Regeleinden tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 20:43:24
Quote Anchor link
hallo PH
ik ben bezig met website met nieuws
ik heb begin het nieuws wordt uitgelezen uit mysql database
alleen nu heb ik het volgende de zinnen blijven door lopen
voorbeeld
Afbeelding
hoe kan ik dit fixen
heb al iets gehoord over br2nl ofoz
maar het wil maar niet lukken iemand die wil helpen met oplossen
alvast bedankt.


- Aar -:
TOpictitel gewijzigd van 'nieuws' naar 'regeleinden tonen'. Gebruik in het vervolg duidelijke titels die je vraagstelling of probleem tonen.
Gewijzigd op 23/02/2014 20:56:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:17:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 20:55:32
Quote Anchor link
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:46:40
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 20:55:32:
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]

[QOUTE]
en hoe verwerk ik dat dan met mysql daar wordt het uitgehaald
Gewijzigd op 23/02/2014 21:49:02 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:48:40
Quote Anchor link
Je moet die functie bij de 'output' tonen.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:50:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:48:40:
Je moet die functie bij de 'output' tonen.


hulp graag?
dit is waar het omgaat
full code zegt het maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($row['preview']);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:53:49
Quote Anchor link
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:58:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:53:49:
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])


doet die niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:00:26
Quote Anchor link
Je moet hem wel echo'en.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:08:02
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:00:26:
Je moet hem wel echo'en.


thx wil je ff slottje doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:09:20
Quote Anchor link
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:11:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:09:20:
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)

oke nu we tog bezig zijn
hoe kan .php enzo weg halen via .htaccess?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:16:18
Quote Anchor link
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:19:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:16:18:
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)


anders worden het zo vele topic's
maar wat vindt je van mijn scripten voor 13 jarige?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:30:49
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:36:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:30:49:
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.

had ff snel op gezocht hoe het moest
maar als je inzit in me code's wilt krijgen
zeg het dan maar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:40:38
Quote Anchor link
Je mag gerust je code laten reviewen in een nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.