Regeleinden tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 20:43:24
Quote Anchor link
hallo PH
ik ben bezig met website met nieuws
ik heb begin het nieuws wordt uitgelezen uit mysql database
alleen nu heb ik het volgende de zinnen blijven door lopen
voorbeeld
Afbeelding
hoe kan ik dit fixen
heb al iets gehoord over br2nl ofoz
maar het wil maar niet lukken iemand die wil helpen met oplossen
alvast bedankt.


- Aar -:
TOpictitel gewijzigd van 'nieuws' naar 'regeleinden tonen'. Gebruik in het vervolg duidelijke titels die je vraagstelling of probleem tonen.
Gewijzigd op 23/02/2014 20:56:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:38:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 20:55:32
Quote Anchor link
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:46:40
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 20:55:32:
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]

[QOUTE]
en hoe verwerk ik dat dan met mysql daar wordt het uitgehaald
Gewijzigd op 23/02/2014 21:49:02 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:48:40
Quote Anchor link
Je moet die functie bij de 'output' tonen.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:50:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:48:40:
Je moet die functie bij de 'output' tonen.


hulp graag?
dit is waar het omgaat
full code zegt het maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($row['preview']);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:53:49
Quote Anchor link
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:58:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:53:49:
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])


doet die niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:00:26
Quote Anchor link
Je moet hem wel echo'en.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:08:02
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:00:26:
Je moet hem wel echo'en.


thx wil je ff slottje doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:09:20
Quote Anchor link
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:11:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:09:20:
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)

oke nu we tog bezig zijn
hoe kan .php enzo weg halen via .htaccess?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:16:18
Quote Anchor link
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:19:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:16:18:
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)


anders worden het zo vele topic's
maar wat vindt je van mijn scripten voor 13 jarige?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:30:49
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:36:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:30:49:
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.

had ff snel op gezocht hoe het moest
maar als je inzit in me code's wilt krijgen
zeg het dan maar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:40:38
Quote Anchor link
Je mag gerust je code laten reviewen in een nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.