Review gaming website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 09:19:18
Quote Anchor link
Nu er toch een aantal website review posts op dit forum staan en er goede feedback word gegeven was ik benieuwd of jullie mijn ontwerpen ook konden beoordelen.

http://www.rvriel.nl/aspera/

Het is een gaming website die ik voor mijn oude community heb gemaakt maar hier zit ik nu niet meer bij dus ben ik van plan om deze te gaan verkopen. Daarom zou ik graag jullie mening willen over hoe ik deze website misschien beter verkoopbaar kan maken.

De website staat nu alleen nog in html en word later omgebouwd naar een Wordpress template.

Alvast bedankt voor jullie feedback.
Gewijzigd op 26/10/2012 09:23:00 door Rick van Riel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:53:21
 
Q S

Q S

26/10/2012 09:26:23
Quote Anchor link
Hmmm, eerste wat me opvalt. De website heeft een minimale breedte, als ik lager als deze minimale breedte ga met mijn browser dan krijg ik geen horizontale scrollbalk. De rechterkant is hierdoor niet meer benaderbaar.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 09:29:32
Quote Anchor link
Je dat klopt ik heb hiervoor gekozen omdat het om een gaming website gaat. En de gamers van tegenwoordig hebben een grotere resolutie van 1024x768 dus heb ik ervoor gekozen om lagere resoluties niet te ondersteunen.
 
Chris PHP

Chris PHP

26/10/2012 09:46:06
Quote Anchor link
In IE7 krijg ik geen verticale scrollbalk, ik zie dus niet veel wat eronder zit ;)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/10/2012 09:47:56
Quote Anchor link
Die keuze is verdedigbaar, maar bijvoorbeeld een PlayStation 3 (net getest) heeft ook moeite met een vaste minimumbreedte. Bovendien hebben juist gamers vaak een iPad of ander tablet bij de hand juist omdat ze op de pc fullscreen aan het gamen zijn.

Aangezien je nu een verbeterd ontwerp maakt, is het misschien verstandig er meteen maar een liquid of responsive design van te maken. Dan kan het nieuwe ontwerp weer een paar jaar mee.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 10:03:11
Quote Anchor link
Dankjewel voor jullie input.

@Chris NVT
Je ik heb de website nog niet getest in IE dus hier zal ik nog naar kijken.

@Ward van der Put
Kan je de website niet volledig bekijken op de PlayStation 3?
En voor de tablets kan natuurlijk altijd een aparte website gemaakt worden omdat je dan toch minder informatie kwijt kunt. Het is daarom denk ik beter om hiervoor een ander design te gebruiken die hiervoor is geoptimaliseerd. Als de klant dit wil dan kan ik dit er altijd bij bouwen.

Het maken van een responsive design vind ik een super idee, ik ga hier zeker naar kijken en ervoor zorgen dat ik dit ga verwerken in mijn website.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/10/2012 10:07:32
Quote Anchor link
Het kan aan mijn ongeoefendheid liggen, zo vaak browse ik niet op de PS3, maar er verschijnt alleen een verticale schuifbalk. Rechts valt een belangrijk deel van de brede pagina weg.
 
Eddy E

Eddy E

26/10/2012 11:42:22
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/10/2012 10:03:11:
En voor de tablets kan natuurlijk altijd een aparte website gemaakt worden omdat je dan toch minder informatie kwijt kunt. Het is daarom denk ik beter om hiervoor een ander design te gebruiken die hiervoor is geoptimaliseerd. Als de klant dit wil dan kan ik dit er altijd bij bouwen.


Hoezo? Gewoon met een klein aantal media-queries je opmaak aanpassen.
Of gewoon alles liquid maken (dat kan moeilijker zijn).

Dus geen andere pagina/website: wel iets andere CSS.
En ja: je plaatjes maken het onnodig traag!
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 11:49:17
Quote Anchor link
@Eddy
Dat probleem heb ik zelf niet dat de website traag is. Ik heb namelijk de plaatjes zo klein mogelijk gemaakt. Ook als je de cache leeg is de website voor mij nog snel.

Het werken met media-queries is natuurlijk een makkelijke oplossing maar als ik de website ook maak voor tablets dan wil ik niet alle informatie die nu op de homepagina staat tonen. Ik moet dan dus blokken gaan hidden en dan laad ik informatie in die mensen niet te zien krijgen. Dit gaat dan ook weer ten koste van de snelheid van de website.
Gewijzigd op 26/10/2012 11:54:28 door Rick van Riel
 
Eddy E

Eddy E

26/10/2012 12:00:17
Quote Anchor link
Kortom: bouw het andersom.
Begin bij de kleinste (de 340px telefoon) en bouw hem groter op.
En die paar regels HTML zijn niet erg. Je HTTP-requests en plaatjes wel.
 
Machiel K

Machiel K

26/10/2012 12:25:59
Quote Anchor link
Q S op 26/10/2012 09:26:23:
Hmmm, eerste wat me opvalt. De website heeft een minimale breedte, als ik lager als deze minimale breedte ga met mijn browser dan krijg ik geen horizontale scrollbalk. De rechterkant is hierdoor niet meer benaderbaar.


Was ook mijn eerste opmerking. Verder heb ik er weinig aan op te merken. Mooi!
 
Albert de Wit

Albert de Wit

26/10/2012 12:34:31
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/10/2012 09:29:32:
Je dat klopt ik heb hiervoor gekozen omdat het om een gaming website gaat. En de gamers van tegenwoordig hebben een grotere resolutie van 1024x768 dus heb ik ervoor gekozen om lagere resoluties niet te ondersteunen.


Warcraft 3 draait vrijwel bijna overal wel op, zelfs op mini laptops


Toevoeging op 26/10/2012 12:35:20:

oh en:

How many time a day do you check facebook?

moet zijn

How often do you visit/check facebook
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 13:09:49
Quote Anchor link
@Albert
Dit is maar gewoon een voorbeeld vraag.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

26/10/2012 13:11:37
Quote Anchor link
snell ff offtopic, Rick check je inbox...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.