R.I.P. Steve Jobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 02:02:11
Quote Anchor link
Apple heeft bekendgemaakt dat ex-ceo Steve Jobs is overleden. Jobs is mede-oprichter van het bedrijf uit Cupertino, en stond lange tijd aan het roer. De topman is slechts 56 jaar oud geworden.

http://tweakers.net/nieuws/77231/ex-apple-ceo-steve-jobs-is-overleden.htm

Afbeelding

R.I.P Steve Jobs (1955 - 2011)
Gewijzigd op 06/10/2011 02:02:23 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:22:09
 
Chris -

Chris -

06/10/2011 02:25:55
Quote Anchor link
Hm, hij is eigenlijk nog net iets te jong.. r.i.p.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2011 02:39:04
Quote Anchor link
Jemig... daar word je even stil van. Hij heeft toch een hoop betekend voor onze digitale generatie. Too soon... RIP
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

06/10/2011 03:14:13
Quote Anchor link
Deze geweldige man is veeeel te vroeg overleden.
hij heeft zoveel voor 'ons' betekend wat betreft de digitale generatie, hij heeft er zo'n grote inpact op gehad niet te geloven gewoon dat 1 man dat kom vanaf zijn 21 jaar.....

echt heel veel respect voor deze man!!

R.I.P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

06/10/2011 06:43:01
Quote Anchor link
Respect
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/10/2011 09:10:00
Quote Anchor link
citaat-door-modmyi:

Apple has released that Steve Jobs has passed away, at the age of 56. Jobs had been dealing with liver issues, and had a liver transplant in April of 2009. His health continued to deteriorate, and he died today.

Apple is what it is today due to Steve's vision and passion for innovation.

There is much to write of his incredible career, life, and the changes he made in today's technology. However, you probably know his story well by now, so we'll simply say we, too, will miss Steve Jobs.

Our prayers go out to his family and friends..

-- The ModMy Crew
Gewijzigd op 06/10/2011 09:10:49 door Jordi Kroon
 
Harry Schaten

Harry Schaten

06/10/2011 17:00:37
Quote Anchor link
R.I.P. Steve,

Je blijft groots
Gewijzigd op 06/10/2011 17:01:07 door Harry Schaten
 

06/10/2011 18:40:07
Quote Anchor link
R.I.P
Hij is te vroeg gestorfen
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

06/10/2011 20:12:34
Quote Anchor link
Afbeelding
 
PHP Scripter

PHP Scripter

06/10/2011 20:17:48
Quote Anchor link
Damn, ik wist het vannacht al. Maar heb de hele dag al een vreemd gevoel. Ik ben iemand die achter Apple staat en ook veel producten van Apple gebruikt. En dat dan zo'n man op zo'n leeftijd niet meer verder mag leven..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/10/2011 22:39:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!$apple) {
    $apple = true;
    $CEO = 'steve jobs';
    $kanker = false;
    $gezonde_lever = true;
    
    
    if($CEO == 'steve jobs' && $kanker == true && $gezonde_lever == false)
    {

        $CEO = 'tim cook';
    }

    
    if($datum == '5 oktober' && $tijdsdeel == 'avond') {
        die();
    }
}

?>
 
Chris -

Chris -

06/10/2011 23:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$steveJobs
= new Apple\AppStore\iHeaven();
?>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/10/2011 13:05:30
Quote Anchor link
Agh moet hier nu zoveel heisa om gemaakt worden? Net of Steve Jobs de 'iPhone', 'MacBook', 'iPad' etc zelf bedacht/ontworpen heeft. Hij is gewoon een mannetje die alles presenteert, niet alle succesvolle ideeën komen alleen maar bij hem zelf vandaan. Helaas voor de Apple Fanboys.

Toch shit dat iemand op zo'n vroege leeftijd aan zijn einde moet komen door zo'n ziekte. RIP, en gecondoleerd familie :)
 
Maikel  B

Maikel B

07/10/2011 14:32:39
Quote Anchor link
@Hertog Jan

Jobs heeft het juist wel allemaal bedacht. En al helemaal qua uiterlijk.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/10/2011 14:41:30
Quote Anchor link
Haha... inderdaad... Steve Jobs is juist degene die verantwoordelijk is voor al die producten en het succes. En ja er zullen best meerdere mensen aan hebben meegeholpen. Maar Steve Jobs is absoluut niet het mannetje dat alleen maar alles presenteert. Dus Hertog Jan, jouw opmerking is toch echt een iMisser!
 
- Mark -

- Mark -

07/10/2011 15:54:39
Quote Anchor link
Qua uiterlijk was het niet Jobs maar Jonathan Ive.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/10/2011 15:59:40
Quote Anchor link
Strakke eenvoudige, maar herkenbare vormgeving, goed nagedacht over usability. En daar omheen is natuurlijk heel goed marketing gevoerd. Het recept voor succes. Het ging niet alleen om de producten, maar ook om Apple als lifestyle waarmee mensen zich verbonden voelden.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/10/2011 19:32:58
Quote Anchor link
Wat een kort leven.
 
Gerhard l

gerhard l

09/10/2011 18:33:53
Quote Anchor link
Goed voorbeeld van geld maakt niet gelukkig...
 
Jelmer -

Jelmer -

09/10/2011 19:08:18
Quote Anchor link
Ik denk niet dat Jobs ongelukkig was in het leven, als je ziet hoeveel passie hij heeft gestopt in alles wat hij gedaan heeft, en hoe erg dat gewaardeerd werd/wordt door de mensen om hem heen en door de mensen die dagelijks Apple's producten gebruiken.
Gewijzigd op 09/10/2011 19:09:12 door Jelmer -
 
Roel -

Roel -

09/10/2011 21:44:04
Quote Anchor link
Een groot verlies voor Apple.
Het is echt een genie die man, hoe hij al die producten bedacht heeft.

Nog altijd erg tevreden en nog geen moment spijt gehad van mijn iPhone 3GS.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.