[Revieuw] Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:28:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een inlogsysteem gemaakt.
Het is alleen nog het inlog gedeelte, maar ik vroeg me toch af of ik nog wat kon verbeteren of iets kon toevoegen.

Dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
session_start();

    //Setting- en databasegegevens ophalen
    include 'includes/config.php';

//Inlogform
    $inlogform = '
<form action="" method="POST">
Gebruikersnaam:<br />
<input type="text" name="gebruikersnaam"><br />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="wachtwoord"><br />
<input type="submit" value="Inloggen">
</form>'
;

    //Kijken of er gepost is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

    
    //Alle fouten worden in een array gezet
    $errors = array();
    
    //Kijken of er iets ingevuld is
    if(!isset($_POST["gebruikersnaam"]) && !isset($_POST["wachtwoord"]))
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'U hebt niet alles ingevuld!';
    }

    
    //Kijken of gebruikersnaam en wachtwoord overeenkomen in de database
        $salt = "ge5heim8es3al8t";
    $query_gebruiker = "SELECT gebruikersnaam, wachtwoord FROM leden WHERE gebruikersnaam = '".mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam'])."' AND wachtwoord = '".md5($_POST['wachtwoord'] . $salt)."'";
    if(!$uitvoeren_gebruiker = mysql_query($query_gebruiker);
    {

        echo 'Er ging wat mis door een database fout. Contacteer de webmaster!';
    }

    else
    {
    $result_gebruiker = mysql_num_rows($uitvoeren_gebruiker);
    
    if($result_gebruiker == 0)
    {

    //Zoniet, de error in de array zetten
        $errors[] = 'Uw inlog combinatie is fout!';
    }
    

    //Errors tellen
         if(count($errors) != 0)
         {

        
         if(count($errors) == 1)
         {

         echo 'Er is 1 fout gevonden:';
         echo '<br />';
         foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        
        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }

        else
        {
        
        echo 'Er zijn '.count($errors).' fouten gevonden:';
        echo '<br />';
        foreach($errors as $error)
        {

            echo $error;
        }

        echo '<br /><br />';
        echo $inlogform;
        }
        }

        else
        {
        
        //sessies maken
        $_SESSION['ingelogd'] = true;
        $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruikersnaam;
        
        //Doorgestuurd worden naar...
        header('Location:'.$header_inloggen);
                exit;
        
        }
        }
        }

        else
        {
        //Loginform
        echo $inlogform;

}


?>




Alvast bedankt voor het kijken!

GreetzZzZzz,,
Victor
Gewijzigd op 04/10/2010 22:29:05 door Victor Php
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:29:07
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 19:29:58
Quote Anchor link
Slecht eigenlijk.

Vind het geheel onoverzichtelijk.

EDIT: Review is zonder u.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:30:26 door Niels K
 

04/10/2010 19:37:12
Quote Anchor link
- Error reporting e.d. altijd uit op live site.
- Inline html rommel -> fout.
- Html of xhtml?
- $fout_inloggen_1 & $fout_inloggen_2 wtf?
- WTF voor onzin bij errors tellen?

En nog wat vage onoverzichtelijke rommel zoals Niels dus ook al aangeeft.

Afgekeurd dus.
Gewijzigd op 04/10/2010 19:44:01 door
 
Th van

Th van

04/10/2010 19:45:17
Quote Anchor link
Misschien kun je een beetje overzichtelijker gaan werken, door overal netjes in te springen. Zo kun je er niks van maken, voor al het laatste gedeelte.
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 19:48:45
Quote Anchor link
En altijd dood gaan na een redirect!!!
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 19:55:28
Quote Anchor link
Okee.. bedankt voor jullie reacties!
Ik ga eraan werken.

@Niels en Theodoor van Donge
Ik zal gaan inspringen.

@Karl
Ik zal error reporting eraf halen.
De $fout_inloggen_cijfer staan in settings.php
Ik zal dat even veranderen in de code en settings.php weghalen. ;-)

Hoebedoel je vage onzin bij errors tellen?

Hij telt de errors.
Als het er geen 0 zijn gaat hij kijken of het er 1 is. Dan geeft ie een error. Als het er meer dan 1 is telt ie het aantal errors, geeft die aan en zet de foutmelding neer.

Ik zie nou niet meteen wat daar raar aan is eigenlijk :$

@Pim de Haan
Kun je dat even uitleggen?
Altijd doodgaan..?



-Edit-
Ik heb al wat wijzigingen gemaakt.
Naar de rest zal ik morgen kijken.
Ik ga nu aan m'n huiswerk ;-)
Gewijzigd op 04/10/2010 19:59:22 door Victor Php
 

04/10/2010 19:59:29
Quote Anchor link
Na een redirect moet je exit of die doen aangezien de rest van het script nog gewoon uitgevoerd zou kunnen worden.
Die constructie bij errors tellen vind ik gewoon vaag.
Je doet meerdere keren tellen. Wat is er mis met gewoon laten zien wat er mis is? En als je toch het aantal wilt tonen, dan kan dat volgens mij wel netter.
 
Niels K

Niels K

04/10/2010 20:09:21
Quote Anchor link
Scheid je HTML gewoon van PHP..
 
Milo S

Milo S

04/10/2010 21:07:52
Quote Anchor link
Niet alleen dat tis gewoon een klote zooi... Sorry hoor maar normaal inspringen gebeurt niet, haakjes staat ineens achter wat er gebeuren moet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
   foreach()
{

}


dat gaat toch nergens over?
Je maakt je inlog formulier var aan na het posten... lekker krom.
Gewijzigd op 04/10/2010 21:18:53 door Milo S
 
Victor Php

Victor Php

04/10/2010 21:53:16
Quote Anchor link
Rustig maar..
Ik leer ook alleen maar ;-)

@Karl
Ik ben dood gegaan na de header ;-).
En ik ga zoeken naar een nettere manier...

@Niels
Ga ik doen

@Milo S
Is die voorbeeldcode nu goed of fout?
Inlog formulier is nu voor het posten aangemaakt ;)
 

04/10/2010 22:03:48
Quote Anchor link
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'
 
Pim -

Pim -

04/10/2010 22:17:31
Quote Anchor link
Als je dat wat netter wil doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
function redirect($url)
{

    header('Location: '.$url);
    exit;
}

?>
 
Niek s

niek s

04/10/2010 22:35:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk
 

04/10/2010 22:47:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/10/2010 22:35:31:
Karl Karl op 04/10/2010 22:03:48:
Na een header hoort je script dood te gaan.
Als je dan data gaat versturen is het fout.
-_-'


Nee hoor, gaat niet fout, kan gewoon.

Tis alleen niet echt de bedoelling dat als iemand header redirects uit zet, toch ineens wel je admin panel (bv) kan gebruiken ;)

Uitzetten betekent gewoon "negeren" natuurlijk

Goed, goed, het kan gewoon...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.