uit bv een database.
 */

$deviceTokens = [];

foreach ($deviceTokens as $deviceToken) {
    $apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;
    fwrite($apns, $apnsMessage);
}


socket_close($apns);
fclose($apns);
?>


Of je kan gebruik maken van de volgende ZF2 Services:
Apns:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-apple-apns
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Apple_Apns
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.apple.apns.html

Gcm:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-google-gcm
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Google_Gcm
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.google.gcm.html
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 19:56:36
Quote Anchor link
Dank u.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.