rewrite url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 18:18:42
Quote Anchor link
Beste phpers

Ik wil de url rewriten!
maar het lukt nog niet echt :)

link:
index.php?pagina=ticket&bekijk=1

.htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ /index.php?pagina=ticket&bekijk=$1

Wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:08:33
 

29/11/2010 19:02:55
Quote Anchor link
link is de oude link.
pagina/ticket/01/ zou worden /index.php?pagina=ticket&bekijk=01.
Let wel op dat je twee cijfers moet.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:24:29
Quote Anchor link
Als ik dit in de browser typ:

index.php?pagina=ticket&bekijk=07

dan gebeurt er niets....
 

29/11/2010 21:34:07
Quote Anchor link
Je doet de verkeerde kant op.
Zie mijn voorbeeld. Die kant op gaan de urls.
Van links naar rechts.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:42:56
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met "Je doet de verkeerde kant op".

bedoel je dat ik dit in de browser moet typen:
pagina/ticket/07/
 

29/11/2010 21:54:05
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:02:19
Quote Anchor link
ok ik zie nu mijn pagina zonder CSS...
Hoe fix ik dat?
 

29/11/2010 22:10:02
Quote Anchor link
/ voor de path zetten.
De volgende regels boven je rewrite rule zetten:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:13:16
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Maar hij geeft nog steeds geen CSS weer.
 

29/11/2010 22:15:20
Quote Anchor link
/ voor de path van de css, images en js
/path/naar/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:21:46
Quote Anchor link
css/style.css

Maar ik snap eerlijk gezegd weer niet echt wat je bedoelt...
Krijg nu een Internal Server Error :o

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1
 

29/11/2010 22:35:54
Quote Anchor link
Je moet daar dus nog een / voor zetten
/css/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:42:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

/css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Krijg weer de melding Internal Server Error
 

29/11/2010 22:44:23
Quote Anchor link
Je moet die ook niet in je .htaccess zetten, in je html.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:57:31
Quote Anchor link
Bedoel je dit:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/style.css" />
?
 

29/11/2010 22:59:18
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 23:04:35
Quote Anchor link
ok, dat heb ik gedaan.
maar nog steeds wordt er geen css ingeladen...
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 13:44:48
Quote Anchor link
Ik ben er mee verdergegaan, maar ik kom er niet uit.
De css wil maar niet werken.

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
RewriteEngine On
RewriteBase /

# Bestaande bestanden of mappen uitsluiten
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [NC,OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [NC]

RewriteRule ^(.*?)$ $1 [L]
# Alles naar n parameter
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=$1 [L,QSA]


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />
  <
link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />
?>


wat doe ik verkeerd?
De style.css en colour.css staan in de zelfde map als index.php
 
Daniel H

Daniel H

12/12/2010 15:19:11
Quote Anchor link
Je moet wel html codes echo'en..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />';
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />';
?>
Gewijzigd op 12/12/2010 15:20:00 door Daniel H
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:17:28
Quote Anchor link
php tag heb ik gedaan voor kleurtjes :P

en ik heb nog een vraag:
ik heb index.php?p=nieuws&nieuwsid=1
dus in url /nieuws
maar ik wil een nieuws id mee geven
/nieuws/1
ik gebruikt de volgende regel:
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]

maar hij leest de ID niet...
wat doe ik fout??

Toevoeging op 12/12/2010 23:18:40:


Kan iemand mij helpen?

ik moet deze url in een rewriterule stoppen:

index.php?nieuws&nieuwsid=1
heb het volgende geprobeerd:

RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]
en
RewriteRule ^nieuws/(.*)/(.*)/$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$1 [L]

Toevoeging op 13/12/2010 16:48:51:

Iemand? :(
Gewijzigd op 12/12/2010 23:19:25 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

13/12/2010 18:22:13
Quote Anchor link
Jaaa eindelijk bump!
Ik kom er niet uit met de &

ik heb BV:
www.website.nl/index.php?nieuws&nieuwsid=1
dat moet worden
www.website.nl/nieuws/1

Hoe doe ik dat?
Ik krijg het niet voor elkaar (zie vorige reply)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.