resize

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »
Koen

koen

08/07/2008 13:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function laatZien(fotonr, hoogte, breedte, src)
{
foto = window.open('','','menubar=no,toolbar=no');
foto.resizeTo(1024,748);
foto.document.write("<html><head><title>Foto - " + fotonr + "</title></head><body leftmargin='0' topmargin='0'>");
foto.document.write("<center><img src=" + src + fotonr + "><center><br>");
foto.document.write("<center><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='2'>.::<a href='JavaScript:window.close();'> Sluit venster </a>::.</font></center>");
foto.document.write("</body></html>");
}

Hoe komt het dat hij mijn image hier niet naar 1024/748 resized??

Dit is het gehele script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
<script>
<?php
//fotoboek gepost door: habbomedia
//fotoboek gepost op: wmcity.nl
//LET OP!!! Wijzig de Dir !!!
//Foto grootte te wijzigen nu 100 x 100


$dir = 'bestanden/'; //Dir die uitgelezen moet worden. vergeet / NIET !!!

//inhoud van de directory ophalen

$handle = opendir($dir);

while ($file = readdir($handle))
{

        if($file == '.' || $file == '..')
                continue;
        else
                $result_array[]=$file;
}

closedir($handle);

array_multisort($result_array, SORT_DESC);

?>


<script language="JavaScript">

<!--

function laatZien(fotonr, hoogte, breedte, src)
{
foto = window.open('','','menubar=no,toolbar=no');
foto.resizeTo(breedte,hoogte);
foto.document.write("<html><head><title>Foto - " + fotonr + "</title></head><body leftmargin='0' topmargin='0'>");
foto.document.write("<center><img src=" + src + fotonr + "><center><br>");
foto.document.write("<center><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='2'>.::<a href='JavaScript:window.close();'> Sluit venster </a>::.</font></center>");
foto.document.write("</body></html>");
}

!-->

</script>

</head>

<style>

body
{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #FFFFFF
}
span
{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
color: #CC6633
}

a:link { color: #000000; font-size: 12px }
a:visited { color: #31928C; font-size: 12px }
a:active { color: #CCFFCC; font-size: 12px }
a:hover { color: #CC3333; font-size: 12px }

</style>

<body>

<?php

//aantal rijen en kolommen in stellen. De dir waar je je foto's moet in zetten heet "foto". Deze index.php moet
//één directory hoger staan :-)
//Wil je dat wijzigen, dan moet je niet vergeten het stukje JavaScript hier boven ook te wijzigen.
//ik had de tabellen ook vanaf hier willen configgen, maar dat zijn slechts 3 regels dus dat
//doe je zelf maar :-P

$rows = 4;
$cols = 5;

//pagina nummer ophalen, indien geen pagina nummer op 0 zetten
if(isset($_GET['page']))
{

        $page = $_GET['page'];
}

else
{
        $page = 0;
}


//totaal aantal foto's, om het aantal pagina's uit te rekenen
$num_pics = count($result_array);

//wat vars en andere rommel om de juiste pagina's en array's door te lopen
$cells = $rows * $cols;
$pages = ceil($num_pics / ($rows * $cols));
$num_pages = $pages - 1;
$output = array();
$slices = array();
$push = 0;
$showpage = $page + 1;

//array vullen met waarden voor de slice om afbeeldingen per pagina weer te geven
for($k=0;$k<$pages;$k++)
{

        array_push($slices, $push);
        $push = $push + $cells;
}


//lusje om te kijken op welke pagina we zijn en vervolgens de goede set afbeeldingen uit $result_array halen
for($k=0;$k<$pages;$k++)
{

        if($page == key($slices))
        {

                $output = array_slice($result_array, current($slices), $cells);
        }

        next($slices);
}


reset($output);

//afbeelden van afbeeldingen
print "<center>\n<table width='*' border='1' bordercolor='#000000' cellspacing='0' cellpadding='2'>\n";

for($i=0;$i<$rows;$i++)
{

        print "\t<tr>\n";
        for($j=0;$j<$cols;$j++)
        {

                if(current($output) != false)
                {

                        $pic = current($output);

                        $size = getimagesize($dir.$pic);
                        $height_button = $size[1] + 70;
                        $value = current($output);
                        print "\t\t<td width='100' height='100' align=center>\n\t\t\t<a href=JavaScript:laatZien('$value',$height_button,$size[0],'$dir');>\n\t\t\t\t<img width='100' height='100' border='0' src='$dir$value'>\n\t\t\t</a>\n\t\t</td>\n\n";
                        next($output);
                }

                else
                {
                        print "\t\t<td width='100' height='100' align='center'>&nbsp;</td>\n";
                }
        }

        print "\t</tr>\n";
}


//hier worden de prev en next knopjes gemaakt.
$ref = $_SERVER['PHP_SELF'];
print "</table>\n";

        if($num_pages == '0')
        {

                print "<span>[ </span>";
                print "vorige";
                print "<span> ] </span>";

                print "<span> [ </span>";
                print "volgende";
                print "<span> ]</span>";
        }

        elseif(($page == '0')||($page == ''))
        {

                // geen previous knopje, begin pagina index.php?page=0
                $next = $page + 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "vorige";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$next'>volgende</a>";
                print "<span> ]</span>";
        }


        elseif($page == $num_pages)
        {

                // geen next knopje, $pages = maximum
                $prev = $page - 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$prev'>vorige</a>";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "volgende";
                print "<span> ]</span>";
        }


        else
        {
                // de rest, pagina's in het midden, 2 knopjes
                $next = $page + 1;
                $prev = $page - 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$prev'>vorige</a>";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$next'>volgende</a>";
                print "<span> ]</span>";
        }


//pagina nummer afbeelden, dit kan je er nog uit slopen of ergens anders neerkwakken
print "<br><br>";
print "Pagina: $showpage van $pages";
?>


</center>


</body>
</html>
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:29:18
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Koen

koen

08/07/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Ok gedaan iemand die me kan helpen?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

08/07/2008 14:16:00
Quote Anchor link
niemand die vrijwillig naar 260 regels code gaat zitten kijken..

geef een foutmelding
haal niet relevante code weg

zie ook de regels
 
Koen

koen

08/07/2008 14:25:00
Quote Anchor link
nee ik geef toch ook eerst waar de fout is aan, Het eerste stuk is waar het niet werkt.
 
Sam

Sam

08/07/2008 16:03:00
Quote Anchor link
Ik heb je volledige script eens doen werken op PHP 5.2.6 en daar doet ie het perfect. Hij toont afbeeldingen 100x100 en wanneer je er op klikt opent hij een popup die resized wordt naar de grote van de afbeelding. Dus ik denk dat er ergens een ander probleem is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.